Η Gucci κυκλοφορεί θήκη για τα AirPods Max της Apple

2 έτη πριν
gucci case

Τα AirPods Max παρουσιάστηκαν το 2020 ως τα πρώτα on-ear ακουστικά της Apple και ενώ προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου, σε ορισμένους πελάτες δεν αρέσει η αμφιλεγόμενη θήκη Smart Case. Αν είστε ένας από αυτούς, μπορείτε τώρα να δοκιμάσετε μια θήκη από την πολυτελή ιταλική μάρκα Gucci με μόλις $980!

Η Gucci αναφέρει ότι η θήκη "Ophidia" για τα AirPods Max «προστατεύει τα ακουστικά της Apple με vintage και μοντέρνα σχεδιαστικά στοιχεία». Με την original θήκη AirPods Max Smart Case της Apple να μην έχει καμία υφή ή επωνυμία, η θήκη της Gucci καθιστά σαφές ότι μέσα της κρύβει κάποια πολύ ακριβά ακουστικά με σίγουρα ακριβή θήκη.

Η μπεζ θήκη έχει επένδυση από νεοπρένιο και βισκόζη, δύο υλικά για τα οποία η Gucci λέει ότι έχουν «χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο» – κάτι σημαντικό όταν το προϊόν έχει άμεση σχέση με την Apple. Βρίσκουμε ακόμα καφέ δερμάτινες λεπτομέρειες, κλείσιμο με κουμπί "Snap" με χρυσό λογότυπο "GG» αλλά και ρυθμιζόμενο λουρί ώμου για να μπορείτε να μεταφέρετε τα AirPods Max σας σαν να ήταν μια μικρή πολυτελής τσάντα.

Εκτός από τα vintage στοιχεία, η Gucci «παίζει» με την αντίθεση μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος ενώ μια αναζήτηση στο εσωτερικό του αξεσουάρ θα αποκαλύψει τη λατινική λέξη «Hodiernum» που σημαίνει «ανήκει στη σημερινή ημέρα». Ένας ρυθμιζόμενος ιμάντας ώμου προσθέτει μια ευέλικτη νότα με πολλούς τρόπους χρήσης.

Αν ήδη σας έχουμε κεντρίσει το ενδιαφέρον, να σας πούμε ότι δεν είναι βέβαιο εάν η θήκη Ophidia για το AirPods Max έχει μαγνήτες όπως η Smart Case της Apple. Οι μαγνήτες χρησιμοποιούνται για τη θέση του AirPods Max σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας, έτσι ώστε η μπαταρία να μην αδειάζει όταν τα ακουστικά δεν χρησιμοποιούνται. Εάν δεν το κάνει, πιθανότατα θα πρέπει να επαναφορτίζετε το AirPods Max σας κάθε 20 ώρες όταν χρησιμοποιείτε τη θήκη Gucci.

Αν ψάχνετε πάντως διαφόρων ειδών θηκών για το αγαπημένο σας gadget, το σίγουρο είναι ότι στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και στο germanos.gr θα βρείτε αυτό που θέλετε. Βάζουμε μάλιστα στοίχημα ότι θα είναι και πολύ πιο οικονομικό :-)