Τα νέα ΧΒΟΟΜ ηχεία της LG έφτασαν στον ΓΕΡΜΑΝΟ

10 μήνες πριν
LG XBOOM Go XL7S

Η LG κυκλοφορεί τρία νέα ασύρματα ηχεία, το XBOOM Go XG7, το XBOOM Go XG5 και το XBOOM XL7S, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Και τα τρία ηχεία είναι ιδανικά για όσους αγαπούν τη μουσική και τη διασκέδαση, ενώ διαθέτουν εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

LG XBOOM Go XG7

Αρχικά το XBOOM Go XG7 έχει ισχυρή απόδοση 30W και αλγόριθμο ενίσχυσης του μπάσου, που επιτρέπει ακρόαση που κάνει κάθε νότα μπάσου ακόμη πιο ξεχωριστή, ακόμη και όταν η μουσική είναι χαμηλά. Διαθέτει επίσης Sound Boost, που με ένα πάτημα διευρύνει το ηχητικό πεδίο και παίζει τη μουσική δυνατά για μεγαλύτερη διασκέδαση. Το Woofer τύπου track παράγει βαθύ µπάσο ενώ το Dome Tweeter έχει σχεδιαστεί για να δηµιουργεί καθαρό ήχο υψηλών συχνοτήτων.

Επιπλέον το XBOOM Go XG7 εντυπωσιάζει με την αυτονομία του αφού έχει διάρκεια μπαταρίας 24 ώρων, επιτρέποντάς σου να απολαμβάνεις τη μουσική σου όπου και εάν βρίσκεσαι, μέχρι την επόμενη ημέρα. Είναι επίσης ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη χάρη στην προστασία IP67. Διαθέτει επίσης τη λειτουργία Light Studio, η οποία σου επιτρέπει να προσαρμόζεις τον φωτισμό του ηχείου με 16 εκατομμύρια χρώματα, για να δημιουργήσεις την ατμόσφαιρα που επιθυμείς.

Κανένα πρόβλημα και αν το τοποθετήσεις σε εξωτερικό χώρο και βρεθεί αντιμέτωπο με το υγρό στοιχείο αφού το XBOOM Go XG7 είναι αδιάβροχο, υποστηρίζοντας το πρότυπο IP67 για να αντέχει στο νερό και τη σκόνη.

LG XBoom XL7S

Από την άλλη, το XBOOM XL7S είναι ένα ακόμα εξαιρετικό ασύρματο ηχείο από την LG που προσφέρει υψηλής ποιότητας ήχο και δυναμικό φωτισμό, καθιστώντας το ιδανικό για πάρτι και συγκεντρώσεις. Με την απόδοση 250W και τον τεράστιο Woofer 8 ιντσών, το XBOOM XL7S προσφέρει ισχυρό μπάσο και εξαιρετικά βαθύ και τολμηρό ήχο, ενώ η δυναμική βελτιστοποίηση μπάσων επιτρέπει την απόλαυση ενός ισορροπημένου ήχου χωρίς παραμόρφωση των μπάσων. Τα δυο dome tweeters 2,5 ιντσών προσφέρουν ευκρινή και καθαρό ήχο, είτε μέσα είτε έξω.

Το XBOOM XL7S διαθέτει φωτισμό πάρτι XBOOM, δίνοντας ζωή και ενθουσιασμό στα πάρτι. Με το πάνελ LED και τον δυναμικό φωτισμό pixel, ο χρήστης μπορεί να πληκτρολογήσει ένα μήνυμα μέσω της εφαρμογής XBOOM App, ενώ υπάρχει και δυναμικό φωτισμό pixel για προεπιλογή κινουμένων σχεδίων, πολύχρωμων μοτίβων, οπτικά EQ ή χαρακτήρες στο LED πάνελ.

Ακόμα το ηχείο της LG είναι εύχρηστο και μεταφέρεται παντού ανά πάσα ώρα και στιγμή με ευκολία, χάρη στην τηλεσκοπική λαβή και τους τροχούς. Κατασκευασμένο να αντέχει σε εξωτερικούς χώρους, ακόμη και γύρω από μια πισίνα, το XL7S πληροί την αξιολόγηση IPX5 για ανθεκτικότητα στο νερό. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης μικροφώνου και κιθάρας στην ειδική είσοδο, μετατρέποντας τη βραδιά σε καραόκε night.

LG XBOOM Go XG5

Αποτελώντας μια πιο οικονομική πρόταση από το μεγαλύτερο αδερφάκι του (XG7), το XBOOM Go XG5 της LG θα σε ικανοποιήσει πλήρως με τις δυνατότητες του. Αυτές ξεκινάνε με το νέο Woofer τύπου tracker, έχοντας ισχυρή απόδοση 20W ενώ ο ήχος διακρίνεται για τη ζωντάνια του. Η LG έχει ενσωματώσει και σ' αυτό το ασύρματο ηχείο της έναν αλγόριθμο ενίσχυσης όπου μπορείς να ακούσεις το μπάσο ακόμα και σε χαμηλή ένταση. Με το πάτημα του Sound Boost, διευρύνεται το ηχητικό πεδίο και εκτοξεύεται η διασκέδαση χωρίς να υπάρχει θέμα αυτονομίας αφού αυτή φτάνει ακόμα και τις 18 ώρες

Δεν λείπει η υποστήριξη αδιαβροχοποίησης όπως στο XG7 αλλά και η διευρυμένη επιλογή 16 εκατομμυρίων χρωμάτων για να μπορείς να αναπαράγεις κάθε τραγούδι μαζί με κάθε χρώμα, για μια εμπλουτισμένη εμπειρία μουσικής. Αντίστοιχα, μέσω της εφαρμογής XBOOM App, το Light Studio, θα δώσει στην κάθε στιγμή μοναδικό χρώμα, ενώ χρησιμοποιώντας το My Pick προσαρμόζεις τον φωτισμό που ταιριάζει στη διάθεσή σου. 

Και τα τρία ηχεία, τα XBOOM Go XG7, XBOOM Go XG5 και XBOOM XL7S, είναι διαθέσιμα στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και online στο germanos.gr. Με τις εξαιρετικές λειτουργίες και χαρακτηριστικά τους, αποτελούν μια must επιλογή για όσους αγαπούν τη μουσική και τη διασκέδαση και θέλουν να οργανώσουν το πιο μαγικό πάρτι.