Paris Hilton και Jimmy Fallon μιλάνε για NFT και προκαλούν… ύπνο!

2 έτη πριν
Paris Hilton & Jimmy Fallon

Για κάποιο λόγο που κανείς δε -θέλει να- γνωρίζει, η Paris Hilton έχει βρει στα NFT το αποκούμπι της. Μια ματιά στον λογαριασμό της στο Twitter αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι η άλλοτε socialite και κληρονόμος (ωραία ιδιότητα παρεμπιπτόντως) έχει πέσει με τα μούτρα στο blockchain, παρακινώντας με κάθε πιθανό τρόπο τους 16,8 εκατ. ακολούθους της να κάνουν το ίδιο -μέχρι και το όνομα λογαριασμού της άλλαξε σε ParisHilton.eth!

Η Paris Hilton λοιπόν έχοντας αυτοανακηρυχθεί «ιέρια» του χώρου των κρυπτονομισμάτων φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Jimmy Fallon, The Tonight Show, όπου και συνομίλησε με τον γνωστό παρουσιαστή για -τι άλλο- NFT. Ο Fallon μάλιστα αποκάλυψε ότι η Hilton τον μύησε στον χώρο και μάλιστα έδειξε on air το τελευταίο του απόκτημα, ένα NFT από τη γνωστή σειρά Bored Ape Yacht Club το οποίο, όπως ανέφερε αγόρασε κατόπιν υπόδειξής της.

Η όλη συνομιλία βέβαια ήταν κομματάκι «περίεργη». Οι δυο τους έδιναν διαρκώς πάσες ο ένας στον άλλον παρουσιάζοντας την αξία των NFT, μιλώντας για την απόδοση που μπορεί να έχει η επένδυση σε αυτά και αναδεικνύοντάς τα ως το απόλυτο trend του μέλλοντος -εννοείται χωρίς να υπάρχει αντίλογος ή έστω να γίνει η παραμικρή νύξη στη χρησιμότητα ή την ουσία τους.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ύποπτα αν αναλογιστεί κανείς ότι ο μεν Fallon πλήρωσε το NFT του $216.000 ενώ η δε Hilton μόλις λάνσαρε τη δικιά της σειρά NFT η οποία έχει τίτλο My Forever Fairytale και είναι αφιερωμένη στη ζωή της με τον άντρα της (…). Στην πράξη δηλαδή οι δυο τους δεν έκαναν τίποτε παραπάνω από μία συντονισμένη προσπάθεια να αυξήσουν το ενδιαφέρον γύρω από μία επένδυσή τους στις τάξεις των δεκάδων εκατομμυρίων followers και τηλεθεατών τους.

Η Paris Hilton πάντως δεν είναι η μόνη σελέμπριτι που το ‘χει ρίξει στα crypto και τα NFT εσχάτως. Τις δικές τους σειρές NFT έχουν λανσάρει μεταξύ άλλων η Lindsey Lohan, ο Snoop Dogg, η Grimes, o Eminem, οι Kings of Leon, ο Shawn Mendes, o Tony Hawk, η Emily Ratajkowski, μέχρι κι οι διαχειριστές της πνευματικής ιδιοκτησίας του Stan Lee. Και η τρέλα συνεχίζεται…