SAMSUNG: Tο Galaxy Unpacked event με «Ultra εκπλήξεις»

2 έτη πριν
Samsung Galaxy

Στις 9 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η πολυναμενόμενη παρουσίαση του επόμενου smartphone της σειράς Galaxy S της SAMSUNG όπως ανακοίνωσε η νοτιοκορεατική εταιρεία. 

Με βάση και το teaser video που συνοδεύει την ανακοίνωση της εταιρείας, η SAMSUNG είναι έτοιμη να «σπάσει τους κανόνες προκειμένου να θέσει ένα επικό στάνταρ». Αν συνδυάσουμε την αναφορά αυτή με την προηγούμενη της εταιρείας, θα πρέπει να περιμένουμε την ενοποίηση δύο εκ των κορυφαίων σειρών smartphone της SAMSUNG, αυτή της Galaxy S με αυτή του Galaxy Note. Άλλωστε όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο Dr. TM Roh, Πρόεδρος και επικεφαλής του τμήματος MX Business της SAMSUNG Electronics, «Γνωρίζουμε ότι πολλοί ξαφνιάστηκαν όταν η SAMSUNG δεν κυκλοφόρησε ένα νέο μοντέλο Galaxy Note πέρυσι. H απαράμιλλη δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα της σειράς Galaxy Note αγαπήθηκε από τους καταναλωτές, που ανέμεναν με ενθουσιασμό τη δυνατότητα γρήγορης μετάβασης από τη διασκέδαση στην παραγωγικότητα αλλά και τη ρεαλιστική εμπειρία γραφής με το πενάκι S Pen. Και φυσικά, δεν έχουμε ξεχάσει αυτές τις εμπειρίες που αγαπάτε».

Η αναφορά αυτή που αφορά το επερχόμενο Unpacked Event, απευθύνεται στους συγκεκριμένους χρήστες οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή τη σειρά Galaxy Note, η οποία ξεχωρίζει μεταξύ άλλων για τη μεγάλη οθόνη κορυφαίας ποιότητας που προσφέρει αλλά κυρίως για το S Pen, το ψηφιακό stylus με το οποίο η SAMSUNG γεφύρωσε «το χάσμα μεταξύ δημιουργικότητας και παραγωγικότητας, ώστε σε κάθε στιγμή έμπνευσης ο χρήστης να μπορεί με ευκολία να καταγράψει τις ιδέες και τις σκέψεις του στην εφαρμογή SAMSUNG Notes».

Και αυτό δεν είναι το μόνο αφού ανεβάζοντας κατακόρυφα τις προσδοκίες, ο Dr. TM Roh αναφέρει επίσης ότι η SAMSUNG θα παρουσιάσει την «απόλυτη Ultra εμπειρία, με μια συσκευή η οποία ξεχωρίζει μεταξύ άλλων στο φωτογραφικό τομέα. Αυτή θα έχει τη «δυνατότητα λήψης των καλύτερων και πιο φωτεινών φωτογραφιών και βίντεο που έχουν τραβήξει οι χρήστες έως τώρα με smartphone, σε συνδυασμό με την περιβαλλοντική συνείδηση και την πιο smart εμπειρία που έχουμε δει ποτέ σε Galaxy μοντέλο».

Η παρουσίαση θα ξεκινήσει τις 5.00μμ ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της SAMSUNG στο YouTube αλλά και την ιστοσελίδα της SAMSUNG. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ όπως πάντα θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις οπότε μείνετε συντονισμένοι συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας εδώ!