Το APPLE Fitness+ προσφέρει τώρα πάνω από 4.000 βίντεο προπόνησης και διαλογισμού

11 μήνες πριν
APPLE Fitness+

Η APPLE Fitness+ ξενάγησε πρόσφατα τον Jacob Krol του περιοδικού Men's Journal στο στούντιο της στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, παρέχοντας μια πιο αναλυτική ματιά στα παρασκήνια της γνωστής υπηρεσίας γυμναστικής. Ο Krol είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Jay Blahnik, αντιπρόεδρο της APPLE για τις Fitness τεχνολογίες, και να γνωρίσει πολλούς από τους εκπαιδευτές που αναλαμβάνουν τις προπονήσεις.

Το στούντιο αποτελείται από ένα ενιαίο μεγάλο δωμάτιο με εξοπλισμό κατανεμημένο σε διάφορους χώρους προπόνησης και διαλογισμού. Τα βίντεο καταγράφονται με τη χρήση 13 ρομποτικών καμερών και αρκετών καμερών που χειρίζονται άνθρωποι, όλα τοποθετημένα κάτω από ένα μεγάλο πλέγμα φωτισμού. Ένα συνεργείο σε μια αίθουσα ελέγχου παρακολουθεί τις ζωντανές παραγωγές για να διασφαλίσει ότι η κινηματογράφηση γίνεται με το σωστό τρόπο.

Σύμφωνα με την APPLE, το Fitness+ προσφέρει τώρα πάνω από 4.000 προπονήσεις και διαλογισμούς, με νέο περιεχόμενο να προστίθεται κάθε εβδομάδα. Τα βίντεο ποικίλλουν σε διάρκεια από 5 έως 45 λεπτά και καλύπτουν δώδεκα διαφορετικούς τύπους προπόνησης, συμπεριλαμβανομένων πρόσφατων προσθηκών όπως pilates και kickboxing.

Ο Blahnik δήλωσε ότι η εστίασή τους στο μέλλον είναι να διασφαλίσουν ότι οι χρήστες της υπηρεσίας θα «συναντήσουν μεγάλη επιτυχία στην ενασχόλησή τους με τη γυμναστική. Είτε το APPLE Fitness+ συμπληρώνει μια δραστηριότητα που ήδη απολαμβάνουν είτε είναι το μόνο πράγμα που κάνουν για να παραμείνουν ενεργοί και να διαλογιστούν». Στόχος της APPLE είναι να κάνει την εμπειρία ακόμα πιο εύκολη και ομαλή, προκειμένου να γίνει πιο τακτική η ενσωμάτωσή της στην καθημερινότητα.

Το Fitness+, το οποίο ξεκίνησε το 2020, είναι προσβάσιμο μέσω της εφαρμογής Fitness σε iPhone, iPad και APPLE TV. Η υπηρεσία μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί μόνο με iPhone, αλλά εξακολουθεί να απαιτείται APPLE Watch για την προβολή προσωπικών μετρήσεων σε πραγματικό χρόνο, όπως ο καρδιακός ρυθμός και οι θερμίδες που καίγονται κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Στις ΗΠΑ, το Fitness+ κοστίζει 9,99 δολάρια το μήνα ή 79,99 δολάρια το χρόνο ενώ μπορεί να συνδυαστεί με άλλες υπηρεσίες της APPLE μέσω του APPLE One για 32,95 δολάρια το μήνα.

Μια ενιαία συνδρομή Fitness+ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 1 έως και πέντε μέλη μιας οικογένειας ενώ όλοι οι χρήστες λαμβάνουν δωρεάν δοκιμαστική περίοδο ενός μήνα. Οι χρήστες που αγοράζουν ένα νέο iPhone, iPad, APPLE Watch ή APPLE TV δικαιούνται τρίμηνη δοκιμή.