Τα καλύτερα Android smartphones που θα βρεις στην αγορά

2 έτη πριν
smartphones

Αν έχεις βγει στη γύρα για χριστουγεννιάτικο δώρο, δε χρειάζεται να ψάξεις ιδιαίτερα: ένα Android smartphone είναι ό,τι καλύτερο θα βρεις! Ιδανικό για κάθε χρήστη, από τον λάτρη της φωτογραφίας και του βίντεο που αρέσκεται να μοιράζεται κάθε στιγμή της καθημερινότητάς του, μέχρι τον φανατικό gamer και εκείνον που δε χάνει σειρά στο Netflix ή podcast στο Spotify, η αγορά είναι γεμάτη με εκπληκτικά smartphones που συνδυάζουν τα άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά με την κορυφαία και απόλυτα ασφαλή εμπειρία χρήσης που προσφέρει η τελευταία έκδοση του Android.

Έλα να δούμε τα καλύτερα μοντέλα που βρήκαμε στα καταστήματα της αλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ προκειμένου να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στα «θέλω» σου!

Samsung Galaxy S21 Ultra

Δεν υπάρχει κάτι που να μην είναι σε θέση να κάνει το Galaxy S21 Ultra. Μία από τις πλέον πολύπλευρες συσκευές που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, το συγκεκριμένο έρχεται με οθόνη Dynamic AMOLED 2X 6,8 ιντσών που θα σου χαρίσει τις εντυπωσιακότερες εμπειρίες θέασης που είχες ποτέ. Κάνε level up στο gaming με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz για gameplay χωρίς κολλήματα και απόλαυσε τις υψηλότερες δυνατές ταχύτητες σύνδεσης στο internet χάρη στη 5G συνδεσιμότητα. Η κάμερα των 108 MP είναι σε θέση να αποτυπώσει με εκπληκτικά χρώματα και φοβερή λεπτομέρεια την καθημερινότητά σου, με το Space Zoom να αναλαμβάνει να σε φέρει κοντά στο θέμα σου, όπου κι αν βρίσκεται αυτό. Απελευθέρωσε τον φωτογράφο που κρύβεις μέσα σου με τη λειτουργία πορτρέτου και άφησε την AI να κάνει τις τέλειες λήψεις σου… τελειότερες!

Xiaomi 11T Pro

Ένα σου άγγιγμα στο Corning Gorilla Glass Victus αρκεί για να ερωτευτείς παράφορα το Xiaomi 11T Pro. Προσφέροντας τέλεια αίσθηση στην αφή και με μία εκθαμβωτική οθόνη AMOLED στις 6,67 ίντσες να σε «βομβαρδίζει» με χρώματα και εικόνες με ρυθμό 120 Hz, η συσκευή της Xiaomi προσφέρει premium εμπειρίες ό,τι κι αν κάνεις. Από τη λήψη βίντεο και φωτογραφιών με την τριπλή κάμερα 108+8+5 MP (με HDR10+, Audio Zoom και AI Cinema για κλιπ σε 8K ανάλυση), μέχρι το streaming περιεχομένου σε τέλεια ποιότητα, απόρροια των 5G ταχυτήτων, το 11T Pro δεν υστερεί πουθενά -τουναντίον! Διαθέτει 8 GB μνήμης RAM για άνετο multitasking, ακόμα και υπό τις απαιτητικότερες συνθήκες, καθώς και μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία με ταχεία φόρτιση 120 W και σύστημα ψύξης LiquidCool για να παραμένει δροσερό όσο κι αν το ζορίζεις.

Samsung Galaxy S20 FE

Το Galaxy S20 FE αποτελεί την πιο πρόσφατη, βελτιωμένη εκδοχή της σειράς S20 της Samsung και ως εκ τούτου, μία δοκιμασμένη λύση με άψογη σχέση τιμής/απόδοσης και επιδόσεις που θα ζήλευε κάθε ναυαρχίδα. Η οθόνη του είναι μία Super AMOLED 2X στις 6,5 ίντσες με σχεδιασμό Infinity-O και ανάλυση FHD+ που θα σου προσφέρει μία ευρεία επιφάνεια εργασίας για να κάνεις εύκολα και γρήγορα ό,τι βάλεις κατά νου. Περίστρεψέ το κατά 180 μοίρες και θα βρεθείς μπροστά στο τριπλό σύστημα κάμερας αναλύσεων 12+12+8 MP που θα αιχμαλωτίσει τα πάντα -από λαμπερά χαμόγελα, μέχρι πανοραμικά τοπία με τον ίδιο, εντυπωσιακό βαθμό λεπτομέρειας, ακόμα κι όταν ο φωτισμός δεν είναι ο ενδεδειγμένος. Εκμεταλλεύσου τη λειτουργία Super Steady για σταθερές λήψεις και φτάσε κοντά στο θέμα σου με Space Zoom 30x.

