Θήκες CATALYST για iPhone & iPhone accessories στον ΓΕΡΜΑΝΟ

1 έτος πριν
catalyst

Το iPhone και τα αξεσουάρ του όπως τα AirTags και τα AirPods, αποτελούν premium gadgets σχεδιασμένα να ικανοποιούν στο έπακρο τα «θέλω» των απαιτητικών χρηστών, τόσο από πλευράς design και αισθητικής, όσο και από πλευράς απόδοσης και δυνατοτήτων. Δε θεωρούνται τυχαία άλλωστε status symbols, αποτελώντας το πλέον περιζήτητο brand τεχνολογίας παγκοσμίως. Ως εκ τούτου, όταν έρθει η ώρα να φροντίσεις για την προστασία του iPhone σου και των αξεσουάρ του, θα πρέπει να επιλέξεις μία εξίσου premium λύση και ως προς αυτό, τα προϊόντα της CATALYST που θα βρεις στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr αποτελούν με λίγα λόγια ό,τι καλύτερο.

Τι θα ‘λεγες να κάναμε μία πρώτη γνωριμία μαζί τους;

Θήκες Influence για iPhone 13

Η σειρά θηκών Influence κυκλοφορούν για όλη τη σειρά iPhone 13 (iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max) και διατίθενται σε τρία υπέροχα χρώματα (μαύρο, μπλε και neon που φωσφορίζει στο σκοτάδι). Είναι ό,τι πρέπει προκειμένου να εξασφαλίσεις μέγιστη προστασία για τη συσκευή σου με τρόπο που παράλληλα αναδεικνύει το στυλ και τις καμπύλες της. Η στιβαρή της κατασκευή χαρίζει στο iPhone σου 2,5 φορές υψηλότερη προστασία από πτώσεις. Τα μαξιλάρια αέρα που βρίσκονται στο εσωτερικό της, προστατεύουν αποτελεσματικά τη συσκευή από πτώσεις τριών μέτρων, όπως άλλωστε θα περίμενες από μία υλοποίηση που πληροί τα στρατιωτικά πρότυπα MIL-STD-810G.

Η λειτουργία Forward Audio ενισχύει τον ήχο που παράγει το iPhone σου, βάζοντας τέλος στην ανάγκη χρήσης του χεριού σου για να αντηχήσεις τον θόρυβο. Απλά εφάρμοσε τη θήκη Influence επάνω του και θα έχεις έως και 30% πιο δυνατό ήχο, έτσι, χωρίς να κάνεις τίποτα! Σημείωσε ότι ακόμα κι έτσι, το smartphone σου θα συνεχίσει να φορτίζει ασύρματα καθώς η θήκη είναι συμβατή με MagSafe και ασύρματη φόρτιση QI ενώ προσφέρει και διακόπτη άμεση σίγασης προκειμένου να μη δυσκολεύεσαι όταν θες να βάλεις το κινητό σου στο αθόρυβο με μία κίνηση. Και επειδή σε κανέναν δεν αρέσουν οι δαχτυλιές, η θήκη Influence θα σου επιτρέψει να συνεχίζεις να… θαυμάζεις τη μοναδικότητα του iPhone σου χωρίς τα ενοχλητικά δακτυλικά σου αποτυπώματα.

Κάθε θήκη Influence πλαισιώνεται από τέσσερα γωνιακά εξαρτήματα τα οποία θα σου δώσουν τη δυνατότητα να την προσαρμόσεις στις ανάγκες και το στυλ σου.

Θήκες Total Protection για iPhone 13 και AirTags

Για τους λάτρεις του extreme lifestyle, εκείνους που αρέσκονται να ζουν τη ζωή τους στο έπακρο, η CATALYST διαθέτει τη σειρά Total Protection. Πρόκειται για τις πλέον ανθεκτικές επιλογές που θα αναλάβουν να «θωρακίσουν» το iPhone (όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 13) και τα AirTags σου απέναντι σε κάθε κίνδυνο και φθορά.

Το μεγάλο τους πλεονέκτημα δεν είναι άλλο από την ανθεκτικότητά τους στο νερό. Οι θήκες Total Protection, βλέπεις, κλείνουν αεροστεγώς, σφραγίζοντας τη συσκευή έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η διείσδυση του νερού υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Προσφέρουν δε 500% περισσότερη προστασία σε σχέση με την αμέσως επόμενη αντίστοιχη λύση που κυκλοφορεί στην αγορά, επιτρέποντάς σου να πάρεις μαζί σου το iPhone σου σε βάθος έως και 10 μέτρα. Παράλληλα, ο σχεδιασμός με μαξιλάρια αέρα διασφαλίζει πως η συσκευή σου θα είναι προστατευμένη από πτώσεις έως και δύο μέτρων -μιλάμε για 1,65 φορές ανώτερη προστασία συγκριτικά με τα στρατιωτικά πρότυπα ανθεκτικότητας MIL-STD-810G! Όποια δραστηριότητα κι αν περιλαμβάνει ο extreme τρόπος ζωής σου -από καταδύσεις και σκι μέχρι ορειβασία και snorkeling- να είσαι σίγουρος πως το smartphone σου θα σε ακολουθήσει χωρίς δεύτερη κουβέντα!

