Τα GOOGLE Photos προσθέτουν 12 νέα εφέ για τα βίντεό σου

8 μήνες πριν
GOOGLE Photos

Η GOOGLE πρόσθεσε μια νέα λειτουργία στη σουίτα επεξεργασίας βίντεο που επιτρέπει στους χρήστες να εφαρμόζουν διάφορα εφέ στα βίντεό τους. Μια νέα καρτέλα εφέ στο μενού επεξεργασίας έχει όλες τις επιλογές που μπορείς να εφαρμόσεις στα βίντεό σου.

Υπάρχουν συνολικά 12 εφέ, όπως Dust Max, ασπρόμαυρο φιλμ, διαρροή φωτός και άλλα που έχει προσθέσει η εταιρεία για διαφορετικούς σκοπούς. Η εφαρμογή κατεβάζει αυτά τα εφέ όταν επιλέξεις την καρτέλα νέων εφέ και στη συνέχεια μπορείς να αρχίσεις να τα χρησιμοποιείς. Εκτός από αυτό, η GOOGLE έχει επίσης προσθέσει νέα στοιχεία ελέγχου για την αναπαραγωγή βίντεο στο GOOGLE Photos. Η αναπαραγωγή βίντεο έχει πλέον κουμπιά για να προχωρήσεις προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Μέχρι πρότινος, τα στοιχεία ελέγχου περιορίζονταν μόνο στα κουμπιά αναπαραγωγής και παύσης. Επιπλέον, το μενού προφίλ έχει επίσης ενημερωθεί. Αντί για το παλιό στυλ κυμαινόμενου πλαισίου, η GOOGLE έχει εισαγάγει τώρα μια προβολή πλήρους οθόνης που εμφανίζεται όταν έχετε πρόσβαση στο μενού προφίλ.

Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, η GOOGLE ανακοίνωσε νέες δυνατότητες επεξεργασίας για τους συνδρομητές του GOOGLE One, οι οποίες είναι διαθέσιμες στη διαδικτυακή έκδοση του GOOGLE Photos. Αυτές οι νέες λειτουργίες περιλαμβάνουν νέες ρυθμίσεις όπως Πορτραίτο, Θόλωση, Ουρανός, Χρώμα και HDR.

Το Πορτραίτο επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο το φως επηρεάζει το πρόσωπο ενός ατόμου σε μια φωτογραφία. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εφέ Πορτραίτο για να προσαρμόσουν τη θέση και τη φωτεινότητα του φωτός στα πορτραίτα ενός ατόμου.

Η λειτουργία θόλωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει το φόντο μιας φωτογραφίας λιγότερο ευκρινές, ενώ οι χρήστες μπορούν ακόμη και να ρυθμίσουν το επίπεδο θολότητας με τη συγκεκριμένη λειτουργία. 

Το Sky, όπως υποδηλώνει το όνομα, επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν την εμφάνιση του ουρανού σε μια φωτογραφία. Για να γίνει αυτό, οι χρήστες πρέπει να κάνουν κλικ στο Sky και να επιλέξουν από διάφορες παλέτες και να ρυθμίσουν το χρώμα και την αντίθεση στον ουρανό που επιθυμούν.

Για να κάνουν το θέμα μιας φωτογραφίας να ξεχωρίζει περισσότερο, οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ στην επιλογή Colour focus για να αποκορεσθεί το φόντο αλλά να παραμείνει το προσκήνιο με χρώμα.

Τέλος, η ρύθμιση HDR επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν μια φωτογραφία να φαίνεται πιο ρεαλιστική και ισορροπημένη. Μπορούν να κάνουν κλικ στην επιλογή HDR για να βελτιώσουν τη φωτεινότητα και την αντίθεση ολόκληρης της εικόνας.