Στον ΓΕΡΜΑΝΟ τα οικονομικά Moto G24 Power Edition και Moto G34 της MOTOROLA

1 εβδομάδα πριν
moto g24 power edition

Η MOTOROLA κυκλοφορεί απ’ αυτό το μήνα δύο νέες σούπερ οικονομικές προτάσεις στο χώρο των smartphones, το MOTOROLA G24 Power Edition καθώς και το MOTOROLA G34. Με ξεχωριστές τεχνικές προδιαγραφές για την κατηγορία αλλά και όμορφο σχεδιασμό, οι δύο νέες προτάσεις της MOTOROLA έρχονται με τα δικά τους πλεονεκτήματα.

Moto G24 Power Edition

Το Moto G24 Power Edition μπορεί να υπερηφανεύεται για τον όμορφο σχεδιασμό του, αλλά και την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής που διαθέτει, ένας σχεδιασμός που δεν είναι ο κανόνας για την οικονομική κατηγορία που ανήκει η συσκευή. Το μοντέλο διαθέτει μια ανθεκτική επιφάνεια στο πίσω μέρος με φινίρισμα από 3D ακρυλικό γυαλί (PMMA), το οποίο απωθεί αποτελεσματικά τα σημάδια από τα δακτυλικά αποτυπώματα. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει αξιολόγηση IP52, εξασφαλίζοντας ότι μπορεί να αντέξει πιτσιλιές νερού προκειμένου να το χρησιμοποιείς χωρίς πρόβλημα κάτω από βροχή. Η MOTOROLA περιλαμβάνει επίσης μια δωρεάν θήκη στη συσκευασία, παρέχοντας επιπλέον προστασία από την καθημερινή φθορά.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο Moto G24 Power Edition είναι η εντυπωσιακή του οθόνη. Το τηλέφωνο διαθέτει IPS LCD panel 6,56”, με ανάλυση HD+, στο πάνω μέρος της οποίας βρίσκεται η selfie κάμερα. Η οθόνη υποστηρίζει αναλογία διαστάσεων 20:9, ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και μπορεί να προσφέρει μέγιστη φωτεινότητα έως και 500 nits. Κάτι τέτοιο εξασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να διαβάζουν άνετα μηνύματα και να καταναλώνουν περιεχόμενο ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους όπου δεν κυριαρχεί έντονη ηλιοφάνεια.

Στο εσωτερικό, το Moto G24 Power Edition ενσωματώνει έναν ικανό οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio G85, σε συνδυασμό με 8GB μνήμης και 256GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμος έως 1TB). Το Moto G24 PE αποδίδει ομαλά κατά τη διάρκεια συνήθων καθημερινών εργασιών, όπως η περιήγηση στο διαδίκτυο, η πλοήγηση στα social media καθώς και η εναλλαγή μεταξύ πολλαπλών εφαρμογών. Επιπλέον διαθέτει δυνατότητα επέκτασης RAM μέσω λογισμικού, επιτρέποντας στους χρήστες να την αυξήσουν από 8GB σε 12GB, εξασφαλίζοντας ακόμα πιο ομαλές και γρήγορες επιδόσεις.

Το Moto G24 Power Edition “τρέχει” το Android 14, το οποίο προσφέρει ένα καθαρό και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό στοιχείο που ξεχωρίζει εξαιτίας της τεράστιας χωρητικότητας της μπαταρίας που φτάνει τα 6.000mAh. Με τέτοια μπαταρία θα πρέπει να περιμένεις ότι η επίσκεψή σου σε ένα φορτιστή θα γίνεται περίπου κάθε δύο ημέρες. Η συσκευή συνοδεύεται επίσης από έναν φορτιστή Turbo 33W στη συσκευασία λιανικής πώλησης, ο οποίος μπορεί να φορτίσει πλήρως το τηλέφωνο από το μηδέν στο 100% σε περίπου μιάμιση ώρα.