Οι θήκες Total Protection είναι απόλυτα συμβατές με τα περισσότερα προστατευτικά οθόνης για να μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις με τα ήδη υπάρχοντα αξεσουάρ σου. Μπορούν να πλυθούν με σαπούνι και νερό καθώς και εγκεκριμένα από την EPA απολυμαντικά για απόλυτη αντιμικροβιακή προστασία. Όπως και οι θήκες Influence, έρχονται με διακόπτη άμεσης σίγασης, υποστηρίζουν τεχνολογίες ασύρματης φόρτισης MagSafe και QI ενώ φέρουν ειδική επικάλυψη που κρατά τις δαχτυλιές μακριά.

Εξίσου, αν όχι περισσότερο αποτελεσματικές είναι και οι θήκες Clip-It & Hang-It από την ίδια σειρά για τα Apple AirTags. Ενισχύουν την ανθεκτικότητα των τελευταίων κατά 100 φορές αφού πλέον είναι αδιάβροχα σε βάθος 330 μέτρων (!) για να μην έχεις άγχος βλέποντας τον σκύλο σου να παίζει στο νερό. Οι υπερυψωμένες του άκρες το προστατεύουν από χτυπήματα, γρατζουνιές και πτώσεις από ύψος έως και 10 μέτρα (απόρροια του στρατιωτικού προτύπου 810G) και μάλιστα χωρίς την παραμικρή απώλεια σήματος ή ήχου.

Θήκες Vibe για iPhone 13 και AirPods

Αν πάλι αναζητάς κάτι κομψό αλλά εντυπωσιακά στιβαρό και ανθεκτικό για το iPhone και τα AirPods σου, τότε οι θήκες Vibe της CATALYST είναι ιδανικές. Καλύπτουν ολόκληρη τη σειρά iPhone 13 και διαθέτουν φινίρισμα μοτίβου από ανθρακονήματα, υιοθετώντας… αεροδυναμικό design σε συνδυασμό με χαμηλό βάρος και απόλυτη προστασία. Προσφέρουν έως και 2,5 φορές υψηλότερη προστασία από το στρατιωτικό πρότυπο MIL-STD-810G, καλύπτοντάς το ακριβό σου iPhone από πτώσεις ύψους έως και τριών μέτρων. Το δε κορδόνι καρπού της επιτρέπει να ασφαλίζει στο χέρι σου για εκείνες τις περιπτώσεις που θες να έχεις άμεση πρόσβαση στη συσκευή σου χωρίς όμως δυσάρεστες εκπλήξεις.

Η λειτουργία Forward Audio εξασφαλίζει 30% πιο ισχυρό ήχο απ’ ό,τι θα παρήγαγε το iPhone σου χωρίς τη θήκη Vibe ενώ την ίδια στιγμή δεν εμποδίζει την ασύρματη φόρτιση (συμβατότητα με MagSafe και QI) και την άμεση σίγαση (υπάρχει σχετικό πλήκτρο για όλες εκείνες τις περιπτώσεις που θες από τη συσκευή σου να… σωπάσει). Η θήκη Vibe έρχεται με τέσσερα εξαρτήματα για τις γωνίες της που θα σου επιτρέψουν να την προσαρμόσεις στα γούστα και τις ανάγκες σου.

Στην περίπτωση που διαθέτεις και AirPods, τότε η σειρά Vibe της CATALYST θα φροντίσει και για αυτά. Η ειδική κατασκευή της χαρακτηρίζεται από αδιάβροχες νευρώσεις στεγανοποίησης, διασφαλίζοντας ότι αυτή θα παραμείνει αδιάβροχη σε βάθος ενός μέτρου. Είναι στιβαρή και ανθεκτική προκειμένου να προστατεύει τα πολύτιμα ακουστικά σου από πτώσεις ύψους έως και 1,2 μέτρων βάσει του στρατιωτικού προτύπου MIL-STD-810G. Εννοείται δε πως θα έχεις την ευκαιρία να τη φορτίσεις ασύρματα μέσω QI και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ που είναι χαμηλότερος έως και κατά 40 λεπτά συγκριτικά με τις ανταγωνιστικές προτάσεις (εναλλακτικά υπάρχει και αδιάβροχο βύσμα για καλώδιο Lightning).