Υπάρχουν και πολύ πιο ακριβά iPhone 15

7 μήνες πριν
caviar iPhone 15

Η πολυτελής μάρκα τεχνολογίας Caviar παρουσίασε αποκλειστικές επιχρυσωμένες εκδόσεις των νέων iPhone 15 Pro και Pro Max, με την ονομασία "Ultra Gold". Με τιμές που ξεκινούν από περίπου 9.000 δολάρια, αυτά τα “ξεχωριστά” iPhone απευθύνονται σε καταναλωτές που δεν υπολογίζουν το κόστος και βάζουν σε απόλυτη προτεραιότητα το status τους.

Τα Ultra Gold iPhone 15 Pro και Pro Max διαθέτουν σασί με επίστρωση από λαμπερό χρυσό 18 καρατίων, με το χαρακτηριστικό γυαλιστερό φινίρισμα της Caviar. Το λογότυπο της APPLE στο πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο από χρυσό 24 καρατίων για πρόσθετη χλιδή. Το μάρκετινγκ υλικό που συνοδεύει τα smartphones, προβάλλει το Ultra Gold ως ιδανικό για διασημότητες, αθλητές και άλλες ελίτ.

Πέρα από το χρυσό, η Caviar αποκάλυψε επίσης μια παραλλαγή "Ultra Black" των iPhone 15 Pro και Pro Max. Τα μοντέλα αυτά διαθέτουν ένα σώμα τιτανίου αεροπορικού τύπου, καθώς και ένα λογότυπο APPLE από χρυσό 24 καρατίων. Οι τιμές για τις εκδόσεις Ultra Black ξεκινούν γύρω στα 8.000 δολάρια αν το σηκώνει η τσέπη σου.

Πρόσθετες πολυτελείς εκδόσεις περιλαμβάνουν τις Titan Black με μαύρες πινελιές φίλντισι, Dark Red με κομψό κόκκινο σασί και Starry Night με περίτεχνο σχέδιο νυχτερινού ουρανού. Όλα τα μοντέλα επιδεικνύουν το χαρακτηριστικό πλούσιο στυλ του Caviar.

Με την ίδια τη σειρά iPhone 15 να ξεκινάει από περίπου 1000 ευρώ, τα μοντέλα αυτά της Caviar σηματοδοτούν μια τεράστια premium αναβάθμιση. Παρόμοιες προτάσεις και πολύ πιο ακριβές, έχουν παρουσιαστεί στο παρελθόν για προηγούμενα iPhone και από άλλες εταιρείες, κάτι που δείχνει ότι υπάρχει σχετική αγορά. Πελάστες είναι συνήθως πλούσιοι αλλά και δημόσια πρόσωπα, με την επιπλέον δαπάνη σύμφωνα με τις εταιρίες να φέρνει “αποκλειστικότητα και κύρος”.

Η αποκλειστικότητα βασίζεται στο γεγονός ότι θα παραχθούν μόνο 99 τεμάχια από κάθε χρυσό ή θεματικό iPhone 15 Pro και Pro Max, καθιστώντας τα εξαιρετικά περιορισμένες εκδόσεις. Αν και απρόσιτα για τους περισσότερους, τα στολισμένα iPhones της Caviar προσφέρουν ένα πολυτελές φινίρισμα στα τελευταία smartphones της APPLE.