Ζήσε την εμπειρία του οικοσυστήματος Galaxy με τα combos προσφορών του ΓΕΡΜΑΝΟΥ

3 μήνες πριν
samsung galaxy s23-s24 series promo

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ σου δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψεις τα πλεονεκτήματα του οικοσυστήματος SAMSUNG Galaxy μέσα από μία σειρά συνδυαστικών προσφορών σε smartphones και tablets. Μπες σήμερα κιόλας στο germanos.gr ή επισκέψου ένα κατάστημα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ, εκμεταλλεύσου το deal που ταιριάζει περισσότερο στα «θέλω» σου και γνώρισε όλα όσα έχει ετοιμάσει η SAMSUNG για σένα, μέσα από μία εμπειρία που προσαρμόζεται διαρκώς στις ανάγκες σου και τον τρόπο που χρησιμοποιείς την τεχνολογία. Οι προσφορές ισχύουν μέχρι και 07 Ιουλίου 2024. Έλα να τις δούμε.

Galaxy S23, Galaxy S23 FE & Galaxy S24 Series + δώρο τα Galaxy Buds FE αξίας €89,90

Το Galaxy AI είναι εδώ και αλλάζει τη ζωή σου! Με την τεχνητή νοημοσύνη να έχει πραγματοποιήσει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια, η SAMSUNG καινοτομεί ενσωματώνοντάς τη στις δύο τελευταίες γενιές Galaxy S Series smartphones, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς μία σειρά από εντυπωσιακές λειτουργίες και δυνατότητες που μέχρι πρότινος ούτε καν φανταζόσουν πως υπήρχαν! Η αναζήτηση δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια με την λειτουργία Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να κυκλώσεις το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει. Το Galaxy AI θα αναλάβει χρέη διερμηνέα μεταφράζοντάς σου σε πραγματικό χρόνο τις κλήσεις και τις συνομιλίες σου, επιτρέποντάς σου να συνεννοηθείς απρόσκοπτα (προς το παρόν δεν υποστηρίζει Ελληνικά). Όσο για την επεξεργασία φωτογραφιών, χάρη στο Photo Assist, περνά σε άλλο επίπεδο με προηγμένες λειτουργίες που θα μεταμορφώσουν κάθε σου ενσταντανέ χωρίς καθόλου κόπο από πλευράς σου!

Τα δε SAMSUNG Galaxy S23, Galaxy S23 FE και Galaxy S24 Series αποτελούν smartphone με εκπληκτικά χαρακτηριστικά. Ενσωματώνοντας πανίσχυρους επεξεργαστές τους οποίους πλαισιώνουν άπλετη RAM και ταχύτατη χωρητικότητα, θα σε εντυπωσιάσουν με τις εκθαμβωτικές τους οθόνες, προσφέροντάς σου κορυφαίες εμπειρίες ψυχαγωγίας, είτε παίζεις τα μεγαλύτερα mobile games, είτε streamάρεις το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς. Με την αγορά μίας συσκευής Galaxy S23, Galaxy S23 FE και Galaxy S24 Series από τον ΓΕΡΜΑΝΟ, θα πάρεις δώρο τα πανάλαφρα αλλά με εξαιρετικά σταθερή εφαρμογή ακουστικά Galaxy Buds FE. Συμβατά με το Galaxy AI, θα σε βοηθήσουν με τη μετάφραση των συνομιλιών σου, χαρίζοντάς σου παράλληλα επιβλητικό και ισορροπημένο ήχο χωρίς έξωθεν παρεμβολές χάρη στο πανίσχυρο σύστημα εξουδετέρωσης θορύβων (Active Noise Cancellation).

Galaxy A35 & Galaxy A55 + έκπτωση €70 στα Galaxy Buds FE

Η SAMSUNG έχει μακρά παράδοση στη mid-range κατηγορία με τα Galaxy A35 και Galaxy A55 να αποτελούν δύο από τις πιο πετυχημένες προτάσεις της αφού ενσωματώνουν άρτια χαρακτηριστικά ενώ διατίθενται σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Με premium σχεδιασμό και στιβαρή κατασκευή (προσφέρουν άλλωστε προστασία από νερό και σκόνη βάσει IP67), είναι εφοδιασμένα με σύστημα τριών καμερών για φωτεινές λήψεις και σταθερά βίντεο με έμφαση στη λεπτομέρεια. Αμφότερα και τα δύο smartphone έρχονται με Super AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz για εντυπωσιακή εικόνα με ομαλή κίνηση και οκταπύρηνο επεξεργαστή που θα σου επιτρέψουν να τρέξεις άνετα ακόμα και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Το Android 14 πλαισιώνεται δε από το ONE UI 6.1 της SAMSUNG προκειμένου να φέρεις το smartphone σου στα μέτρα σου!

Με την αγορά ενός εκ των Galaxy A35 και Galaxy A55 από τον ΓΕΡΜΑΝΟ, θα έχεις έκπτωση €70 στην αγορά των Galaxy Buds FE για μία ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης.

