Τηλεοράσεις για να τα δεις όλα στον ΓΕΡΜΑΝΟ!

1 έτος πριν
Τηλεοράσεις

Φέτος το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να επενδύσεις σε μια καινούρια τηλεόραση. Από τα χολιγουντιανά blockbusters μέχρι τις γεμάτες ένταση και σασπένς σειρές που σε περιμένουν στην COSMOTE TV, το περιεχόμενο που βρίσκεται στη διάθεσή σου απλά δεν έχει όρια! Και επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, θα είσαι πανέτοιμος να συντονιστείς στα κορυφαία αθλητικά events τον χειμώνα όπως τις διοργανώσεις της UEFA, τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και βέβαια το Παγκόσμιο Κύπελο του Κατάρ! Ευτυχώς για ‘σένα, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ διαθέτει και τη μεγαλύτερη γκάμα τηλεοράσεων και τις καλύτερες τιμές!

Στο germanos.gr σε περιμένει μία ολόκληρη κατηγορία με τηλεοράσεις τελευταίας γενιάς, για κάθε γούστο, χώρο και πορτοφόλι. Θες κάτι βολικό και ευέλικτο στις 43 ίντσες ή μήπως ετοιμάζεσαι να κάνεις all in με ένα «θηρίο» 75 ιντσών; Θα εμπιστευτείς την πλατφόρμα της Google (βλ. Android TV) ή θα προτιμήσεις κάποιο λειτουργικό που να είναι πιο κοντά στα «θέλω» σου; Είσαι #teamOLED ή θα αφήσεις την τεχνολογία Quantum Dot να σε παρασύρει στον μαγικό της κόσμο;

Όπου κι αν καταλήξεις, ένα είναι το σίγουρο: στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις αυτό που ψάχνεις και μάλιστα στο διάστημα 13 με 26 Ιουνίου, με αγορές τηλεοράσεων αξίας €249 και άνω, θα κερδίσεις επιπλέον 20% σε go4more πόντους με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας. Παράλληλα με την επίσκεψή σου σε οποιοδήποτε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μπορείς να επωφεληθείς επιπλέον έκπτωση €50 στην αξία της τηλεόρασης με μια νέα συνδρομή COSMOTE TV. Οι προσφορές που θα βρεις στο germanos.gr περιλαμβάνουν λύσεις από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές: SAMSUNG, THOMSON, TOSHIBA, TCL, HISENSE και XIAOMI θα κάνουν level up στις εμπειρίες ψυχαγωγίας σου με τις προτάσεις τους.

Για να σε βάλουμε στο κλίμα, επιλέξαμε δύο μοντέλα τηλεοράσεων που είμαστε σίγουροι πως θα βρεις ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Έλα να τα δούμε:

TOSHIBA 55UA2063DG 55” LED 4K Smart TV

Αν αναζητάς την απόλυτη value for money επιλογή για το σαλόνι σου, μόλις τη βρήκες! Η TOSHIBA 55UA2063DG είναι μία πρόταση στις 55 ίντσες, εξαιρετικά προσιτή και συνάμα με πληθώρα smart λειτουργιών και εντυπωσιακή απόδοση εικόνας. Με κομψό και συμπαγή σχεδιασμό, θα βρει τη θέση της σε κάθε χώρο δίχως να κάνει αισθητή την παρουσία της, προσφέροντάς σου πρόσβαση σε περιεχόμενο Ultra HD χάρη στην υψηλή της ανάλυση (3840x2160). Διαθέτει πάνελ DLED ενώ υποστηρίζει HDR10 για κορυφαία αντίθεση και εικόνες γεμάτες ζωηρά αλλά απόλυτα ρεαλιστικά χρώματα. Τεχνολογίες όπως TRU Resolution και TRU Micro Dimming διασφαλίζουν πως ο φωτισμός θα προσαρμόζεται αυτόματα στο είδος του περιεχομένου που έχεις επιλέξει να παρακολουθήσεις, τη στιγμή που ο επεξεργαστής τεσσάρων πυρήνων εγγυάται πως η εικόνα σου θα πληροί τα στάνταρ της ανάλυσης 4K, από όποια πηγή κι αν προέρχεται.

Εκτός από σπουδαία εικόνα, η TOSHIBA 55UA2064DG έχει τον τρόπο να χαρίσει και μία άκρως λειτουργική και ευχάριστη εμπειρία χρήσης, απόρροια του λειτουργικού Android TV το οποίο και ενσωματώνει. Μέσα από ένα οικείο περιβάλλον, θα έχεις τη δυνατότητα να βρεις το περιεχόμενο της αρεσκείας σου, να κατεβάσεις εφαρμογές και παιχνίδια από το Play Store και βέβαια να προβάλλεις την οθόνη της συμβατής φορητής σου συσκευής (βλ. laptop, smartphone κ.α.) στην τηλεόραση χάρη στο ενσωματωμένο Chromecast. Η δε ύπαρξη του Google Assistant εξασφαλίζει μία πρωτόγνωρη εμπειρία χειρισμού, αφού θα είσαι σε θέση να ελέγχεις την -πραγματικά- smart TV σου (αλλά και ολόκληρο το smart home σου) χωρίς καν να χρειαστεί να αγγίξεις το τηλεχειριστήριο. Η τηλεόραση της TOSHIBA διαθέτει ακόμα πλήρες προφίλ συνδεσιμότητας με τέσσερις θύρες HDMI, δύο USB και μία Ethernet ενώ προσφέρει ακόμα Bluetooth και Wi-Fi.

