Την 1η Φεβρουαρίου το επόμενο μεγάλο Unpacked event της SAMSUNG

1 έτος πριν
SAMSUNG Unpacked event

Το πρώτο Unpacked event για το 2023 ανακοίνωσε η SAMSUNG.

Αυτό θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου στις 8.00μμ ώρα Ελλάδος ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί με κοινό για πρώτη φορά μετά από χρόνια εξαιτίας της πανδημίας. Αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το τι θα ανακοινωθεί, εντούτοις κρίνοντας από την προηγούμενη Unpacked παρουσίαση που είχε γίνει το ίδιο χρονικό σημείο, μπορούμε να φτάσουμε σε κάποια ασφαλή συμπεράσματα.

Το Φεβρουάριο του 2022, η SAMSUNG είχε ανακοινώσει με κάθε επισημότητα τη σειρά Galaxy S22 η οποία έφερνε σημαντικές αλλαγές στα δημοφιλέστερα smartphones της εταιρείας. Με τρία συνολικά μοντέλα, το Galaxy S22 Ultra αποτέλεσε ίσως την πιο προβεβλημένη συσκευή της σειράς και όχι μόνο εξαιτίας του κορυφαίου του σχεδιασμού και των κορυφαίων τεχνικών χαρακτηριστικών του. Συγκεκριμένα με το Galaxy S22 Ultra, η SAMSUNG έδωσε τέλος στη σειρά Galaxy Note, με το συγκεκριμένο μοντέλο να αποτελεί στην ουσία τον πνευματικό διάδοχο της άλλοτε επιτυχημένης σειράς της εταιρείας, ενσωματώνοντας το S Pen μαζί με όλα τα κόλπα του.

Μάλιστα η πρόσκληση για το φετινό Unpacked event φέρει μια εικόνα που μοιάζει αρκετά με το σχεδιασμό του συστήματος κεντρικών καμερών του S22 Ultra, κάτι που ίσως λέει πολλά για το τι θα δούμε την 1η Φεβρουαρίου. Υπενθυμίζουμε ότι το S22 Ultra αποτέλεσε μια σημαντική αναβάθμιση έναντι του προκατόχου του, παρουσιάζοντας ειδικές λειτουργίες για όσους ήθελαν να πάνε τη mobile φωτογραφία ένα βήμα παρακάτω. Ο κεντρικός αισθητήρας διέθετε ανάλυση 108MP ενώ υποστήριζε τη λειτουργία Expert Raw για περαιτέρω επεξεργασία της φωτογραφίας. Ακόμα, το Nightography, έφερε σημαντικές βελτιώσεις στη λήψη φωτογραφιών αλλά και βίντεο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Επιπλέον πηγαίνοντας 1 χρόνο πριν, βλέπουμε ότι η SAMSUNG δεν είχε παρουσιάσει μόνο τα Galaxy S22, S22+ και S22 Ultra αλλά και την κορυφαία της σειρά tablets. Αυτή αποτελούνταν από τρία μοντέλα, τα Galaxy Tab S8, Tab S8+ και Tab S8 Ultra, με το καθένα να φέρνει σημαντικά νέα χαρακτηριστικά, εξυπηρετώντας και διαφορετική τιμολογιακή κατηγορία. Με υποστήριξη S-Pen, ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε 4K ανάλυση, η σειρά Galaxy Tab S8 της SAMSUNG έθεσε νέα δεδομένα σε ότι αφορά τα android tablets.

Το SAMSUNG Galaxy Unpacked όπως αναφέραμε, θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου στις 8.00μμ ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το επίσημο κανάλι της νοτιοκορεατικής εταιρείας στο YouTubeΕσύ μπορείς από τώρα να δηλώσεις ενδιαφέρον εδώ για να ενημερωθείς για όλες τις ανακοινώσεις από την παρουσίαση.