VIVO Y22s με ξεχωριστή εμφάνιση και δυνατότητες

1 έτος πριν
girl holding VIVO Y22s

Στο ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις από σήμερα το VIVO Y22s, τη νέα οικονομική πρόταση της εταιρείας που ξεχωρίζει για το υπέροχό του στυλ, το άνετο κράτημα αλλά και την ανθεκτικότητα που παρέχει σε σταγόνες νερού, σκόνη, γρατζουνιές και δαχτυλιές.

Στο εμπρόσθιο μέρος δεσπόζει η οθόνη των 6,55 ιντσών, με HD+ ανάλυση και αναλογία διαστάσεων 20.1:9 για πιο «κινηματογραφικές προβολές». Σε αντίθεση με πολλά smartphones της κατηγορίας, υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 90Hz ενώ μπορεί να φιλτράρει την επιβλαβή μπλε ακτινοβολία που δημιουργεί πρόβλημα ειδικά κατά τη χρήση ενός κινητού το βράδυ. Στο άνω μέρος της οθόνης και στη μέση, θα βρεις την πρώτη κάμερα των 8MP που είναι υπεύθυνη για πολύ καλές selfies.

Στο πίσω μέρος του VIVO Y22s υπάρχουν τρεις κάμερες, με τον κύριο αισθητήρα να διαθέτει ανάλυση 50MP, χαρίζοντας φοβερή λεπτομέρειες στις λήψεις σου ενώ διακρίνεται για τις επιδόσεις της το βράδυ μέσω της λειτουργίας Super Night. Συνοδεύεται από δύο αισθητήρες των 2MP, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για λήψεις bokeh αλλά και και μακροφωτογράφιση, δημιουργώντας και στις δύο περιπτώσεις εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η VIVO επιλέγει την Qualcomm και ένα από τα πιο αποδοτικά chipset της εταιρείας για το Y22s και συγκεκριμένα το Snapdragon 680, με 8πύρηνο επεξεργαστή, 6GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 128GB που μπορεί μάλιστα να επεκταθεί με μια microSD κάρτα. Η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα για ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες με το Ultra Game Mode το οποίο όπως φανερώνει και η ονομασία του μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε απαιτητικά παιχνίδια.

Και τα καλά νέα δεν σταματάνε εδώ αφού και η αυτονομία της συσκευής είναι ένας ακόμη τομέας που ξεχωρίζει. Με μπαταρία 5.000mAh, θα πρέπει να περιμένεις άνετη χρήση μέσα στην ημέρα ακόμα και όταν υπάρχουν αυξημένες ανάγκες, ενώ η ταχεία φόρτιση των 18W φορτίζει το 70% σε 70 λεπτά. Με 15 λεπτά φόρτισης, μπορείς να αναπαράγεις βίντεο συνεχώς και για 258 λεπτά μέχρι να χρειαστεί ξανά να επισκεφθείς τον πλησιέστερο φορτιστή.

Το VIVO Y22s θα το βρεις από σήμερα στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ καθώς και στο germanos.gr