Στις 10 Αυγούστου το καλοκαιρινό Unpacked event της SAMSUNG

1 έτος πριν
Unpacked event από τη SAMSUNG

Πιστή στο καλοκαιρινό της ραντεβού, η SAMSUNG ανακοίνωσε ότι το επόμενο Unpacked event θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου.

Η πρόσκληση πέρα από την ημερομηνία, εμφανίζει και μια θολή εικόνα ενός Foldable (;), ενός από τα κορυφαία smartphones της νοτιοκορεατικής εταιρείας, χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες. Το καλοκαιρινό Unpacked event της SAMSUNG δεν αποτελεί μόνο ένα από τα κορυφαία της εταιρείας μέσα στο χρόνο αλλά και ένα από τα σημαντικότερα για το χώρο των smartphones.

Κάνοντας μια αναδρομή στο περσινό Unpacked που πραγματοποιήθηκε περίπου το ίδιο διάστημα, η SAMSUNG αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της παρουσίασης για να ανακοινώσει δύο smartphones, το Galaxy Z Fold3 5G και το Galaxy Z Flip3 5G. Αποτελώντας δύο από τις πιο «δυνατές» προτάσεις στην κατηγορία των smartphone με αναδιπλούμενες οθόνες, και τα δύο μοντέλα ξεχώρισαν άμεσα για τις δυνατότητες τους, απευθυνόμενα σε δύο διαφορετικά κοινά.

Αν είσαι power user, το Galaxy Z Fold3 5G αποτελεί πάντα μια κορυφαία πρόταση από τη στιγμή που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε συχνά αυτή τη μαγική ικανότητα μετατροπής ενός smartphone σε tablet, με μία απλή κίνηση. Παράλληλα η SAMSUNG έχει προσθέσει μοναδικές δυνατότητες στην πλατφόρμα του Android κάνοντας την παράλληλη εκτέλεση εφαρμογών παιχνιδάκι, αυξάνοντας την παραγωγικότητά σου.

Το Galaxy Z Flip3 5G ήταν η δεύτερη ανακοίνωση στο περσινό Unpacked, ένα ακόμη μοναδικό smartphone που η αναδιπλούμενη οθόνη του, δεν του δίνει μόνο πόντους στην εμφάνιση αλλά και στη φορητότητα παρά το ότι διαθέτει οθόνη 6,7 ιντσών. Με τη διπλή του οθόνη, το Galaxy Z Flip3 5G είναι αρκετά έξυπνο για να υποστηρίζει την καταγραφή κορυφαίων selfies χρησιμοποιώντας το κύριο σύστημα καμερών.

Στην ίδια παρουσίαση μάθαμε ακόμα και για τη νέα εποχή του Galaxy Watch4, του κορυφαίου έξυπνου ρολογιού της SAMSUNG, για τη δημιουργία του οποίου η εταιρεία συνεργάστηκε σε επίπεδο πλατφόρμας με την ίδια τη Google.

Το ξέρουμε ότι ανυπομονείς μαζί με μας να δεις τι έχει ετοιμάσει η SAMSUNG για τις 10 Αυγούστου. Μείνε συντονισμένος στο G Blog και κάνε την εγγραφή σου στο germanos.gr για να ενημερωθείς άμεσα για τις σημαντικότερες ανακοινώσεις από το Unpacked event.