Τα εκπληκτικά Galaxy S24 της SAMSUNG ήρθαν στον ΓΕΡΜΑΝΟ!

2 μήνες πριν
SAMSUNG Galaxy S24

Έφτασε η ώρα, με τη σειρά SAMSUNG Galaxy S24 να είναι από σήμερα διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και φυσικά στο germanos.gr, φέρνοντας πολλές πολλές εκπλήξεις!

Κι' αυτό διότι μπορείς να κάνεις δικό σου είτε το SAMSUNG Galaxy S24, είτε τα SAMSUNG Galaxy S24+ και SAMSUNG Galaxy S24 Ultra χωρίς κάρτα, με δώρο τους τόκους και με αποπληρωμή σε έως 36 μήνες*, φτάνει να επισκεφθείς το κοντινότερό σου ΓΕΡΜΑΝΟ. Παράλληλα, έχεις τη δυνατότητα να τα αποκτήσεις φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE GIGAMAX.

Τα κορυφαία smartphones της SAMSUNG για το 2024 έρχονται με μοναδική εμφάνιση, την οποία συνδυάζουν με φοβερά τεχνικά χαρακτηριστικά. Με οθόνες 6,2" και 6,7", τα Galaxy S24 και Galaxy S24+ ξεχωρίζουν για τις Dynamic AMOLED 2X οθόνες τους και τα ελάχιστα περιθώρια, καταλαμβάνοντας σχεδόν ολόκληρη την εμπρόσθια επιφάνεια. Προστατεύονται από Gorilla Glass ενώ από την άλλη το Galaxy S24 Ultra με τις 6,8" κάνει για πρώτη φορά χρήση της νέας γενιάς του νέου γυαλιού της Corning όπου σε συνδυασμό με το πλαίσιο τιτανίου, το κατατάσσουν σε ένα από τα πιο ανθεκτικά smartphones. Εκτός από τα φοβερά χρώματα, κοινό σημείο και των 3 οθονών είναι η υποστήριξη μέγιστη φωτεινότητας στα 2600nits, για πολύ καλύτερη θέαση ακόμα και κάτω από έντονη ηλιοφάνεια.

Στα πρώτα δύο μοντέλα βρίσκουμε ακόμα στο εσωτερικό την πρόταση της SAMSUNG, το Exynos 2400 SoC, ενώ στην περίπτωση του Galaxy S24 Ultra η νοτιοκορεατική εταιρεία ενσωματώνει την ειδική έκδοση της κορυφαίας της πρότασης, το Snapdragon 8 gen3 για Galaxy, κατασκευασμένο στα 4nm. Και οι τρεις προτάσεις χαρίζουν κορυφαίες επιδόσεις που θα καλύψουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές σου ανάγκες, είτε την εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών είτε των πιο απαιτητικών βιντεοπαιχνιδιών. 

Η μαγεία πάντως σε ολόκληρη τη σειρά βρίσκεται στο software και την ενσωμάτωση έξυπνων λειτουργιών, πίσω από τις οποίες βρίσκεται η τεχνητή νοημοσύνη. Το Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αφού μπορείς να κυκλώσεις σε μια φωτογραφία -ή και σε ένα καρέ από βίντεο- ένα οποιοδήποτε αντικείμενο και να βρεις άμεσα περισσότερες πληροφορίες, μεταξύ των οποίων και από που να το αγοράσεις. 

Η τεχνητή νοημοσύνη των SAMSUNG Galaxy S24 σε βοηθά μεταξύ άλλων να γράψεις είτε μεγάλα κείμενα είτε κάποιο e-mail με επαγγελματικό ή πιο χαλαρό τόνο με τη βοήθεια του Chat Assistενώ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την ανάγνωση τεράστιων άρθρων, με τις συσκευές να αναλαμβάνουν τη σύνοψή τους κρατώντας την ουσία, χάρη στη βοήθεια του Web Assist. Ακόμα η επεξεργασία των φωτογραφιών σου γίνεται παιχνιδάκι με μια σειρά χαρακτηριστικών που επιτρέπουν αλλαγές που μέχρι πρότινος γινόταν μόνο από επαγγελματίες και από desktop συστήματα. Σ' αυτά ξεχωρίζει η εξάλειψη των αντανακλάσεων αλλά και η συμπλήρωση τμημάτων ενός φόντου εικόνας με τη χρήση του Galaxy AI και του Photo Assist. Το Galaxy AI αναλαμβάνει ακόμα να γεμίσει τα περιγράμματα μιας φωτογραφίας ενώ όταν ένα άτομο ή ένα αντικείμενο χρειάζεται να μετακινηθεί ελαφρά για να βρίσκεται στην τέλεια θέση, το AI επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τη θέση του θέματος και δημιουργεί ένα τέλεια αναμεμειγμένο φόντο στο αρχικό σημείο.

Στον τομέα των καμερών, και τα 3 μοντέλα προσφέρουν από τις καλύτερες επιδόσεις σε ολόκληρη την κατηγορία των smartphones. Πιο συγκεκριμένα στα Galaxy S24 και Galaxy S24+ υπάρχει κεντρικός αισθητήρας στα 50MP ενώ όπως και πέρσι το Galaxy S24 Ultra μοντέλο έρχεται με απίστευτο αισθητήρα στα 200MP, δικαιολογώντας πλήρως την ονομασία του. Με νέο φακό οπτικού ζουμ 5x, συνδυάζεται με τον αισθητήρα 50MP για απόδοση οπτικής ποιότητας σε επίπεδα ζουμ από μεγέθυνση 2x, 3x, 5x έως 10x9, χάρη στον Adaptive Pixel Sensor, φτάνοντας ακόμα και στο 100x, χάρη στο βελτιωμένο ψηφιακό ζουμ, σε σχέση με το παρελθόν. 

Με μεγαλύτερο μέγεθος αισθητήρα, τα νέα SAMSUNG Galaxy S24 Series συλλαμβάνουν 60% περισσότερο φως κάνοντας τις νυχτερινές λήψεις παιχνιδάκι με τη λειτουργία Nightography, πάντα με τη βοήθεια του βελτιωμένου OIS και της αντιστάθμισης κουνήματος για τη μείωση θολωμάτων. Και εδώ το AI αναλαμβάνει δουλειά αφού είναι σε θέση να μειώσει σημαντικά το θόρυβο που συνήθως υπάρχει σε βραδυνές λήψεις. 

Έλα και συ σήμερα στο κοντινότερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, κάνε δικό σου ένα από τα κορυφαία μοντέλα της σειράς SAMSUNG Galaxy S24 και εκμεταλλεύσου τις μοναδικές προσφορές!

*Η προσφορά ΔΩΡΟ ΟΙ ΤΟΚΟΙ, της υπηρεσίας παροχής δανείου για απόκτηση φυσικών αγαθών, ισχύει αποκλειστικά στα φυσικά καταστήματα μέχρι τις 29/02/2024 και μόνο για τα νέα Galaxy S24 Series 5G τελικής αξίας έως €5.000.