Apple Fitness Plus: Νέα προγράμματα για μετά τον τοκετό

1 έτος πριν
Apple Fitness Plus

Μία νέα σειρά προγραμμάτων γυμναστικής προσέθεσε στο Fitness+ η Apple. Έναν περίπου χρόνο έπειτα από το λανσάρισμα προγραμμάτων ειδικά ανεπτυγμένων για εγκύους, η εταιρεία από το Κουπερτίνο εστίασε στην περίοδο μετά τον τοκετό με μία νέα σειρά που τιτλοφορείται Get Back to Fitness After Having a Baby (ΟΚ, ο τίτλος δε θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος) και περιλαμβάνει επτά προγράμματα που εντάσσονται στις κατηγορίες Core, Strength και Mindful Cooldown.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας: «Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για όσες γέννησαν πρόσφατα με προγράμματα που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε δυνατότερη και με περισσότερη ενέργεια καθώς καλείστε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις του ρόλου του γονέα. Τα προγράμματα Core εστιάζουν στην επανασύνδεσή σας με το σώμα σας, ενδυναμώνοντας τους μύες και την πλάτη και ενισχύοντας το πυελικό έδαφος. Η σειρά ξεκινά με ένα πρόγραμμα Core που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τη βάση για να γίνετε δυνατότερη και να αποφύγετε τις υποτροπές».

Η Apple συνεχίζει: «Υπάρχουν ακόμα προγράμματα για το πάνω και το κάτω μέρος του σώματος, καθώς επίσης και προγράμματα Strength για όλο το σώμα με χρήση ενός μικρού προς μεσαίου μεγέθους αλτήρα ή απλά του βάρους του σώματός σας. Τα Mindful Cooldowns περιλαμβάνουν εκτάσεις που εστιάζουν στα σημεία τα οποία συνηθίζουν να είναι σφιχτά την περίοδο μετά τη γέννα, προγράμματα διαλογισμού που ενισχύουν την υπομονή και τη φροντίδα του σώματος. Ακόμα θα βρείτε επιλογές ασκήσεων που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο άνετα, με όποιον τρόπο κι αν γεννήσατε. Μπορείτε να εκτελέσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα τόσο ανεξάρτητα, όσο και σε συνδυασμό με κάποιο άλλο από το σετ ή τη βιβλιοθήκη του Fitness+». Η ανακοίνωση ολοκληρώνεται με την παραίνεση οι χρήστες να συμβουλεύονται τον γιατρό τους πριν ξεκινήσουν κάποια άσκηση.

Θυμίζουμε ότι το Fitness+ διατίθεται ως κομμάτι του Apple One Premier.