Τα ξημερώματα της 31ης Οκτωβρίου, το επόμενο event της APPLE "Scary Fast"

6 μήνες πριν
APPLE "Scary Fast" event

Και όμως η APPLE δεν ολοκλήρωσε με τις παρουσιάσεις νέων προϊόντων για το 2023, ανακοινώνοντας ότι μας επιφυλάσσει κάτι ακόμα «τρομακτικά γρήγορο». Αυτό αναφέρει η εταιρεία από το Κουπερτίνο στην επίσημη πρόσκληση της εκδήλωσης η οποία θα μεταδοθεί online στις 31 Αυγούστου, στις 2.00πμ ώρα Ελλάδος.

Η ώρα έναρξης της παρουσίασης είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό απ’ ότι μας είχε συνηθίσει η APPLE τα τελευταία χρόνια, αλλά ίσως αυτό, σε συνδυασμό με τη φράση «Scary Fast», έχει μια πρώτη σχέση με τον εορτασμό του Halloween στην Αμερική τη συγκεκριμένη ημέρα.

Σε δεύτερο επίπεδο, η APPLE κάνει σαφές με δεύτερο teaser στην ιστοσελίδα της, ότι η παρουσίαση αφορά τους υπολογιστές Mac της εταιρείας, κάτι που συμπίπτει με το χρονοδιάγραμμα που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία. Τα τελευταία χρόνια η APPLE επιλέγει τους τελευταίους μήνες του χρόνου για να παρουσιάσει νέους φορητούς υπολογιστές Mac, και συγκεκριμένα μοντέλα που ανήκουν στις σειρές MacBook Pro και MacBook Air. Αν και έχει περάσει αρκετός καιρός, η εταιρεία συνηθίζει να παρουσιάζει και νέα iMac με οθόνες διαφόρων διαστάσεων, ένα σύστημα που αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα all-in-one της αγοράς.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι οι ανακοινώσεις νέων υπολογιστών από την APPLE συνοδεύονται και από τα αποκαλυπτήρια νέων επεξεργαστών της εταιρείας, η οποία πλέον στηρίζεται στις δικές της λύσεις, αφήνοντας μια για πάντα πίσω της την Intel. Η τελευταία πρόταση είναι η σειρά M2, την οποία βλέπουμε στα MacBook Air και MacBook Pro 13”, με τις εκδόσεις Pro και Max να βρίσκονται στα MacBook Pro μοντέλα των 14” και 16”, απευθυνόμενα σε όσους θέλουν κορυφαίες επιδόσεις.

Οπότε όρισε το ημερολόγιο -και το ξυπνητήρι- σου για τα ξημερώματα της 31ης Οκτωβρίου, αν θες να δεις τι μας επιφυλάσσει η APPLE για το τέλος του 2023. Διαφορετικά τσέκαρε το G Blog για να διαβάσεις όλες τις ανακοινώσεις!