Ποιο smartphone προτιμά ο Bill Gates; Το SAMSUNG Galaxy Z Fold3 5G!

1 έτος πριν
SAMSUNG Galaxy Z Fold3 5G

Οι συνήθειες των πλουσιότερων ανθρώπων του πλανήτη ανέκαθεν μαγνήτιζαν το ενδιαφέρον. Από το πώς τρώει τα δημητριακά του ο Elon Musk μέχρι τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει τι κάλτσες θα φορέσει ο Jeff Bezos, το κοινό «ψοφάει» για λεπτομέρειες που αφορούν τη ζωή και την καθημερινότητα των μεγιστάνων του κόσμου. Ένας εξ αυτών είναι και ο συνιδρυτής της MICROSOFT, Bill Gates ο οποίος, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων στη Γη χρησιμοποιεί smartphone. Μπορείς να μαντέψεις ποιο;

Έλα, δε θα σε κρατήσουμε σε αγωνία. Το smartphone που προτιμά ο Bill Gates -αυτόν τον καιρό τουλάχιστον- είναι ένα SAMSUNG Galaxy Z Fold3 5G όπως απάντησε ο ίδιος κατά τη διάρκεια ενός AMA session στο Reddit. «Δοκιμάζω διαφορετικά τηλέφωνα. Χάρη σε αυτή την οθόνη (σ.σ. του Galaxy Z Fold3 5G) μπορώ να κάνω τη δουλειά μου έχοντας στα χέρια μου έναν σπουδαίο φορητό υπολογιστή, το τηλέφωνο και τίποτε άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

Η επιλογή του Gates βέβαια δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε «αθώα». SAMSUNG και MICROSOFT συνεργάζονται στενά, με τις συσκευές Galaxy να είναι πλήρως συμβατές πια με τα Windows -η λειτουργία Phone Link δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να τρέξουν εφαρμογές Android, να ελέγξουν το περιεχόμενο της γκαλερί τους, και να αντιγράψουν/επικολλήσουν περιεχόμενο από και προς τον υπολογιστή τους.

Φυσικά το SAMSUNG Galaxy Z Fold3 5G είναι μία πανίσχυρη συσκευή. Η οθόνη του φτάνει τις 7,6 ίντσες υποστηρίζοντας χρήση S Pen για φυσική εισαγωγή κειμένου και προσφέροντας μία ασυναγώνιστη εμπειρία χρήσης, κάνοντας το multitasking -με έως και τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα- παιχνίδι. Στο εσωτερικό του κρύβει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή, 12 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου ενώ έρχεται με πλήρες προφίλ συνδεσιμότητας (USB-C, Wi-Fi, Bluetooth 5.2, 5G). Το μόνο μειονέκτημα του Galaxy Z Fold3 5G είναι η διάρκεια της μπαταρίας του η οποία δύσκολα βγάζει μία γεμάτη μέρα απαιτητικής χρήσης αλλά είμαστε βέβαιοι πως ο φίλτατος Bill Gates θα ‘χει προνοήσει γι’ αυτό.