Η πρώτη συσκευή μασάζ για gamers

2 έτη πριν
massage appliance

Στο gaming και δη το επαγγελματικό gaming, ακόμα και το millisecond μετράει. Ως εκ τούτου λοιπόν για να τα καταφέρεις, η απόλυτη συγκέντρωση μόνο με τον καλύτερο εξοπλισμό δεν αρκούν. Χρειάζονται και σβέλτες κινήσεις και εδώ είναι που η συσκευή μασάζ της Bauhutte έρχεται να κάνει τη διαφορά.

Η ιαπωνική Bauhutte, είναι μία εταιρεία που ειδικεύεται στον… ιδιαίτερο εξοπλισμό για gamers. Έχοντας λανσάρει στο παρελθόν από φουσκωτά στρώματα μέχρι φορητές συσκευές μασάζ ποδιών, η Bauhutte επανέρχεται στο προσκήνιο, αυτή τη φορά με μία κομψή συσκευή μασάζ χειρός, ειδικά κατασκευασμένη για gamers.

Ο χρήστης τοποθετεί το χέρι του στη συσκευή με την όλη αίσθηση να θυμίζει γάντι. Στο εσωτερικο της, εκείνη διαθέτει 15 θερμαινόμενα, φουσκωτά μαξιλαράκια τα οποία περιβάλλουν την παλάμη και τα δάχτυλα, αναλαμβάνοντας να τα προθερμάνουν ή να τα χαλαρώσουν, ανάλογα το mode που θα επιλέξει ο χρήστης. Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί άλλωστε, τόσο πριν όσο και μετά από ένα gaming session: κάθε λειτουργία της δε χρησιμοποιεί διαφορετικά επίπεδα πίεσης και εφαρμόζει άλλες κινήσεις.

Σύμφωνα με τη Bauhutte, η συσκευή που κυκλοφορεί ήδη στην Ιαπωνία με την ονομασία MSG-01H-BK, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στο χέρι, είναι κατάλληλη για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες, διαθέτει λειτουργία μασάζ που καλύπτει ακόμα και τη βάση του αντίχειρα ενώ έρχεται με χρονοδιακόπτη δέκα λεπτών. Διατίθεται σε μαύρο χρώμα, λειτουργεί με ρεύμα, ζυγίζει περί τα 50 γραμμάρια και η τιμή της αντιστοιχεί σε περίπου €127.

Το αν ο μέσος παίκτης χρειάζεται βέβαια μία τέτοια συσκευή είναι μια άλλη κουβέντα…