Galaxy Z Flip5 & Galaxy Z Fold5 + έκπτωση €200 στα Galaxy Watch6 Series

Τα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5 είναι δύο από τις πλέον stylish συσκευές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κομψά και προσεγμένα μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας, διαθέτουν αναδιπλούμενες οθόνες συνδυάζοντας τη συγκλονιστική εικόνα με τον συμπαγή σχεδιασμό. Μη σε αγχώνουν οι αντοχές τους: και οι δύο συσκευές που έχουν υποβληθεί σε εξαντλητικές δοκιμές. Τα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5 είναι ανθεκτικά στο νερό (βάσει πιστοποίησης IPX8) και πιστοποιημένα για τουλάχιστον 200.000 κύκλους ανοίγματος/κλεισίματος. Οι Dynamic AMOLED 2X οθόνες τους με ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz και υποστήριξη HDR10+ θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό, όπως άλλωστε και η απόδοσή τους, όσο κι αν ζορίσεις τα δύο smartphones. Η SAMSUNG, βλέπεις, τα έχει εξοπλίσει με κορυφαία υποσυστήματα, εξασφαλίζοντας πως αυτά θα είναι σε θέση να καλύψουν τις απαιτήσεις ακόμα και των πλέον power users! Το μεν Galaxy Z Flip5 είναι ιδανικό για να απελευθερώσεις τη δημιουργικότητά σου ενώ με το Galaxy Z Fold5 η παραγωγικότητά σου θα απογειωθεί στα ύψη!

Για να εκμεταλλευτείς στο έπακρο ένα premium smartphone όμως χρειάζεσαι και το κατάλληλο premium smartwatch και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε έχει καλυμμένο/η! Με την αγορά των Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5 λοιπόν, θα έχεις έκπτωση €200 στα Galaxy Watch6 Series για να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει περισσότερο!

Galaxy Tab S9|S9+|S9 Ultra + δώρο Galaxy Watch4 αξίας €179,90

Δεν υπάρχει καλύτερο timing για αγορά νέου tablet! Τα SAMSUNG Galaxy Tab S9|S9+|S9 Ultra είναι εδώ με προδιαγραφές τελευταίας γενιάς και σε συνδυασμό με τις βασισμένες στις Galaxy AI λειτουργίες τους, θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο εργάζεσαι, εκτοξεύοντας την παραγωγικότητά σου. Πραγματοποίησε αναζητήσεις στη στιγμή, συνόψισε τις σημειώσεις σου με μία κίνηση και βελτιστοποίησε τις εικόνες σου πιο εύκολα από ποτέ. Η Dynamic AMOLED 2X οθόνη θα σου χαρίσει μία εντυπωσιακή και συνάμα ξεκούραστη εμπειρία χρήσης, είτε streamάρεις περιεχόμενο, είτε παίζεις, είτε εργάζεσαι, με το S Pen να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο φυσικά όσον αφορά στη δημιουργία σημειώσεων και το σκιτσάρισμα. Με προστασία από νερό και σκόνη βάσει IP68, το tablet σου θα σε ακολουθήσει όπου κι αν πας, με την τεχνολογία Vision Booster να ενισχύει την εικόνα στους εξωτερικούς χώρους.

Με την αγορά ενός SAMSUNG Galaxy Tab S9|S9+|S9 Ultra από τον ΓΕΡΜΑΝΟ, θα πάρεις δώρο το Galaxy Watch4 για πλήρη καταγραφή κάθε καθημερινής σου δραστηριότητας και ειδοποιήσεις στη στιγμή!

Galaxy Tab S9 FE|S9 FE+ + δώρο Galaxy Buds FE αξίας €89,90

Με παιχνιδιάρικο σχεδιασμό σε μοναδικές χρωματικές αποχρώσεις και συμπαγές design στις 10,9 και 12,4 ίντσες αντίστοιχα για να τα παίρνεις μαζί σου χωρίς να σου γίνονται βάρος, τα SAMSUNG Galaxy Tab S9 FE και Galaxy Tab S9 FE+ είναι τα τέλεια tablets για εσένα που βρίσκεσαι όλη μέρα στον δρόμο ταξιδεύοντας συχνά. Διαθέτουν αδιαβροχοποίηση και προστασία από τη σκόνη βάσει πιστοποίησης IP68 όντας παντός καιρού, προσφέροντας μία απόλυτα φυσική εμπειρία χρήσης χάρη στο S Pen. Η οθόνη στο κάθε tablet προσφέρει ζωηρά χρώματα και απόλυτα ομαλή κίνηση (η τελευταία χάρη στον ρυθμό ανανέωσης των 90 Hz) ενώ είναι και πιστοποιημένη για χαμηλή εκπομπή επιβλαβούς μπλε ακτινοβολίας, προστατεύοντας έτσι τα μάτια σου. Με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας που θα σου επιτρέψει να παραμείνεις δημιουργικός/η για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και δυνατότητα μετατροπής του περιβάλλοντος χρήστη σε desktop χάρη στο DeX, η χρήση ενός tablet δεν ήταν ποτέ απολαυστικότερη.

Με τα SAMSUNG Galaxy Tab S9 FE και Galaxy Tab S9 FE+ θα πάρεις δώρο τα Galaxy Buds FE σε λευκό ή μαύρο χρώμα για να εργάζεσαι ευχάριστα ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική σε ποιότητα… καμπάνα!

Δες όλα τα SAMSUNG Galaxy Tab S9|S9+|S9 Ultra και Galaxy Tab S9 FE|S9 FE+ και πάρε το δώρο σου!

Για SAMSUNG Galaxy deal έλα στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Αν θες να εκμεταλλευτείς κι εσύ τα παραπάνω Awesome deals έτσι ώστε να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία του οικοσυστήματος SAMSUNG Galaxy, δεν έχεις παρά να μπεις στο germanos.gr ή να επισκεφθείς ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ μέχρι και τις 07/07/2024. Οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι θα σε περιμένουν για να σε βοηθήσουν να επιλέξεις τη συσκευή Galaxy που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με δυνατότητα εξόφλησης σε άτοκες δόσεις.