Όσον αφορά τις δυνατότητες της κάμερας, το Moto G24 Power Edition διαθέτει μια διάταξη διπλής κάμερας στο πίσω μέρος, αποτελούμενη από έναν κύριο αισθητήρα 50MP (f/1.8) και μια κάμερα macro 2MP (f/2.4). Η κάμερα σύμφωνα με τη MOTOROLA αποδίδει καλά σε διάφορες συνθήκες φωτισμού, ενώ η λειτουργία macro καταφέρνει επίσης να αποτυπώνει τις λεπτομέρειες σε κοντινές λήψεις. Στην εμπρόσθια επιφάνεια, το τηλέφωνο φιλοξενεί μια selfie κάμερα στα 16MP (f/2.4), για όμορφα πορτραίτα και βιντεοκλήσεις.

Moto G34 5G

Αν ψάχνεις ένα από τα οικονομικότερα 5G smartphones της αγοράς, τότε επιβάλλεται να ρίξεις μια ματιά και στο Moto G34 5G, ένα μοντέλο που συνδυάζει μια εντυπωσιακή σειρά χαρακτηριστικών, με μια ασυναγώνιστη τιμή.

Αναμενόμενα, το Moto G34 5G διαθέτει εντυπωσιακή οθόνη 6,5″ με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, εξασφαλίζοντας ότι το gaming αλλά και το video streaming με σχετικές υπηρεσίες θα αποτελούν εξαιρετικές εμπειρίες. Καταλαμβάνοντας το 85% της συνολικής εμπρόσθιας επιφάνειας, το Moto G35 αποτελεί μια πολύ καλή λύση για όσους προτιμούν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους σειρές ή να σκρολάρουν ανάμεσα σε  ατελείωτα βίντεο στο TikTok. Η ηχητική εμπειρία είναι εξίσου εντυπωσιακή, χάρη στην υποστήριξη του ήχου surround Dolby Atmos οπότε είτε χρησιμοποιείς ακουστικά είτε βασίζεσαι στα ενσωματωμένα ηχεία του smartphone, μπορείς να περιμένεις καθαρή και άκρως εθιστική ποιότητα ήχου.

Η MOTOROLA συνεργάστηκε με τη Qualcomm προκειμένου η δεύτερη να φέρει στο εσωτερικό του Moto G34 5G το Snapdragon 695 5G chipset, το οποίο παρέχει πολύ καλή απόδοση για όλες τις ανάγκες των εφαρμογών σου. Κάτι τέτοιο περιλαμβάνει casual gaming μέχρι εντατική επεξεργασία φωτογραφιών. Η μπαταρία των 5000mAh εξασφαλίζει ότι δεν θα ψάχνεις πρίζα ρεύματος μέσα στην ημέρα, ενώ οι ταχύτητες φόρτισης 18W καθιστούν τη διαδικασία γρήγορη και χωρίς προβλήματα.

Οι λάτρεις της φωτογραφίας θα εκτιμήσουν τον αισθητήρα της κύριας κάμερας των 50MP, ο οποίος αποτυπώνει εκπληκτικές φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Δυνατή είναι και η μακροφωτογράφιση, η οποία σου επιτρέπει να πλησιάζεις τα θέματά σου από κοντά και να αποτυπωνεις περίπλοκες λεπτομέρειες.. Οι λάτρεις των selfie θα μείνουν ευχαριστημένοι με την εμπρόσθια κάμερα των 16MP. Το Moto G34 5G τρέχει το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Android 14, με τις χαρακτηριστικές σχεδιαστικές πινελιές της MOTOROLA να απογειώνουν την εμπειρία χρήσης.

Τέλος ο σχεδιασμός του Moto G34 5G είναι κομψός και στιλάτος, ένας τομέας που ξεχωρίζει εδώ και χρόνια η MOTOROLA. 

Έλα να γνωρίσεις από κοντά τα νέα οικονομικά smartphones της MOTOROLA, που συνδυάσουν επιδόσεις και σχεδιασμό, με μια φοβερή τιμή!