Τα ακουστικά Beats Studio Pro έρχονται με βελτιωμένη ποιότητα ήχου

8 μήνες πριν
white Beats Studio Pro with red book on table

Τα νέα Beats Studio Pro της APPLE αποτελούν τη νέα γενιά των εμβληματικών, υψηλής απόδοσης over-ear ακουστικών της δημοφιλούς εταιρείας και έρχονται με βελτιωμένα χαρακτηριστικά, hardware και δυνατότητες για ακόμα καλύτερη εμπειρία ακρόασης.

Τα νέα Studio Pro προσφέρουν νέου επιπέδου πιστότητα ήχου, πλήρως προσαρμοστική ενεργή ακύρωση θορύβου (Active Noise Cancellation) και λειτουργία διαφάνειας (Transparency Mode), προσωποποιημένο χωρικό ήχο (Personalized Spatial Audio) με δυναμική ανίχνευση κεφαλής (Dynamic Head Tracking), εξαιρετικά άνετα δερμάτινα μαξιλαράκια (UltraPlush Leather), 40 ώρες αυτονομίας, Lossless Audio μέσω USB-C και βελτιστοποιημένη απόδοση κλήσεων/συνομιλιών. 

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα αναβαθμισμένα με τεχνητό δέρμα μαξιλαράκια ακουστικών παρέχουν ολοήμερη άνεση και είναι εξαιρετικά ανθεκτικά. Την άνεση ενισχύει η μεταλλική (εσωτερικά) στέκα που είναι επίσης ρυθμιζόμενη. Η προσαρμοσμένη πλατφόρμα της Beats προσφέρει καθηλωτική εμπειρία ακρόασης, με τους προσαρμοσμένους οδηγούς 40 mm να έχουν βελτιστοποιηθεί για τη μέγιστη ευκρίνεια και με σχεδόν μηδενική παραμόρφωση ακόμα και στην υψηλότερη ένταση (η βελτίωση στα Beats Studio Pro ισοδυναμεί σχεδόν με 80% σε σχέση με τον προκάτοχό τους σύμφωνα με την εταιρεία). Ο ενσωματωμένος ψηφιακός επεξεργαστής βελτιστοποιεί την τελική απόκριση συχνότητας για ένα ισχυρό, αλλά παράλληλα ισορροπημένο προφίλ ήχου, ειδικά σχεδιασμένου για να βγάζει στην επιφάνεια ακόμα και τη παραμικρή ηχητική λεπτομέρεια. 

Με το πάτημα επίσης ενός πλήκτρου, μπορείς να επιτρέψεις στους ήχους του περιβάλλοντος να εισέλθουν στα… ακουστικά σου ή όχι. Η πλήρως προσαρμοζόμενη ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC) παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο διαρκώς τον ήχο τριγύρω από τον χρήστη και δημιουργεί ένα εξαιρετικά ακριβές φίλτρο για να τον ακυρώσει. Αντίθετα, η λειτουργία διαφάνειας (Transparency Mode) επιτρέπει στους ήχους του περιβάλλοντος να γίνονται αντιληπτοί, κάτι σημαντικό όταν ο χρήστης θέλει να ακούσει μουσική αλλά παράλληλα επιθυμεί να διατηρήσει την επαφή του με το περιβάλλον (π.χ. όταν τρέχει στο δρόμο για τα αυτοκίνητα τριγύρω, όταν βρίσκεται στο αεροδρόμιο και επιθυμεί να ακούσει τις ανακοινώσεις κ.ά.).

Ο χωρικός ήχος με δυναμική ανίχνευση κεφαλής (Spatial Audio with Dynamic Head Tracking) επιτρέπει στον χρήστη να απολαμβάνει συναυλιακού ή κινηματογραφικού επιπέδου ήχο εφόσον το περιεχόμενο υποστηρίζει Dolby Atmos και μπορεί να παραμετροποιηθεί ειδικά για τα αυτιά κάθε χρήστη με τη χρήση του iPhone. Τα μικρόφωνα επίσης των ακουστικών Beats Studio Pro έχουν βελτιστοποιηθεί για να προσφέρουν εξαιρετική απόδοση στις κλήσεις, 27% υψηλότερη από εκείνη των Beats Studio Wireless. 

Τα Beats Studio Pro είναι συμβατά με συσκευές της APPLE (π.χ. One-Touch Pairing, Hey Siri, Find My, Over-the-Air updates) και Android (π.χ. Google Fast Pair, Audio Switch, Find My Device, Beats app for Android) και επιτρέπουν διάφορους τρόπους σύνδεσης χάρη στην υποστήριξη Class 1 Bluetooth, USB-C και 3.5mm. Η αυτονομία τους όπως αναφέραμε αγγίζει τις 40 ώρες ενώ με μία φόρτιση 10 λεπτών, ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει 4 ώρες επιπλέον ακρόασης μουσικής. Τα ακουστικά κυκλοφορούν σε Black, Deep Brown, Navy και Sandstone και θα τα βρεις στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.