SAMSUNG Galaxy XCover7 και SAMSUNG Galaxy Tab Active5: η ανθεκτική επιλογή για κάθε επαγγελματία

1 μήνας πριν
SAMSUNG Galaxy XCover7 & SAMSUNG Galaxy Tab Active5

Η SAMSUNG φέρνει στον ΓΕΡΜΑΝΟ δύο νέες συσκευές, το Galaxy XCover7 και το Galaxy Tab Active5, οι οποίες απευθύνονται κυρίως για τις ανάγκες κάθε επαγγελματία. Αποτελώντας ένα smartphone και ένα tablet αντίστοιχα, οι νέες προτάσεις της SAMSUNG είναι σχεδιασμένες με γνώμονα την αντοχή σε δύσκολες συνθήκες, ιδανικές για χρήση σε περιβάλλοντα που απαιτούν μια ισχυρή και ασφαλή τεχνολογική υποστήριξη.

Τα SAMSUNG Galaxy XCover7 και SAMSUNG Galaxy Tab Active5, ενσωματώνουν τεχνολογία 5G, προσφέροντας μεγάλες ταχύτητες για όσους επαγγελματίες έχουν την ανάγκη αξιόπιστης σύνδεσης με τις καλύτερες δυνατές ταχύτητες. Επιπλέον, έχουν βελτιωμένες επιδόσεις χάρη στους επεξεργαστές τους και διαθέτουν περισσότερη μνήμη ενώ το Galaxy XCover7 έρχεται με μια αναβαθμισμένη κάμερα και μεγαλύτερη οθόνη υψηλής ανάλυσης.

Στοιχεία από την έρευνα Marketscape Worldwide Rugged Mobile Devices 2023 Vendor Assessment της IDC, δείχνουν ότι το 2022, περισσότερο από το ένα τρίτο των επιχειρήσεων στις ΗΠΑ χρησιμοποιούσαν ανθεκτικές φορητές συσκευές και ένα παρόμοιο ποσοστό σχεδίαζε την αγορά περισσότερων συσκευών εντός του 2023. Η ανθεκτικότητα, η αξιοπιστία και η υψηλή απόδοση των συσκευών αυτών τις καθιστούν ιδανικές για διάφορες εταιρικές ανάγκες, όπως η βιομηχανία, η υγειονομική περίθαλψη, το λιανικό εμπόριο και οι κυβερνητικοί οργανισμοί.

Ο Jerry Park, EVP και Επικεφαλής της Global Mobile B2B Team, MX Business της SAMSUNG Electronics, τόνισε την ανάγκη για συσκευές που να ανταποκρίνονται στις δυναμικές ανάγκες των επιχειρήσεων. Το Galaxy XCover7 και το Galaxy Tab Active5 σχεδιάστηκαν για να εξυπηρετούν αυτές τις ανάγκες, παρέχοντας ισχυρή απόδοση, ευελιξία, ανθεκτικότητα και ασφάλεια, σύμφωνα με την εταιρεία.

Και οι δύο συσκευές προσφέρουν ανθεκτικότητα νέου επιπέδου, με πιστοποιήσεις IP68 και στρατιωτικές προδιαγραφές MIL-STD-810H, αντέχοντας σε σκληρές συνθήκες όπως πτώση από ύψος. Επιπλέον, οι οθόνες τους με Gorilla Glass της Corning προσφέρουν αντοχή σε γρατζουνιές και είναι προσαρμοσμένες για χρήση από εργαζόμενους που φορούν γάντια.

Η υποστήριξη συνδεσιμότητας 5G και Wi-Fi 6 παρέχει στους εργαζομένους τη δυνατότητα να παραμένουν συνδεδεμένοι όλη την ώρα και να συνεργάζονται αποδοτικά. Η αναβαθμισμένη οθόνη του Galaxy XCover7 και η υψηλή φωτεινότητα της οθόνης του Tab Active5 ενισχύουν την εμπειρία χρήσης. Και οι δύο συσκευές προσφέρουν γρήγορη φόρτιση και αποσπώμενες μπαταρίες για μεγαλύτερη αυτονομία.

Το Galaxy Tab Active5 με τη λειτουργία «No Battery Mode» προσφέρει πρακτικότητα στη χρήση, ενώ η αυξημένη ένταση του ηχείου, οι προγραμματιζόμενες λειτουργίες των πλήκτρων και η γρήγορη σάρωση barcode μέσω του Knox Capture βελτιώνουν την παραγωγικότητα.

Η συνδεσιμότητα PC με το «Link to Windows» και η δυνατότητα για ταυτόχρονες οθόνες ενισχύουν την εργασιακή συνέχεια σύμφωνα με την εταιρεία ενώ η συμβατότητα με αξεσουάρ τρίτων προσφέρει επιπλέον ευελιξία στον εργασιακό χώρο.

Αναπόσπαστο κομμάτι κάθε εταιρικής πρότασης της SAMSUNG είναι το Knox Vault που φυσικά κάνει την παρουσία του αισθητή στα Galaxy XCover7 και Galaxy Tab Active5. Το Knox Vault καθιστά τις συσκευές ασφαλείς για τη διαχείριση κρίσιμων επιχειρηματικών δεδομένων, επεκτείνοντας τις προστασίες ασφαλείας πέρα από τις συσκευές-ναυαρχίδες. 

Έλα μια βόλτα από το κοντινότερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να ρίξεις μια ματιά στις νέες πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις της SAMSUNG που δίνουν έμφαση στην ανθεκτικότητα.