Τα SAMSUNG Galaxy S24 FE και τα SAMSUNG Galaxy Tab S10 Series ήρθαν με Galaxy AI λειτουργίες

1 εβδομάδα πριν
SAMSUNG Galaxy S24 FE & SAMSUNG Galaxy Tab S10 Series

Η SAMSUNG παρουσίασε πρόσφατα δύο σημαντικές προσθήκες στη γκάμα των προϊόντων της, το SAMSUNG Galaxy S24 FE και τα SAMSUNG Galaxy Tab S10 Series, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα στο ΓΕΡΜΑΝΟ. Και οι δύο νέες προτάσεις της νοτιοκορεατικής εταιρείας έρχονται για να προστεθούν στο οικοσύστημα συσκευών που υποστηρίζουν τις Galaxy AI λειτουργίες, προσφέροντας δυνατότητες που διευκολύνουν την καθημερινότητα και αυξάνουν την παραγωγικότητα σου.

Ας τα δούμε αναλυτικά:

SAMSUNG Galaxy S24 FE

Το SAMSUNG Galaxy S24 FE έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά Galaxy S24, φέρνοντας premium χαρακτηριστικά σε ένα πιο προσιτό μοντέλο. Διαθέτει οθόνη Dynamic AMOLED 2X 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, προσφέροντας εξαιρετική εμπειρία θέασης. Η οθόνη ενσωματώνει τεχνολογία Vision Booster για βελτιστοποίηση χρώματος και αντίθεσης, εξασφαλίζοντας καθαρή εικόνα ακόμη και σε έντονο φωτισμό.

Στην καρδιά του Galaxy S24 FE βρίσκουμε τον επεξεργαστή Exynos 2400e, ο οποίος υπόσχεται βελτιωμένη απόδοση σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Η συσκευή διαθέτει 8GB RAM και επιλογές αποθηκευτικού χώρου 128GB, 256GB. Για τη διατήρηση της απόδοσης σε παρατεταμένη χρήση, η SAMSUNG έχει ενσωματώσει ένα νέο σύστημα ψύξης με θάλαμο ατμού, 1.1 φορές μεγαλύτερο από το προηγούμενο μοντέλο.

Το σύστημα καμερών του Galaxy S24 FE περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 50MP, ένα τηλεφακό 8MP με 3x οπτικό ζουμ και έναν υπερευρυγώνιο φακό 12MP. Η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει αισθητήρα 10MP. Η SAMSUNG εισάγει στη σειρά Galaxy FE τη μηχανή ProVisual, η οποία αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να βελτιώσει την ποιότητα των φωτογραφιών και των βίντεο.

Οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης του Galaxy AI ενσωματώνονται πλήρως στο SAMSUNG Galaxy S24 FE. Μεταξύ αυτών, το Generative Edit που επιτρέπει την προηγμένη επεξεργασία φωτογραφιών, το Live Translate που προσφέρει μετάφραση σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια κλήσεων (δεν υποστηρίζει προς το παρόν τα ελληνικά), το Chat Assist για να συντάξεις το μήνυμα που θες και ν' αφήσεις τη συσκευή σου να προσαρμόσει αυτόματα το ύφος του μηνύματος ανάλογα με την περίσταση!

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4.700mAh, προσφέροντας αυξημένη διάρκεια για άνετη χρήση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Υποστηρίζει ακόμα ταχεία ενσύρματη φόρτιση 25W και ασύρματη φόρτιση 15W.

Τέλος αν αποκτήσεις το SAMSUNG Galaxy S24 FE έως τις 3 Νοεμβρίου, μπορείς να έχεις όφελος 100€ στην αγορά του SAMSUNG Galaxy Watch FE για ταυτόχρονη αγορά! Έτσι, θα γνωρίσεις από πρώτο χέρι την εντυπωσιακή εμπειρία του οικοσυστήματος Galaxy!

SAMSUNG Galaxy Tab S10 Series

Στον τομέα των tablets, η SAMSUNG κυκλοφορεί τα SAMSUNG Galaxy Tab S10 Series. Η σειρά περιλαμβάνει τα μοντέλα Galaxy Tab S10 Ultra και Galaxy Tab S10+. Αποτελώντας την κορυφαία πρόταση της εταιρείας στην κατηγορία, τα νέα tablets είναι τα πρώτα tablet που έχουν σχεδιαστεί εξαρχής με την τεχνολογία του Galaxy AI και αποτελούν ισχυρά εργαλεία με τη δύναμη του ΑΙ.

Το ανώτερο μοντέλο, το Galaxy Tab S10 Ultra διαθέτει οθόνη 14,6 ιντσών, ενώ το Galaxy Tab S10+ έχει οθόνη 12,4 ιντσών. Και τα δύο μοντέλα χρησιμοποιούν τεχνολογία Dynamic AMOLED 2X, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Οι οθόνες έχουν βελτιωμένη ορατότητα, με την τεχνολογία αποτροπής των αντανακλάσεων σε διάφορες συνθήκες φωτισμού και το ισχυρό Vision Booster.

Η απόδοση του Galaxy Tab S10 Ultra έχει βελτιωθεί σημαντικά, με 18% αύξηση στην CPU, 28% στην GPU και 14% στην NPU. Η αναβάθμιση επιτρέπει την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική εκτέλεση λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης, με το Galaxy AI να κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του και στα tablets της SAMSUNG.

Συγκεκριμένα οι λειτουργίες περιλαμβάνουν το Note Assist για αυτοματοποιημένη διαχείριση σημειώσεων, το Sketch to Image για μετατροπή σκίτσων σε ρεαλιστικές εικόνες, και το Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google για εύκολη αναζήτηση πληροφοριών. Ακόμα το Galaxy AI Key στο πληκτρολόγιο Book Cover (πωλείται χωριστά) επιτρέπει την άμεση πρόσβαση σε λειτουργίες AI.

Η σειρά Galaxy Tab S10 υποστηρίζει ακόμα το S Pen, το οποίο περιλαμβάνεται στη συσκευασία, προσφέροντας ακριβή έλεγχο και δυνατότητες ψηφιακής ζωγραφικής αλλά και χειρόγραφων σημειώσεων. Επιπλέον, τα νέα tablets λειτουργούν ως συσκευές ελέγχου για το έξυπνο σπίτι, με λειτουργίες όπως το 3D Map View για εύκολη διαχείριση συνδεδεμένων συσκευών.

Και εδώ, από τις 3 Οκτωβρίου έως τις 8 Νοεμβρίου, όσοι προχωρήσουν σε αγορά των SAMSUNG Galaxy Tab S10+|S10 Ultra, μπορούν να έχουν όφελος έως 90€ σε συμβατές θήκες.

Τόσο το SAMSUNG Galaxy S24 FE όσο και τα SAMSUNG Galaxy Tab S10+|S10 Ultra είναι διαθέσιμα στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και στο germanos.gr. Μη χάσεις την ευκαιρία να γνωρίσεις το εκπληκτικό οικοσύστημα Galaxy αλλά και το Galaxy AI και κάνε τη ζωή σου ευκολότερη. Έλα μια βόλτα από τον κοντινότερο ΓΕΡΜΑΝΟ για να τα δεις από κοντά!