XIAOMI Mi 12S Ultra: Το Συναρπάζει με εκπληκτική κάμερα

1 έτος πριν
Mi 12S Ultra

Η XIAOMI παρουσίασε τη νέα σειρά smartphones της, Mi 12S η οποία αποτελείται από τρεις συσκευές κι αν τα Mi 12S και Mi 12S Pro δεν ξεφεύγουν από την… πεπατημένη, το Mi 12S Ultra είναι το κάτι άλλο και αυτό οφείλεται ως επί το πλείστον στην κάμερά του.

Προσφέροντας λοιπόν το κάτι παραπάνω σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη γενιά, το Mi 12S Ultra ενσωματώνει τον τελευταίας γενιάς αισθητήρα μίας ίντσας IMX989 της SONY ο οποίος μάλιστα αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη LEICA. Πρόκειται για μία κάμερα 50,3 MP που βασίζεται σε ασφαιρικό φακό οκτώ στοιχείων και υπόσχεται να βάλει τέλος στα συνηθέστερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα smartphones στη φωτογραφία (αντανακλάσεις, λάμψη, ghosting, χρωματικές παρεκκλίσεις). Ο φακός φέρει αντιθαμβωτική επικάλυψη, φίλτρο υπεριώδους ακτινοβολίας και άλλες τεχνολογίες, έτσι ώστε η εικόνα που αιχμαλωτίζει να είναι πάντα καθαρή και ρεαλιστική.

Την προαναφερθείσα κύρια κάμερα, πλαισιώνουν μία υπερευρυγώνια 48 MP με ασφαιρικό φακό LEICA Summicron 1:1.9-4.1 / 13-120 με dual-PD auto-focus και υποστήριξη λειτουργίας macro, καθώς και ένας περισκοπικός τηλεφακός επίσης 48 MP με dual-PD auto-focus και HyperOIS, στο εντυπωσιακότερο σύστημα καμερών που είδαμε ποτέ σε smartphone.

Το XIAOMI Mi 12S Ultra είναι εξοπλισμένο ακόμα με τον πιο πρόσφατο Snapdragon 8+ Gen 1, 8 ή 12 GB RAM και 256 ή 512 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξει κανείς, 3D σύστημα ψύξης για καλύτερη απόδοση σε απαιτητικά παιχνίδια και εφαρμογές και μπαταρία χωρητικότητας 4860 mAh με ταχεία ενσύρματη φόρτιση 67 W και ασύρματη 50 W. Η οθόνη του είναι της τάξης των 6,73 ιντσών με quadHD+ ανάλυση που μεταφράζεται σε 3200x1440 pixels (πυκνότητα pixels στα 522 ppi).

Η διάθεση της συσκευής ξεκίνησε από την Κίνα με κόστος που «παίζει» μεταξύ €873 και €1019. Παραμένει άγνωστο το αν και το πότε θα τη δούμε προς τα μέρη μας.