Hentai του Final Fantasy παίζει live σε τηλεδιάσκεψη της Βουλής!

2 έτη πριν
Hentai of Final Fantasy

Η εβδομάδα στην Ιταλία ξεκίνησε με ένα απρόοπτο -και τι απρόοπτο! Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Ιταλικής Γερουσίας (της βουλής του Ιταλικού Κοινοβουλίου δηλαδή) με θέμα τη διαφάνεια των δεδομένων στο ιταλικό δημόσιο, η οποία μεταδιδόταν ζωντανά μέσω Zoom, η εικόνα πάγωσε για κλάσματα του δευτερολέπτου. Όλα καλά μέχρι εδώ, τίποτα το περίεργο. Όταν όμως αυτή επανήλθε, αντί να συνεχίσει να δείχνει τη Maria Laura Mantovani που είχε τον λόγο, είχε αντικατασταθεί από ένα hentai (αν δεν ξέρεις τι είναι το hentai, μπορείς να πλουτίσεις τις γνώσεις σου εδώ) με πρωταγωνίστρια την Tifa Lockhart των Final Fantasy!

Όπως φαντάζεσαι, στη συνεδρίαση έγινε ο σχετικός χαμός, μέχρι έπειτα από 30 (!) ολόκληρα δευτερόλεπτα, να επανέλθει η κανονική εικόνα και μαζί της η τάξη. Όπως αποδείχθηκε αργότερα, την ευθύνη για την ενέργεια ανέλαβε το Κίνημα Πέντε Αστέρων του δημοφιλούς κωμικού και blogger, Beppe Grillo ο οποίος έχει περάσει μάλιστα και από την πολιτική σκηνή της χώρας. Όσο για το πώς συνέβη το «κακό», απλά κάποιος κατάφερε να παρεισφρήσει στο meeting αποκτώντας τα σχετικά δικαιώματα και απλά άλλαξε την εικόνα, μία κίνηση που είχε ως αποτέλεσμα να προκύψουν τα πιο αργά και βασανιστικά 30 δευτερόλεπτα στη σύγχρονη ιταλική πολιτική σκηνή (το NSFW βίντεο είναι ο ορισμός του άβολου).

Απ’ ό,τι φαίνεται στο βίντεο, τη στιγμή που έγινε το «ντου», παρακολουθούσαν live περί τα 113 άτομα, αν και τις ημέρες που ακολούθησαν, τα views του αποσπάσματος στα social media έφτασαν τις εκατοντάδες χιλιάδες. Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, η Maria Laura Mantovani κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία ενώ στη συνεδρίαση ήταν παρών και ο βραβευμένος με Νόμπελ Ιταλός φυσικός, Giorgio Parisi. Οι αρμόδιοι ανέφεραν ότι θα διεξαχθεί έρευνα για τα αίτια του όλου συμβάν, κάτι που κρίνεται αναγκαίο με βάση το αντίκτυπο που είχε όχι μόνο στην ίδια τη χώρα αλλά παγκοσμίως.