Στα αξιοσημείωτα της 55UA2063DG ο PVR-ready χαρακτήρας της, κάτι που σημαίνει ότι θα έχεις την ευκαιρία να γράψεις τηλεοπτικά προγράμματα για να τα απολαύσεις όποτε εσύ θες στη συσκευή της αρεσκείας σου -όπως φερ’ ειπείν σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Η πρόταση της TOSHIBA είναι συμβατή με λειτουργίες της νέας υβριδικής τηλεόρασης και έρχεται, τέλος, με ενσωματωμένο τηλεοπτικό δέκτη DVB-T2 για να συντονιστείς στα ελεύθερα δορυφορικά κανάλια μόνο με χρήση δορυφορικής κεραίας και χωρίς την ανάγκη για επιπρόσθετο αποκωδικοποιητή.

SAMSUNG QE65Q60A 65” QLED 4K Smart TV

Για ‘σένα που θες απλά το καλύτερο και είσαι διατεθειμένος να δώσεις κάτι -όχι πολύ- παραπάνω για να βάλεις στο σαλόνι σου μία premium πρόταση, η QE65Q60A της SAMSUNG είναι η τέλεια επιλογή. Η τεχνολογία Quantum Dot θα γεμίσει τον χώρο σου με πολύχρωμες, φανταχτερές εικόνες, απόρροια του κάλυψης όγκου χρώματος σε ποσοστό 100% . Καθετί που θα παρακολουθήσεις θα συνιστά ένα υπερθέαμα, αφού μπροστά στα μάτια σου θα δεις να ξεδιπλώνονται άκρως ρεαλιστικά χρώματα -ανεξαρτήτως των συνθηκών που επικρατούν γύρω σου. Ο οπίσθιος φωτισμός Dual LED εγγυάται απόλυτα ισορροπημένες εικόνες αφού ρυθμίζει αυτόματα τις ζεστές και τις ψυχρές αποχρώσεις, εξασφαλίζοντας άκρατο ρεαλισμό και υψηλή αντίθεση. Όσο για τα Quantum HDR και HDR10+ θα σου προσφέρουν συγκινήσεις, ακριβώς έτσι όπως τις οραματίστηκαν οι δημιουργοί του αγαπημένου σου περιεχομένου, βελτιστοποιώντας κάθε σκηνή και αναδεικνύοντας ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια -όσο σκοτεινή ή φωτεινή κι αν είναι η εκάστοτε εικόνα.

Ο Crystal Processor 4K εξασφαλίζει πως όποια κι αν είναι η πηγή της εικόνας σου, εσύ θα την απολαμβάνεις σε κρυστάλλινη ανάλυση 4K ενώ το σύστημα Motion Xcelerator φροντίζει έτσι ώστε στα μάτια σου να φτάνουν ομαλές εικόνες χωρίς θολώματα, ακόμα κι όταν η δράση εξελίσσεται ακατάπαυστα. Τη θεσπέσια εικόνα πλαισιώνει δυναμικός ήχος χάρη στην τεχνολογία Object Tracking Sound Lite. Ετοιμάσου για τρισδιάστατες, surround καταστάσεις, καθώς η AI συνεργάζεται άψογα με τα ηχεία της τηλεόρασης εξομοιώνοντας τους ήχους που προέρχονται από ψηλά για πλούσιο, 3D αποτέλεσμα που ακολουθεί τη δράση στην οθόνη. Η δε τεχνολογία Adaptive Sound έρχεται να ολοκληρώσει το ηχητικό υπερθέαμα της τηλεόρασης της Samsung, ενώ αν διαθέτεις συμβατό soundbar, το σύστημα Q-Symphony Lite θα αναλάβει τον συγχρονισμό των δύο συσκευών.

Παρά τις 65 ίντσες της, η QE65Q60A είναι μία τηλεόραση που θα ενσωματωθεί με τρόπο απόλυτα φυσικό στον χώρο σου. Το μίνιμαλ στυλ της σε συνδυασμό με το πολύ λεπτό προφίλ και την πεντακάθαρη πλάτη της, της επιτρέπουν να βρει τη θέση της παντού. Το εξαιρετικά λεπτό της πλαίσιο θα σου επιτρέψει να εστιάσεις εκεί που βρίσκεται όλη η δράση, ενώ αν αποφασίσεις να το ρίξεις στο gaming, η δυνατότητα επιλογής λόγου διαστάσεων μεταξύ 21:9 και 32:9 και το Game Bar, θα σου δώσουν το πλεονέκτημα που ανέκαθεν έψαχνες. Στα παραπάνω πρόσθεσε το Auto Low Latency Mode, τη λειτουργία Multi View, την υποστήριξη πολλαπλών προσωπικών βοηθών (Amazon Alexa, Bixby, Google Assistant) και το οικοσύστημα SmartThings και έχεις την πλέον ολοκληρωμένη smart πρόταση για το σαλόνι σου.