Στις 7 Σεπτεμβρίου η “Far Out” παρουσίαση της Apple

1 έτος πριν

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει την πρώτη της φθινοπωρινή παρουσίαση στις 7 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη. Η εταιρεία δε συνηθίζει να πραγματοποιεί τις παρουσιάσεις της τη συγκεκριμένη ημέρα, ενώ η πρόσκληση που συνοδεύει την ανακοίνωση αναφέρει την ονομασία “Far Out” για την εκδήλωση.

Μάλιστα όπως ισχύει στις τελευταίες αντίστοιχες ανακοινώσεις της Apple, η πρόσκληση έχει στοιχεία επαυξημένης πραγματικότητας, με τον χρήστη να μπορεί να τοποθετήσει το λογότυπο της εταιρείας στο φυσικό του περιβάλλον, το οποίο έχει αναφορές από το διάστημα και τις μαύρες τρύπες.

Φυσικά δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για το τι θα ανακοινώσει η εταιρεία στην εκδήλωση. Πάντως ρίχνοντας μια ματιά στα τελευταία χρόνια και στις αντίστοιχες παρουσιάσεις που πραγματοποιεί η Apple αυτή την εποχή, βλέπουμε τα αποκαλυπτήρια των νέων εκδόσεων του iPhone αλλά και του Apple Watch, χωρίς να λείπουν οι εκπλήξεις. Πέρσι η Apple ανακοίνωσε τη σειρά iPhone 13 η οποία περιλάμβανε τα iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max. Στη Pro σειρά είδαμε για πρώτη φορά υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης στα 120Hz αλλά και σημαντικές βελτιώσεις στην εγγραφή βίντεο. Ξεχώρισε το cinematic mode το οποίο δίνει μια πιο κινηματογραφική ποιότητα στις λήψεις του χρήστη ενώ όλα τα μοντέλα διέθεταν το A15 Bionic SoC για κορυφαίες επιδόσεις.

Στο Apple Watch Series 7 είδαμε μεγαλύτερη και βελτιωμένη οθόνη, με την Apple να δίνει έμφαση στην αντοχή του ρολογιού με χρήση πιο ανθεκτικών υλικών. Επιπλέον η Apple χρησιμοποιεί την πρώτη φθινοπωρινή της παρουσίαση για να ανακοινώσει τις τελικές εκδόσεις των iOS, iPadOS, macOS και watchOS, οι οποίες δοκιμάζονται τους τελευταίους μήνες από χιλιάδες χρήστες.

Η παρουσίαση ξεκινά στις 8.00μμ ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Events στο Apple TV αλλά και μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι της Apple στο παρακάτω link. Σε περιμένουμε στο G Blog για να μάθεις όλες τις ανακοινώσεις από μία από τις σπουδαιότερες τεχνολογικές παρουσιάσεις της χρονιάς.