XIAOMI Redmi A3: Η στιλάτη επιλογή για απαιτητικούς χρήστες, από σήμερα στον ΓΕΡΜΑΝΟ

1 μήνας πριν
XIAOMI Redmi A3 all three colours back view

Ένα νέο Redmi φέρνει η XIAOMI στον ΓΕΡΜΑΝΟ αυτό το μήνα. Το Redmi A3, είναι ένα smartphone που συνδυάζει την κομψότητα με την πληρότητα των τεχνικών χαρακτηριστικών, με τη συμφέρουσα τιμή να ξεχωρίζει για ακόμα ένα Redmi μοντέλο. Με το εντυπωσιακό Premium Halo Design, το Redmi A3 ξεχωρίζει στην κατηγορία του, θυμίζοντας αρκετά το μεγαλύτερο αδερφάκι του, την κορυφαία σειρά XIAOMI 14 που ανακοινώθηκε πρόσφατα. Διαθέσιμο σε τρία εκπληκτικά χρώματα -Olive Green με υφή δέρματος, Lake Blue και Midnight Black με γυαλιστερή πλάτη- το Redmi A3 είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα.

Η οθόνη της συσκευής είναι ένα από τα δυνατά του σημεία. Με διαγώνιο 6,71 ίντσες, ανάλυση HD+ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz, προσφέρει μια απίστευτα ομαλή και αψεγάδιαστη εμπειρία θέασης. Είτε κάνεις scroll στα αγαπημένα σου social media, είτε παίζεις παιχνίδια που υποστηρίζουν το συγκεκριμένο ρυθμό ανανέωσης, θα απολαύσεις μια απόλυτα ομαλή εμπειρία που δύσκολα θα μπορέσεις να επιστρέψεις σε κάποια συμβατική οθόνη. Η XIAOMI προστατεύει ακόμα την οθόνη του Redmi A3,  προστατεύεται από το ανθεκτικό Gorilla Glass 3 της Corning, που την θωρακίζει από γρατζουνιές και πτώσεις.

Στο εσωτερικό της συσκευής, βρίσκεται ένας ισχυρός "πολεμιστής", το Helio G36 chipset της MediaTek, με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3GB RAM και τη δυνατότητα επέκτασής του μέσω της λειτουργίας Virtual RAM. Ο συνδυασμός αυτός επιτρέπει στο Redmi A3 να διαχειριστεί με ευκολία ακόμα και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές και multitasking εργασίες. Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο, το Redmi A3 προσφέρει έως 128GB ενσωματωμένης μνήμης, με δυνατότητα επέκτασης έως 1TB μέσω microSD κάρτας. Έτσι, δεν θα ξεμείνεις ποτέ από χώρο για τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τις εφαρμογές σου.

Το XIAOMI Redmi A3 τρέχει το Android 14 (Go Edition) στο οποίο έχεις ασφαλή πρόσβαση μέσω του πλευρικού αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, που επιτρέπει το ξεκλείδωμα της συσκευής άμεσα και με ασφάλεια.

Στον τομέα των καμερών, το Redmi A3 διαθέτει διπλή κάμερα 8MP με τεχνητή νοημοσύνη και φίλτρα vintage που θα δώσουν μια καλλιτεχνική πινελιά στις λήψεις σου. Ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού ή το θέμα, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα τραβήξεις φωτογραφίες με εξαιρετική ευκρίνεια και ζωντάνια, με το λογισμικό που συνοδεύει η XIAOMI τη συσκευή, να μετατρέπει κάθε στιγμή σε μια αξέχαστη ανάμνηση. Για τις selfies σου θα στηριχτείς σε μια τρίτη κάμερα, στα 5MP αυτή τη φορά, με πολύ καλά αποτελέσματα.

Εξαιρετικές επιδόσεις έχουμε και στην αυτονομία, με βάση τη μπαταρία των 5000mAh ενώ το καλώδιο USB Type-C περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Έτσι το Redmi A3 υπόσχεται πολλές ώρες αδιάκοπης ψυχαγωγίας και παραγωγικότητας προκειμένου να απολαύσεις τις αγαπημένες σου ταινίες, σειρές, μουσική και παιχνίδια χωρίς να ανησυχείς για την αυτονομία. 

Συνδυάζοντας στιλ, επιδόσεις και προσιτή τιμή, το XIAOMI Redmi A3 αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ολοκληρωμένο smartphone που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα. Αν έχεις ξεκινήσει την αναζήτηση ενός mid-range smartphone, μη ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στο νέο μέλος της δημοφιλούς οικογένειας Redmi.