Τα νέα MOTOROLA Edge έφτασαν στον ΓΕΡΜΑΝΟ

1 έτος πριν
Τα νέα MOTOROLA Edge smartphones

Τα νέα smartphones MOTOROLA Edge 30 διατίθενται ήδη στον ΓΕΡΜΑΝΟ! Τρεις συσκευές που αντικατοπτρίζουν πλήρως την ιστορία τεχνολογικής καινοτομίας της αμερικανικής εταιρείας (μην ξεχνάς ότι η MOTOROLA ήταν εκείνη που με το Razr 5G παρουσίασε το πρώτο smartphone στον κόσμο με αναδιπλούμενη οθόνη, ενώ με το X30 Pro λάνσαρε την πρώτη συσκευή με κύρια κάμερα ανάλυσης 200 MP).

Στα καταστήματα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr λοιπόν σε περιμένουν τα τρία νέα μοντέλα της οικογένειας MOTOROLA Edge 30: το Edge 30 Neo, το Edge 30 Fusion και το Edge 30 Ultra -ένα για κάθε χρήστη, ανάγκη και budget!

Το Edge 30 Neo έρχεται με όπλο τον κομψό, μίνιμαλ σχεδιασμό του. Μία συσκευή που δίνει έμφαση στην απλότητα, έχει τον τρόπο της να γοητεύει συνδυάζοντας το λεπτεπίλεπτο design με τα άρτια χαρακτηριστικά. Τέλεια για όσους αρέσκονται να streamάρουν περιεχόμενο, διαθέτει οθόνη pOLED 6,28 ιντσών στα 120 Hz και στερεοφωνικά ηχεία Dolby Atmos. Η κάμερα των 64 MP με σύστημα OIS χαρίζει τέλειες λήψεις ενώ η μπαταρία των 4020 mAh έρχεται με υποστήριξη ταχείας φόρτισης. Διατίθεται σε τρία χρώματα (μαύρο, λευκό μωβ).

Το Edge 30 Fusion βαδίζει σχεδιαστικά στα χνάρια του Edge 30 Neo, με τη διαφορά όμως ότι είναι εξοπλισμένο με ανώτερη οθόνη και κάμερα. Η πρώτη είναι μία FHD+ κυρτή OLED με διαγώνιο 6,55 ιντσών και ρυθμό ανανέωσης 144 Hz που προσφέρει ολοζώντανα χρώματα και σπουδαία εικόνα. Όσο για την κάμερα, η κύρια είναι ανάλυσης 50 MP με OIS και διπλό PDAF ενώ πλαισιώνεται από υπερευρυγώνιο φακό 13 MP, κάμερα macro και αισθητήρα βάθους. Στην πρόσοψη υπάρχει selfie cam 32 MP. Η συσκευή βασίζεται σε έναν Snapdragon 888+ διαθέτοντας 8 GB RAM και 128 GB χωρητικότητας.

Όσο για το Edge 30 Ultra, είναι η απόλυτη ναυαρχίδα για εκείνους που αναζητούν τη μέγιστη απόδοση από τη συσκευή τους. Είναι εφοδιασμένο με αισθητήρα-τέρας 200 MP με μέγεθος pixel 2,6 μm για λήψεις που κόβουν την ανάσα. Η οθόνη του είναι μία OLED 6,67 ιντσών με Gorilla Glass 5, HDR10+ και ρυθμό ανανέωσης 144 Hz ενώ τροφοδοτείται από μία μπαταρία 4610 mAh με υπερταχεία φόρτιση 125 W. Ο πολυδιάστατος, στερεοφωνικός ήχος Dolby Atmos αλλάζει επίπεδο το streaming, με το ειδικά επεξεργασμένο πλαίσιο αλουμινίου, τέλος, να προσδίδει έναν αέρα πολυτέλειας.