Η HASBRO φτιάχνει και τη δική σου φιγούρα δράσης!

1 έτος πριν
hasbro

Πώς θα σου φαινόταν στη συλλογή σου με τον Batman, τον Spider-Man, τον Kratos, τους Avengers, τη Wonder Woman και τις λοιπές φιγούρες δράσης σου να προσθέσεις ακόμα μία -τη δικιά σου; Όχι, σοβαρά! Η HASBRO εγκαινίασε μία νέα υπηρεσία με την οποία δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να δημιουργήσει τη δική του φιγούρα δράσης (action figure ντε!). Για να το πετύχει συνεργάστηκε με τη Formlabs (εταιρεία 3D printing) και ένα νέο υλικό τρισδιάστατης εκτύπωσης.

Η νέα υπηρεσία λέγεται Hasbro Selfie Series και ουσιαστικά προσφέρει στο κοινό τη δυνατότητα να δημιουργήσουν φιγούρες δράσης που θα απεικονίζουν τους ίδιους! Η καθεμία εξ αυτών έχει ύψος περίπου 15 εκατοστά (κλάση 6 ιντσών) ενώ η ποιότητά της είναι «επιπέδου συλλεκτικών εκδόσεων». Αν σε «έψησαν» τα παραπάνω, δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις το app Hasbro Puse έτσι ώστε να σκανάρεις το πρόσωπό σου και να προσαρμόσεις τα χαρακτηριστικά της φιγούρας σου -εννοείται πως μπορείς να αλλάξεις κούρεμα και άλλα χαρακτηριστικά ενώ αν θες μπορείς να «ντυθείς» μέλος των G.I. Joe, των Ghostbusters, των Power Rangers και άλλων γκρουπ της HASBRO!

«Η συνεργασία μας με τη HASBRO συνεχίζει να εξελίσσεται έτσι ώστε να παραμένει καινοτόμος», ανέφερε ο Max Lobovsky, CEO και συνιδρυτής της Formlabs. «Η τρισδιάστατη εκτύπωση θεωρείται εδώ και καιρό ως εργαλείο δημιουργίας πρωτοτύπων, όμως η πλατφόρμα Hasbro Selfie Series αποδεικνύει τη δυνατότητα της Formlabs να υποστηρίξει τη δημιουργία τελικών προϊόντων σε μεγάλη κλίμακα», συνέχισε και κατέληξε: «Προσωπικά μ’ αρέσει να δημιουργώ προσωποποιημένα αντικείμενα που χρησιμοποιώ ο ίδιος και ανυπομονώ να δω την αντίδραση των φαν σε αυτή τη νέα εμπειρία τρισδιάστατης εκτύπωσης».

Τα -ακόμα- πιο καλά νέα σχετικά με τα παραπάνω, είναι πως το κόστος της κάθε φιγούρας θα ανέρχεται στα $60. Δυστυχώς για ‘σένα ωστόσο, θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή αφού η προαναφερθείσα υπηρεσία για την ώρα προσφέρεται μόνο στις ΗΠΑ.