Στη Σεούλ θα διεξαχθεί το επόμενο Galaxy Unpacked event της SAMSUNG

10 μήνες πριν
SAMSUNG headquarters

Τα τελευταία καλοκαίρια, και συγκεκριμένα τον μήνα Αύγουστο, η SAMSUNG μας επιφυλάσσει μία από τις σημαντικότερες παρουσιάσεις της, η οποία συνήθως λαμβάνει χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα όμως με επίσημη ενημέρωση της εταιρείας, φέτος τα σχέδια της SAMSUNG μετακινούνται λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα “την τελευταία εβδομάδα Ιουλίου”, ενώ πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στη Σεούλ, την πρωτεύουσα της Νοτίου Κορέας απ’ όπου άλλωστε προέρχεται και η εταιρεία. Η επίσημη ενημέρωση της SAMSUNG αναφέρει συγκεκριμένα ότι η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο COEX, στο Samseong-dong του Gangnam, ένα πολιτισμικό «σταυροδρόμι» που συνδυάζει το Teheran-ro, κόμβο για εγχώριες καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις και τη Bongeunsa, έναν βουδιστικό ναό χιλίων ετών.

Όσο για το τι θα ανακοινώσει, η SAMSUNG αναφέρει συγκεκριμένα ότι θα αποκαλύψει τα νέα foldable μοντέλα της, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα τους διαδόχους των Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4

«Η κατηγορία των foldables συσκευών αντανακλά τη φιλοσοφία της SAMSUNG για πρωτοποριακή καινοτομία που διαμορφώνει το μέλλον στην εμπειρία κινητών συσκευών», δήλωσε ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Mobile eXperience (MX) Business στη SAMSUNG Electronics. «Ο ερχομός του Unpacked στη Σεούλ έχει μεγάλη σημασία ως μια πόλη που έχει μετατραπεί σε αναδυόμενο κέντρο καινοτομίας και πολιτισμού».

Η επιλογή της Σεούλ από τη SAMSUNG για το νέο Galaxy Unpacked event ίσως στηρίζεται στο γεγονός ότι η πόλη αποτελεί την καρδιά της δυναμικής ανάπτυξης της εταιρείας παγκοσμίως. Μέσα σε μόλις μισό αιώνα, η Σεούλ έχει δεχθεί μια αξιοσημείωτη μεταμόρφωση, που την καθιστά σήμερα ένα ζωντανό κέντρο τεχνολογικής καινοτομίας και πολιτισμού.

Ιστορικά, το πρώτο Unpacked της SAMSUNG διοργανώθηκε το 2010 στο Las Vegas, ενώ έκτοτε η νοτιοκορεάτικη εταιρεία έχει διοργανώσει τη συγκεκριμένη παρουσίαση σε σημαντικές πόλεις ανά τον κόσμο, όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Βερολίνο και τη Βαρκελώνη. Ειδικά όμως για το καλοκαιρινό Unpacked και την παρουσίαση των foldables μοντέλων της, η εταιρεία  “εστιάζει σε διαφορετικές πολιτιστικές πόλεις σε όλο τον κόσμο, οι οποίες είναι πρωτοπόρες στις τάσεις και ευθυγραμμίζονται με το καθορισμένο θέμα κάθε εκδήλωσης”. Φέτος, η Σεούλ επιλέχθηκε λόγω του ρόλου της στην επιρροή των παγκόσμιων τάσεων με τη δυναμική κουλτούρα και την καινοτομία της.

Περισσότερα για την ακριβή ημερομηνία που θα διεξαχθεί το νέο Galaxy Unpacked event, αναμένεται να μάθουμε τις επόμενες ημέρες.