TCL 405: Η νέα οικονομικά προσιτή πρόταση της TCL

1 έτος πριν
tcl 405

Η ΤCL συνεχίζει την επίθεση στην κατηγορία των προσιτά οικονομικών smartphones, με ένα νέο μέλος, το TCL 405.

Με την πρώτη ματιά, το TCL 405 ξεχωρίζει για την όμορφη εμφάνισή του αλλά και την τεράστια οθόνη των 6,6 ιντσών η οποία καταλαμβάνει το 89,1% της συνολικής εμπρόσθιας επιφάνειας με ελάχιστα περιθώρια περιμετρικά. Διαθέτει ανάλυση HD+ και αναλογία διαστάσεων 20:9 που κάνει την παρακολούθηση των αγαπημένων σου βίντεο, πραγματική απόλαυση. Επιπλέον η TCL δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην πολύωρη χρήση της συσκευής, διαθέτοντας φίλτρο που περιορίζει σημαντικά την μπλε ακτινοβολία ενώ παρέχει και ένα ειδικό mode ανάγνωσης e-book για πολύ πιο ξεκούραστη ανάγνωση.

Για τις επιδόσεις του ΤCL 405 υπεύθυνο είναι το Helio G25 chipset tης ΜediaTek με οκταπύρηνο επεξεργαστή και 2GB μνήμη, καλύπτοντας τις ανάγκες της κατηγορίας με τον καλύτερο τρόπο. Για την αποθήκευση αρχείων και φωτογραφιών μπορείς να στηριχτείς στα ενσωματωμένα 32GB όμως ανά πάσα στιγμή μπορείς να τα επεκτείνεις με την εγκατάσταση μιας microSD κάρτας με επιπλέον 512GB για απόλυτη ευελιξία.

Και η αυτονομία της συσκευής είναι από τις καλύτερες που συναντάμε σε αυτή την οικονομική κατηγορία αφού η μπαταρία έχει χωρητικότητα 5.000mAh και σε συνδυασμό με διάφορες βελτιώσεις στο λογισμικό, σου χαρίζουν άνετη αυτονομία 2 ημερών με τυπική χρήση. Μιας και αναφέραμε το λογισμικό, το TCL 405 στηρίζεται στο Android 12 Go Edition, μια εμπειρία που είναι παρόμοια με αυτή του stock android κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επιπλέον εφαρμογές που πολλές φορές γεμίζουν ένα κινητό με άχρηστο περιεχόμενο.

Σε ότι αφορά τις φωτογραφικές του δυνατότητες, το TCL 405 διαθέτει σύστημα διπλής οπίσθιας κάμερας με κύρια 13MP και βάθους 2MP, καθώς και εμπρόσθια κάμερα στα 5MP. Οι φωτογραφίες του κύριου συστήματος ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους αντίθεση και τα ρεαλιστικά τους χρώματα ενώ τα πορτραίτα διαθέτουν πολύ καλό bokeh εφέ με θόλωμα του φόντου έτσι ώστε να αναδεικνύεις το κύριο πρόσωπο λήψης. Υπάρχει ακόμα η λειτουργία Αυτόματης Λήψης η οποία επιτρέπει να τραβάς φωτογραφίες handsfree μέσω κινήσεων των χεριών σου για πολύ μεγαλυτέρη διευκόλυνση. Τέλος η εμπρόσθια κάμερα 5MP με AI και αυτόματη εστίαση θα σου χαρίσει υπέροχες selfies, ενώ μπορείς να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου μέσω της αναγνώρισης προσώπου.

Θα βρεις το ΤCL 405 με τιμή 129,90€ στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και φυσικά online στο germanos.gr.