Τα νέα διαφημιστικά της APPLE για το iPhone 14 προωθούν τη μπαταρία και τον εντοπισμό τρακαρίσματος

9 μήνες πριν
iOS in iPhone 14

Η APPLE κυκλοφόρησε μια σειρά νέων διαφημίσεων για το iPhone 14, προβάλλοντας την εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, την ανθεκτικότητα και τις επιδόσεις του iPhone 14 Plus αλλά και το σύστημα εντοπισμού τρακαρίσματος που υποστηρίζει το iPhone 14 Pro. Οι διαφημίσεις, οι οποίες αποτελούν μέρος του προγράμματος "iPhone 14. It's a leap year.", παρουσιάζουν χιουμοριστικά σενάρια όπου το iPhone 14 σώζει την κατάσταση ή ξεπερνά άλλα smartphones.

Η πρώτη διαφήμιση, με τίτλο "Battery for Miles" έχει διάρκεια 60 δευτερόλεπτα και εμφανίζει  έναν άνδρα να οδηγεί αργά ένα τρακτέρ καθώς ρυμουλκεί μια γιγαντιαία κολοκύθα κατά μήκος ενός μεγάλου, ευθεία δρόμου που φαίνεται να βρίσκεται στη μέση του πουθενά. Στο παρασκήνιο ακούγεται το "Two Miles An Hour" του Ludacris. Μπροστά από το τιμόνι του είναι τοποθετημένο ένα iPhone 14 Plus που τρέχει το APPLE Maps, το οποίο του λέει "Σε 102 μίλια, συνεχίστε ευθεία". Αφού ο άντρας σηκώσει για λίγο το φρύδι του, εμφανίζεται το σλόγκαν: "Η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μας. Χαλαρώστε, είναι το iPhone 14 Plus".

Στη δεύτερη διαφήμιση η οποία έχει τίτλο "Crash Test", βλέπουμε ένα crash test αυτοκινήτου να λαμβάνει χώρα σε ένα υπόστεγο, υπό τη μελωδία του "You Can't Hurt Me No More" του Gene Chandler. Η σύγκρουση γίνεται σε αργή κίνηση και παρακολουθούμε ένα ομοίωμα δοκιμών σύγκρουσης, μέχρι το όχημα να σταματήσει.

Στο ταμπλό είναι τοποθετημένο ένα iPhone 14 Pro με μια οθόνη που γράφει "Φαίνεται σαν να έχετε τρακάρει. Στη συνέχεια η APPLE μας ενημερώνει ότι η λειτουργία Crash Detection μπορεί να αντιληφθεί μια σοβαρή σύγκρουση αυτοκινήτου και να καλέσει αυτόματα το 911 (στις Ηνωμένες Πολιτείες). Χαλαρώστε, είναι το iPhone 14 Pro".

Η APPLE συνηθίζει να προωθεί λειτουργίες των τελευταίων iPhone καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, και χωρίς αμφιβολία τα δύο αυτά χαρακτηριστικά ήταν από αυτά που συζητήθηκαν περισσότερο για τη σειρά iPhone 14, μαζί με το Dynamic Island των Pro μοντέλων.