Το iPhone περνάει υπαρξιακή κρίση στις νέες διαφημίσεις του GOOGLE Pixel

9 μήνες πριν
iPhone GOOGLE Pixel

Στην επίθεση περνάει η GOOGLE σε ότι αφορά την προώθηση των Pixel smartphone της, σε ότι αφορά τις δυνατότητές τους έναντι του iPhone της APPLE. Οι διαφημίσεις φαντάζονται ένα Pixel 7 Pro και ένα iPhone 14 Pro Max να είναι οι καλύτεροι φίλοι.

Καθ' όλη τη διάρκεια των διαφημίσεων, το iPhone αισθάνεται κατώτερο από το Pixel, με το Pixel να προσπαθεί να είναι ενθαρρυντικό. Ωστόσο, το iPhone περνάει μια μικρή υπαρξιακή κρίση. Σε κάθε διαφήμιση, το iPhone θρηνεί ότι μένει πίσω, καθώς τα χαρακτηριστικά του Pixel 7 Pro το ξεπερνούν με διάφορους τρόπους. Οι φωνές κάθε smartphone είναι οι αντίστοιχοι φωνητικοί βοηθοί τους, η Siri δηλαδή στην περίπτωση του iPhone και ο GOOGLE Assistant στην περίπτωση του Pixel. Οι ρομποτικές φωνές προσδίδουν μια έξτρα κωμική λάμψη στη διαδικασία, καθώς η έλλειψη σωστής κλίσης κάνει τα πράγματα να ακούγονται αρκετά ανόητα.

Είναι δεδομένο ότι η σειρά διαφημιστικών έχουν ως «έμπνευση» τις κλασσικές κινηματογραφικές κωμωδίες που αφορούν 2 (ή και περισσότερους) φίλους. Η σειρά Rush Hour συνδύασε τον φωνακλά Chris Tucker με τον κωμικά συγκρατημένο Jackie Chan. Η σειρά Die Hard: With a Vengeance ένωσε τον κουρασμένο από τον κόσμο Bruce Willis με τον έξυπνο και αυθάδη Samuel L. Jackson. Και τώρα, έχουμε μια νέα κωμωδία φίλων: iPhone και Pixel.

Στη σειρά διαφημιστικών που ονομάζεται "Plateau", δηλαδή "Στασιμότητα", τα δύο τηλέφωνα μιλούν με ποιητικό τρόπο για το τι μπορούν να κάνουν. Το iPhone αισθάνεται κατώτερο, αφού οι φωτογραφίες του δεν είναι τόσο καλές, η τεχνητή νοημοσύνη του δεν είναι τόσο προηγμένη και οι άνθρωποι μιλούν συνεχώς για το πόσο καλύτερες είναι οι λήψεις του Pixel 7 Pro. Το Pixel προσπαθεί να ηρεμήσει το iPhone μιλώντας για το πώς έχει μπλε φυσαλίδες που είναι τόσο... μπλε. Εξοργισμένο, το iPhone αναφωνεί: "Οι φυσαλίδες, οι φυσαλίδες! Το μόνο που έχω να επιδείξω για όλα μου τα χρόνια στη Γη είναι το χρώμα μιας φούσκας;"!

Υπάρχουν συνολικά πέντε διαφημίσεις, τις οποίες μπορείς να παρακολουθήσεις στην παρακάτω λίστα αναπαραγωγής.