Honor 50

Το Honor 50 είναι το smartphone που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, καλύπτοντας τις απαιτήσεις του γεμάτου δράση lifestyle σου. Υιοθετώντας πανέμορφη αισθητική την οποία πλαισιώνουν στιβαρότητα στην κατασκευή και premium υλικά, θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις πραγματικότητα κάθε σου επιθυμία. Είναι εξοπλισμένο με οθόνη ρυθμού ανανέωσης έως 120 Hz και ρυθμού απόκρισης αφής έως 300 Hz για απόλυτα ομαλή εικόνα και άμεση απόκριση. Η καταπληκτική τετραπλή του κάμερα 108+8+2+2 MP θα σου εξασφαλίσει τέλειες εικόνες και επαγγελματικά βίντεο 4K ανάλυσης στα 60 fps. Τα Wi-Fi 6 και 5G εγγυώνται πως θα απολαμβάνεις πάντοτε φοβερές ταχύτητες δεδομένων, streaming σε κορυφαία ποιότητα και gaming χωρίς ίχνος lag ενώ τέλος, η μπαταρία με ταχεία φόρτιση 66 W γεμίζει σε ποσοστό 70% μέσα σε μόλις 45 λεπτά της ώρας!

Samsung Galaxy Z Fold3

Με σχεδιασμό που κλέβει την παράσταση, το Galaxy Z Fold3 είναι η πρόταση που θα αλλάξει μια για πάντα τον τρόπο που χρησιμοποιείς το smartphone σου. Μιλάμε άλλωστε για την πιο πρόσφατη αναδιπλούμενη συσκευή της Samsung! Έρχεται με δύο οθόνες, μία εσωτερική 7,6 ιντσών και μία εξωτερική 6,2 ιντσών, αμφότερες τύπου Dynamic AMOLED 2X με προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και δυνατότητα συγχρονισμού περιεχομένου για μια πρωτόγνωρη εμπειρία χρήσης. Χρησιμοποίησε το S Pen και κάνε ακόμα περισσότερα, εκμεταλλευόμενος τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά της συσκευής (οκταπύρηνος Snapdragon 888, 5G συνδεσιμότητα, 12 GB RAM, Android 11, μπαταρία 4400 mAh με προηγμένο σύστημα ψύξης) για το αποδοτικότερο multitasking που είχες ποτέ.

realme GT Neo 2

Εξωτερίκευσε τη δημιουργικότητά σου και δείξε σε όλους τον πραγματικό σου εαυτό με το realme GT Neo 2. Μία συσκευή για απαιτητικούς και εξωστρεφείς χρήστες, το GT Neo 2 ενσωματώνει τολμηρό σχεδιασμό, όντας σε θέση να ακολουθήσει τους φρενήρεις ρυθμούς της ζωής σου. Προσφέρει υπερπλήρεις λύσεις συνδεσιμότητας με 5G και Wi-Fi 6 για να απολαμβάνεις κορυφαίες ταχύτητες no matter what. Με μνήμη UFS 3.1, 12 GB RAM και τεχνολογία DRE δε θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να τρέξει παράλληλα ακόμα και τα πιο απαιτητικά apps. Το προηγμένο σύστημα ψύξης του θα φροντίσει να παραμείνει ταχύτατο όσο κι αν το «φορτώσεις» ενώ την ίδια στιγμή η μπαταρία με χωρητικότητα 5000 mAh και SuperDart Charge 65 W συνεχίζει όταν οι άλλες τα παρατάνε.

Samsung Galaxy S21+

Το Galaxy S21+ είναι το smartphone των ονείρων σου. Έτσι απλά. Η Dynamic AMOLED 2X οθόνη του με HDR10+, ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και ανάλυση 2400x1080 pixels στις 6,7 ίντσες θα σου προσφέρει μία εκπληκτική εμπειρία θέασης, είτε παίζεις, είτε streamάρεις, είτε πλοηγείσαι στους κόσμους των αγαπημένων σου social apps. Εκμεταλλεύσου την κύρια κάμερα των  64 MP σε συνδυασμό με την κάμερα πρόσοψης των 10 MP και γέμισε τα προφίλ σου με εκπληκτικές λήψεις και selfies γεμάτες χαμόγελα, ενισχυμένες με τη δύναμη της AI και των τελευταίας γενιάς αλγορίθμων. Ο Exynos 2100 με τα 8 GB RAM θα σε καλύψουν απόλυτα όσο απαιτητικά κι αν είναι τα «θέλω» σου ενώ η ταχεία ενσύρματη και ασύρματη φόρτιση θα κάνουν, τέλος, τη ζωή σου ευκολότερη.

Xiaomi Mi 11

Μία πανέμορφη συσκευή με υπέροχη αισθητική, στιβαρή κατασκευή και τελευταίας γενιάς τεχνικά χαρακτηριστικά, το Mi 11 της Xiaomi έχει τον τρόπο του να μαγνητίζει το ενδιαφέρον. Ο σχεδιασμός του αναδεικνύει τις καμπύλες του, τη στιγμή που το γυαλί Corning Gorilla Glass Victus προστατεύει την κρυστάλλινη οθόνη AMOLED των 6,81 ιντσών, διατηρώντας τη καθαρή από φθορές και δαχτυλιές. Ο ρυθμός ανανέωσης εικόνας των 120 Hz θα σου χαρίσει την πιο ομαλή εμπειρία θέασης που είχες ποτέ ενώ η κύρια κάμερα των 108 MP θα απαθανατίσει την κάθε σου στιγμή με απίστευτη λεπτομέρεια, μέρα και νύχτα. Συνεπικουρείται δε από δύο ακόμα φακούς 13 και 5 MP ενώ ενσωματώνει λειτουργίες AI δίνοντάς σου τη δυνατότητα να βγάλεις τον σκηνοθέτη που κρύβεις μέσα σου.