Το SONOS Move 2 ανεβάζει τον ήδη ψηλό πήχη επιδόσεων

5 μήνες πριν
father and daughter laugh and listen to SONOS Move 2

Η SONOS αναβάθμισε το στιβαρό, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες έξυπνο ηχείο Move με το νέο SONOS Move 2 το οποίο θα βρεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Ο διάδοχος του δημοφιλούς έξυπνου, multiroom ηχείου, είναι σχεδόν πανομοιότυπος με το αρχικό Move του 2019, όμως κρύβει αξιοσημείωτες βελτιώσεις.

Το Move 2 διατηρεί το ανθεκτικό ματ φινίρισμα και το ελαστικοποιημένο εξωτερικό του προκατόχου του, συμπεριλαμβανομένης της αντοχής σε σκόνη, πιτσιλίσματα, και βροχή εξαιτίας του προτύπου IP56. Η ενσωματωμένη λαβή και η ασύρματη συνδεσιμότητα παραμένουν, τώρα με πρόσθετη υποστήριξη USB-C μέσω της οποίας μπορείς να φορτίσεις και άλλες συσκευές. Η SONOS επέκτεινε επίσης τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε 24 ώρες αναπαραγωγής ανά φόρτιση κάτι που θα σε ικανοποιήσει πλήρως.

Το νέο μοντέλο διαθέτει βελτιωμένη ακουστική αρχιτεκτονική με διπλά tweeter, τα οποία προσφέρουν ευρύτερο στερεοφωνικό ήχο και καθαρά φωνητικά. Επίσης, ο ισχυρός woofer αποδίδει βαθιά μπάσα ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους. Η ταυτόχρονη υποστήριξη Bluetooth και WiFi προσφέρει ευελιξία προκειμένου να συνδέσεις εύκολα το ηχείο με άλλες συσκευές SONOS. Με τον αυτόματο συντονισμό Trueplay, το Move 2 βελτιστοποιεί συνεχώς τον ήχο για το περιβάλλον του, ώστε να απολαμβάνεις πάντα την καλύτερη εμπειρία ακρόασης όπου κι αν βρίσκεσαι.

Με βάρος 6,6 κιλά, η πρώτη σου σκέψη ίσως είναι ότι το SONOS Move 2 φαίνεται βαρύ για φορητό ηχείο, αλλά αυτή η στιβαρή κατασκευή αποδίδει σε ανθεκτικότητα απέναντι σε πτώσεις και τα στοιχεία της φύσης. Σε μακροχρόνιες δοκιμές, το αρχικό Move αποδείχθηκε απίστευτα ανθεκτικό παρά τα δύο χρόνια συνεχούς χρήσης σε εξωτερικούς χώρους, ξεπερνώντας εύκολα τις ονομαστικές του προδιαγραφές. Το ίδιο αναμένεται να ισχύσει και για το Move 2, με τη SONOS όχι μόνο να μην αλλάζει την επιτυχημένη συνταγή αλλά να τη βελτιώνει.

Με ενσωματωμένο φωνητικό έλεγχο και υποστήριξη AirPlay 2, το Move 2 εντάσσεται άψογα στο οικοσύστημα της SONOS, διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία του ως bluetooth ηχείο. Η αναβαθμισμένη μπαταρία παρέχει έως και 24 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής, κάτι που σημαίνει ότι ελάχιστα ηχεία μπορούν να συγκριθούν με τον συνδυασμό ποιότητας ήχου, ανθεκτικότητας και έξυπνης συνδεσιμότητας του Move 2.

Σε επίπεδο συμβατών υπηρεσιών streaming μουσικής, υποστηρίζει πλήρως το Spotify μέσω του SONOS Voice Control (SVC). Χωρίς να απαιτείται επιπλέον σύνδεση, το SVC παρέχει μια εύκολη, hands-free εμπειρία με απαράμιλλη προστασία προσωπικών δεδομένων σε περίπτωση που είσαι συνδρομητής του Spotify. Με τον τρόπο αυτό, έχεις τη δυνατότητα να το επιλέξεις ως προεπιλεγμένη υπηρεσία για να αναπαράγεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο κάθε φορά.

Για όσους αναζητούν απαράμιλλη απόδοση ήχου ανεξαρτήτως περιβάλλοντος, βροχής ή βροχής, το SONOS Move 2 είναι το νέο χρυσό πρότυπο μεταξύ των ανθεκτικών φορητών έξυπνων ηχείων. Η εκλεπτυσμένη ακουστική του και η ανθεκτική ποιότητα κατασκευής του δικαιολογούν μια αναβάθμιση για τους αφοσιωμένους οπαδούς της SONOS. Οι νέοι αγοραστές μπορούν με σιγουριά να πάρουν το Move 2 γνωρίζοντας ότι ο καλύτερος στην κατηγορία του ήχος και η ανθεκτικότητά του δημιουργούν μια ευέλικτη εμπειρία ακρόασης που δεν θα τους απογοητεύσει.