Temporary Cloud Backup: Ο νέος και άνετος τρόπος της SAMSUNG για αποθήκευση σημαντικών αρχείων και δεδομένων

5 μήνες πριν
Temporary Cloud Backup

Η SAMSUNG πρόσφατα ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία του Temporary Cloud Backup, ενός νέου τρόπου αποθήκευσης και μεταφοράς σημαντικών αρχείων με ασφάλεια και ευκολία. Το εργαλείο σχεδιάστηκε για να προσφέρει σιγουριά στους χρήστες όταν ανησυχούν για πιθανή απώλεια φωτογραφιών, βίντεο και άλλων προσωπικών δεδομένων.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του τμήματος Cloud της εταιρείας, το Temporary Cloud Backup παρέχει αξιόπιστο και βολικό τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς σημαντικών πληροφοριών, βασιζόμενο στο Samsung Cloud. Στόχος είναι να προσφέρει σιγουριά στους χρήστες Galaxy ότι τα πολύτιμα δεδομένα τους δεν θα χαθούν.

Οι χρήστες μπορούν να ανεβάζουν δεδομένα στο Samsung Cloud μέσω του λογαριασμού τους, όπου παραμένουν ασφαλή και άμεσα διαθέσιμα σε οποιαδήποτε συσκευή. Πρόκειται για δωρεάν υπηρεσία χωρίς όριο χώρου αποθήκευσης, με μέγιστο μέγεθος αρχείων τα 100GB.

Τα δεδομένα διατηρούνται για έως 30 μέρες και οι χρήστες ειδοποιούνται όταν πλησιάζει η διαγραφή τους. Η μεταφορά απαιτεί μόνο σύνδεση Wi-Fi. Το Temporary Cloud Backup ενσωματώνεται στο Maintenance Mode της SAMSUNG, διασφαλίζοντας τα δεδομένα κατά την επισκευή συσκευών και επιτρέποντας την εύκολη επαναφορά τους. 

Επίσης, διευκολύνει την αναβάθμιση συσκευών και τη μεταφορά δεδομένων σε νέες συσκευές. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας πριν την επαναφορά της συσκευής τους και να τα επαναφέρουν εύκολα αργότερα.

H παγκόσμια κυκλοφορία θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2023 για όλες τις συσκευές Galaxy με One UI 6, ξεκινώντας από την Κορέα. Το Temporary Cloud Backup αποσκοπεί στο να μειώσει τους κινδύνους απώλειας δεδομένων, βελτιώνοντας την εμπειρία κινητής τηλεφωνίας στο οικοσύστημα Galaxy.

Αν παρόλα αυτά, το θέμα back-up σου φέρνει...πονοκέφαλο, δες τον οδηγό μας ενώ και οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι είναι στη διάθεσή σου να σε βοηθήσουν!