Το TCL NXTPaper 10s διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία οθόνης…σαν χαρτί!

1 έτος πριν
TCL NXTPaper 10s

Στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα βρεις αποκλειστικά το NXTPaper 10s 10.1 WiFi 4/64GB, ένα ξεχωριστό tablet από την TCL που δίνει προτεραιότητα στη ξεκούραστη ανάγνωση.

Όλα ξεκινάνε από την οθόνη των 10.1 ιντσών με ανάλυση Full HD, η οποία δεν μοιάζει με κανένα άλλο tablet αφού δίνει την αίσθηση του χαρτιού. Αν αναρωτιέσαι πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, το αντιθαμβωτικό γυαλί αναλαμβάνει να μειώσει το ανακλώμενο φως προκειμένου να μιμηθεί την αίσθηση του χαρτιού, δημιουργώντας μια ξεχωριστή υφή που μοιάζει με χαρτί.

Με 10 διαφορετικά στρώματα, που βοηθούν στην προστασία των ματιών κατά τη διάρκεια μεγάλων περιόδων χρήσης και περιορίζει την αντανάκλαση της οθόνης, η οθόνη του NXTPaper 10s διατηρεί παράλληλα την ακρίβεια χρώματος κάτι που την κάνει ιδανική όταν χρησιμοποιείς την παρεχόμενη γραφίδα T-pen (passive) για σχεδίαση και γραφή. Αν επιλέξεις να διαβάσεις ένα ηλεκτρονικό βιβλίο, τότε η οθόνη γίνεται μονόχρωμη και αναπαράγει την εμφάνιση ενός φυσικού βιβλίου, προσαρμόζοντας συνοπτικά το κείμενο στην οθόνη όπως ένα παραδοσιακό e-reader.

Στο εσωτερικό η TCL ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή, με 4GB μνήμη και 64GB αποθηκευτικού χώρου ενώ η συσκευή τρέχει Android 11. Η αυτονομία της δεν θα σε απασχολήσει καθόλου αφού η μπαταρία των 8.000mAh σου επιτρέπει να το χειρίζεσαι για μία ημέρα χωρίς να ψάχνεις πρίζα.

Χάρη στη συμπεριλαμβανόμενη γραφίδα και την υποστήριξη του TCL T-Pen, το TCL NXTPAPER 10s είναι ιδανικό για να κρατάς σημειώσεις ενώ μελετάς ή αφήνεις τη δημιουργικότητα να ρέει με ένα σκίτσο ή σχέδιο. Μπορείς ακόμα να δημιουργήσεις και να επεξεργαστείς έγγραφα, emails και μηνύματα με ευκολία, παρακολουθώντας όλες τις σημαντικές εργασίες.

Ακόμα η συσκευή ενσωματώνει δύο κάμερες, μία στο εμπρόσθιο μέρος στα 5MP, ιδανική όχι μόνο για selfies αλλά και για βιντεοκλήσεις. Στο πίσω μέρος υπάρχει η κεντρική κάμερα με ανάλυση 8MP για μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Το TCL NXTPAPER 10s θα το βρεις σε Dark Grey χρώμα στα καταστήματα του δικτύου  COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, από 249,90€ ή με 20,83€ σε 12 άτοκες δόσεις.