Τα JBL Boombox 3 και Charge 5 υποστηρίζουν πλέον Wi-Fi και Bluetooth

10 μήνες πριν
JBL Boombox 3 and JBL Charge 5

Τα δύο κορυφαία φορητά ηχεία της JBL, αποκτούν WiFi και είναι ήδη στον ΓΕΡΜΑΝΟ! Ο λόγος για τα JBL Boombox 3 WiFi και JBL Charge 5 WiFi, τα οποία έρχονται με ενισχυμένες λειτουργίες, μεγαλύτερη αυτονομία και ακόμη πιο θρυλικό ήχο JBL.

Με την προσθήκη υποστήριξης WiFi, η JBL προσφέρει και στα δύο μοντέλα υψηλότερη ποιότητα ήχου, σύνδεση με το ηχείο απ’ όπου και αν βρίσκεσαι στο χώρο, σύνδεση με πολλά ηχεία ταυτόχρονα αλλά και έλεγχο του ηχείου από την εφαρμογή JBL One. Ακόμα είναι δυνατό το αδιάκοπο streaming της μουσικής σου μέσα από την αγαπημένη υπηρεσία streaming μουσικής. Μεταξύ άλλων και τα δύο ηχεία εντυπωσιάζουν για τη δυνατότητά τους να αυτορυθμιστούν για να βελτιστοποιήσουν τη συνδεσιμότητα και την ποιότητα του ήχου τους ανάλογα με το αν βρίσκεσαι σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.

Ας δούμε αναλυτικά όμως τι μας προσφέρουν τα δύο «διαμάντια» της JBL:

JBL Boombox 3 WiFi

Μία από τις κορυφαίες προτάσεις στο χώρο -αν όχι η κορυφαία-, το Boombox 3 WiFi της JBL εντυπωσιάζει σε όλα τα επίπεδα, ενώ είναι ανθεκτικό στη σκόνη. Διαθέτει το πιο ισχυρό και βαθύ μπάσο που μπορεί να έχει ένα φορητό ηχείο ενώ η αυτονομία του μπορεί να φτάσει ακόμα και την 1 ημέρα. Έτσι μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν θα ψάχνεις για πρίζα κατά τη διάρκεια του πάρτυ, με την πρακτική λαβή να βοηθά απίστευτα στη μεταφορά αλλά και στην τοποθέτηση στο μέρος που σε βολεύει.

Το JBL Boombox 3 Wi-Fi ξεχωρίζει ακόμα γιατί είναι το πρώτο φορητό ηχείο της εταιρείας με λειτουργία 3D Dolby Atmos, για να δημιουργεί ένα τρισδιάστατο χωρικό ήχο στο χώρο. Με αυτή τη λειτουργία μπορείς να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες του ηχείου όταν παρακολουθείς ταινίες, για πραγματική απόλαυση του ήχου σαν να είσαι στον κινηματογράφο!

Ενσωματώνει συνολικά ένα σύστημα ηχείων τριών δρόμων που αποτελείται από ένα subwoofer, δύο οδηγούς μεσαίων συχνοτήτων και δύο tweeters. Η ασύρματη πρόσβαση στηρίζεται στο πρότυπο Wi-Fi 6 ενώ παρέχει απόδοση ήχου HD με αναπαραγωγή 24bit/96kHz μέσω Wi-Fi.

JBL Charge 5 WiFi

Ένα από τα best sellers της αγοράς γίνεται ακόμα καλύτερο με την προσθήκη της λειτουργίας WiFi. Αυτή είναι άλλωστε και ο «ένοχος» για τη δυνατότητα να streamάρεις τον ήχο σου με την καλύτερη ποιότητα. Και εδώ μπορείς να χρησιμοποιείς κανονικά το κινητό σου χωρίς αυτό να επηρεάσει την αναπαραγωγή μουσικής, με αυτονομία που φτάνει τις 20 ώρες ενώ χάρη στο ενσωματωμένο powerbank μπορείς να φορτίσεις ένα κινητό ή κάποια άλλη συμβατή φορητή συσκευή.

Όπως και το μεγαλύτερο αδερφάκι του, το JBL Charge 5 WiFi υποστηρίζει Apple AirPlay 2, Alexa multiroom και Chromecast μέσω Wi-Fi, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να μεταδίδεις μουσική από την αγαπημένη σου υπηρεσία χωρίς να χρησιμοποιείς Bluetooth. Και εδώ η αυτονομία βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα αφού μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 20 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής. Η ποιότητα του ήχου είναι εξαιρετική, με τη JBL να στηρίζεται σε ξεχωριστό tweeter και δύο παθητικούς bass radiators. Και εδώ βρίσκουμε υποστήριξη WiFi 6  αλλά και δυνατότητα αναπαραγωγής HD ήχου στα 24bit/96kHz, μια διαδικασία που μπορεί να γίνει όλη ασύρματη πλέον.

Και τα δύο ηχεία είναι εξαιρετικές επιλογές για όσους θέλουν να απολαμβάνουν μουσική οπουδήποτε και οποτεδήποτε, με δυνατό ήχο αξιώσεων και ευέλικτη συνδεσιμότητα. Διαθέτουν υποστήριξη Bluetooth 5.3 (LE Audio Ready) και προστασία από το νερό και τη σκόνη όπως το ορίζει το πρότυπο αδιαβροχοποίησης IP67. Είναι επίσης φιλικά προς το περιβάλλον, κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά, καθιστώντας τα ιδανικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. 

Για να μάθεις περισσότερα για τα 2 νέα ηχεία της JBL, επιβάλεται μια επίσκεψη στο germanos.gr ή στο κοντινότερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Ψήθηκες ήδη να τα κάνεις δικά σου; Τα παραγγέλνεις online και τα παραλαμβάνεις άμεσα από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ της επιλογής σου!