Παίζεις D&D; Τότε το Tik Tok θα σου ανοίξει νέους κόσμους

1 έτος πριν
D&D Tik Tok

Το TikTok είναι η πλατφόρμα που μπορεί να άργησε αλλά εν τέλει κέρδισε τους πάντες. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ωστόσο, όπως και κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, είναι ο τεράστιος όγκος περιεχομένου, μεγάλο μέρος του οποίου είναι απλά… spam, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι χρήστες που αναζητούν ποιοτικό περιεχόμενο να δυσκολεύονται στην αναζήτησή τους. Εμείς σήμερα θα σου προτείνουμε λοιπόν έναν λογαριασμό που αν είσαι φίλος του gaming και δη του γνωστού tabletop RPG, Dungeons & Dragons (για τους φίλους D&D), οφείλεις να ακολουθήσεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

Πρόκειται για το Adventures in Aardia, ένα προφίλ το οποίο «τρέχει» ο Jacon Pauwels, λάτρης του D&D ο οποίος αποφάσισε να στήσει τη δική του «περιπέτεια». Με τη διαφορά όμως πως αντί για παίκτες διψασμένους για μάχες και XP, αιμοδιψείς δράκους και quests που περιμένουν κάποιον να τα λύσει, ο Pauwels απλά… ετοιμάζει το επόμενο σνακ του! Όχι, σοβαρά: αυτό που κάνει ο αθεόφοβος, είναι να χρησιμοποιεί τα ζάρια του D&D προκειμένου να συνθέσει το επόμενο σάντουιτς του. Για κάθε κομμάτι από το περιεχόμενο του τελευταίου ρίχνει και ένα διαφορετικό ζάρι, αφήνοντας στην τύχη να επιλέξει τι ακριβώς θα προσθέσει.

Το αποτέλεσμα είναι απλά ξεκαρδιστικό όσο και λαχταριστό -σου προτείνουμε να πατήσεις «play» στα δεκάδες βίντεο που θα βρεις στο προφίλ του με το στομάχι σου γεμάτο, αφού σε διαφορετική περίπτωση δε γλιτώνεις την… επιδρομή στο ψυγείο. Στο προφίλ του ο Pauwels δοκιμάζει μεταξύ άλλων και διάφορες λιχουδιές, εξηγώντας στους περίπου 330 ακολούθους του τι γεύση έχουν. Πολλά από τα βίντεό του μάλιστα έχουν επταψήφιο αριθμό προβολών!

Στο D&D, παίκτες και DM (dungeon master, ντε!) χρησιμοποιούν μια σειρά από επτά πολύεδρα ζάρια: το μικρότερο εξ αυτών έχει μόλις τέσσερις πλευρές ενώ το μεγαλύτερο 20 (μεσολαβούν το κλασσικό εξάπλευρο, ένα οκτάπλευρο, δύο δεκάπλευρα με το δεύτερο να υπολογίζει τις πιθανότητες επί τοις εκατό και ένα δωδεκάπλευρο).