Στον ΓΕΡΜΑΝΟ το νέο αναδιπλούμενο Razr 50 Ultra της MOTOROLA που εντυπωσιάζει

2 μήνες πριν
MOTOROLA Razr 50 Ultra all colors

Αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των αναδιπλούμενων smartphone, το MOTOROLA Razr 50 Ultra είναι από σήμερα στο ΓΕΡΜΑΝΟ, αποτελώντας τη νέα πρόταση της εταιρείας στην κατηγορία. Το νέο smartphone τύπου clamshell συνδυάζει την κλασική σχεδίαση Razr με σύγχρονα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες.

Αρχικά το Razr 50 Ultra διαθέτει έναν αναβαθμισμένο μηχανισμό αναδίπλωσης που η MOTOROLA ονομάζει 'Teardrop Hinge', ο οποίος θεωρείται ο λεπτότερος και ελαφρύτερος στην κατηγορία των compact αναδιπλούμενων συσκευών. Διαθέτει για πρώτη φορά πιστοποίηση IPX8 για αντοχή στο νερό, κάτι που το διαφοροποιεί από προηγούμενα μοντέλα της σειράς Razr.
Το Razr 50 Ultra ξεχωρίζει για την αναδιπλούμενη εσωτερική οθόνη του διαστάσεων 6.9 ιντσών, τύπου pOLED, με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 165Hz. Η φωτεινότητα της οθόνης μπορεί να φτάσει τα 3000 nits στη μέγιστη τιμή της ενώ αξιοσημείωτη είναι και η εξωτερική οθόνη 4 ιντσών, επίσης τύπου pOLED, η οποία είναι η μεγαλύτερη σε αναδιπλούμενο τηλέφωνο τύπου clamshell.

Το βασικό σύστημα καμερών του Razr 50 Ultra περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 50MP με διάφραγμα f/1.7 και ένα τηλεφακό 50MP με 2x οπτικό ζουμ. Για selfies, υπάρχει μια εμπρόσθια κάμερα 32MP στην εσωτερική οθόνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, το Razr 50 Ultra δεν διαθέτει υπερευρυγώνιο φακό.

Η συσκευή τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8s Gen, συνοδευόμενο από έως 12GB RAM και 512GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Ο συνδυασμός αυτός υπόσχεται κορυφαίες επιδόσεις σε όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια. Το νέο Razr τρέχει Android 14 με το προσαρμοσμένο περιβάλλον χρήστης Moto MyUX. Ενσωματώνει το Google's Gemini AI και το Magic Eraser, μαζί με διάφορες λειτουργίες AI της MOTOROLA. Οι νέες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία χρήστη σε διάφορους τομείς, από την επεξεργασία φωτογραφιών μέχρι την πλοήγηση στο μενού και τη διαχείριση εργασιών. Το Razr 50 Ultra διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 4.000mAh, ενώ υποστηρίζει γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 45W, καθώς και ασύρματη φόρτιση 15W.

Το MOTOROLA Razr 50 Ultra φέρνει βελτιώσεις σε κρίσιμους τομείς όπως η οθόνη, ο επεξεργαστής, η μπαταρία και οι κάμερες. Με βάση και το feedback των χρηστών, η εξωτερική οθόνη έχοντας πλέον μεγαλύτερο μέγεθος, προσφέρει περισσότερες δυνατότητες χρήσης χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται να ανοίξει η συσκευή, ενώ η αναβαθμισμένη κύρια οθόνη υπόσχεται μια πιο ομαλή και ευχάριστη εμπειρία χρήσης.

Έλα μια βόλτα από το κοντινότερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να δεις από κοντά το μεγαλείο του νέου αναδιπλούμενου MOTOROLA Razr 50 Ultra.