Influencer κάνει τατουάζ το όνομα "Elon Musk" στο μέτωπό του

1 έτος πριν
Rodrigo America

Ένας Βραζιλιάνος influencer πήγε την αφοσίωσή του για τον πλουσιότερο άνθρωπο στη γη σε άλλο επίπεδο, κάνοντας τατουάζ στο μέτωπό του το όνομα του Elon Musk, μαζί με έναν πύραυλο με φαλλικό σχήμα.

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κερδίσει την προσοχή του δισεκατομμυριούχου των TESLA, SPACEX και TWITTER, ο Rodrigo America, από το Belo Horizonte, δήλωσε ότι έκανε το τατουάζ επειδή ο μεγιστάνας είναι το είδωλό του. Αποκαλύπτοντας την ενέργειά του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Rodrigo υποστήριξε ότι με τον τρόπο αυτό θέλει να δηλώσει εθελοντικά συμμετοχή σε ένα ταξίδι στον Άρη στο πλαίσιο του διαγαλαξιακού σχεδίου του Musk.

Ο Rodrigo καυχήθηκε: «Ο Elon Musk, για μένα, δεν έχει καμία εξήγηση. Αυτό που κάνει, αυτό που πρόκειται να κάνει, το να μεταφέρει ανθρώπους στον Άρη, το όνομά του θα μείνει στην ιστορία. Αποτελεί έμπνευση για μένα».

Το τατουάζ περιλαμβάνει το όνομα του Musk με τεράστια γράμματα και βρίσκεται ακριβώς στο μέτωπο του Rodrigo. Αστείο αποτελεί το γεγονός ότι ο πύραυλος που λόγω έλλειψης χώρου στο πρόσωπό του, μοιάζει περισσότερο με κάψουλα παρά με μια πλήρη εκτόξευση.

Ο Rodrigo - ο οποίος έχει περισσότερους από 490.000 ακόλουθους στο Instagram - έχει εμμονή με τη ζωή εκτός Γης για περισσότερο από μισή δεκαετία. Ο ίδιος δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Το 2016, ήμουν αξιωματικός των φυλακών. Καθόμουν για δύο ώρες, όταν ένα μικρό πράγμα με ένα μεγάλο κεφάλι πέρασε μπροστά μου και άκουσα μια φωνή να λέει: "Αναζήτησε τη γνώση". Μετά από εκείνη την ημέρα, ζήτησα να φύγω, δεν ήθελα να δουλέψω άλλο στο σύστημα».

Ο Rodrigo έχει πλέον περισσότερα από 10 τατουάζ με εξωγήινους σε όλο του το σώμα. Ο ίδιος είπε: «Δεν είναι μόνο αυτό. Δεν ξέρω αν πρόκειται για εμμονή, αλλά ξέρω ότι νοιώθω πολύ έντονα το θέμα της ζωής σε άλλους πλανήτες. Το πιστεύω πραγματικά. Έχω μια 20χρονη κόρη, η οποία τα γνωρίζει όλα αυτά. Ξέρει ότι αν πάω στον Άρη μια μέρα, θα είναι για το καλό της ανθρωπότητας».