Το Apple Fitness+ το ρίχνει στο τρέξιμο με το Time to Run!

2 έτη πριν
apple watch

Εδώ και έναν χρόνο, η Apple έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα του fitness με το λανσάρισμα του Fitness+ (ή Fitness Plus), της υπηρεσίας της που εστιάζει στη φυσική κατάσταση μέσα από μια σειρά προγραμμάτων προπόνησης και διαλογισμού με στατιστικά και πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, νέες ασκήσεις σε εβδομαδιαία βάση, ειδικά σετ για εγκύους, ακόμα και audio walks με σελέμπριτις (ξέρεις, εσύ περπατάς ενώ ένας αστέρας σου κρατά συντροφιά μιλώντας). Ε, η προαναφερθείσα γκάμα εμπλουτίζεται ακόμα περισσότερο με μια σειρά νέων χαρακτηριστικών που αφορούν ως επί το πλείστον το τρέξιμο.

Η Apple λοιπόν παρουσίασε το Time to Run, μία λειτουργία που σύμφωνα με την ίδια είναι σε θέση να βοηθήσει τους χρήστες «να γίνουν πιο σταθεροί και καλύτεροι δρομείς». Τα σετ εκγύμνασης που περιλαμβάνει είναι φτιαγμένα από τους γυμναστές Jamie-Ray Hartshorne, Sam Sanchez, Scott Carvin, Cory Wharton-Malcolm και Emily Fayette ενώ είναι κατάλληλα για τρέξιμο τόσο σε ανοιχτό δρόμο, όσο και σε διάδρομο. Κάθε σετ ή επεισόδιο θα διαθέτει μάλιστα playlist που θα αντιστοιχεί στον ρυθμό που έχει επιλέξει ο χρήστης.

Η σειρά έχει ήδη ξεκινήσει από τις 10 Ιανουαρίου με τρία επεισόδια σε ισάριθμες περιοχές (Λονδίνο, Μαϊάμι και Μπρούκλιν) ενώ νέα επεισόδια θα προστίθενται κάθε Δευτέρα. Δώσε βάση στις προαναφερθείσες περιοχές, αφού σύμφωνα με την Apple, κατά τη διάρκεια της εκάστοτε διαδρομής θα προβάλλονται στο Apple Watch σου χαρακτηριστικές τοποθεσίες και κτήρια από αυτές -ξέρεις, για motivation.

Σημείωσε πως η Apple είχε νέα και για το Time to Walk, την αντίστοιχη προϋπάρχουσα υπηρεσία… περπατήματός της, η οποία προχωρά και σε τρίτη σεζόν επεισοδίων με καλεσμένους όπως τους Chris Meloni, Ayo Tometi, Sugar Ray Leonard και Hasan Minhaj. Η δε σειρά Artist Spotlight ενισχύεται και αυτή με προγράμματα από τους Ed Sheeran, Shakira, Pharrell Williams και τους Beatles.

Στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και online στο www.germanos.gr, οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία από μοντέλα και αξεσουάρ για το Apple Watch. Επιπλέον αν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης της εφαρμογής G App, με κάθε αγορά σου στον ΓΕΡΜΑΝΟ μέχρι τις 18/2 κερδίζεις διπλάσιους πόντους τους οποίους μπορείς να εξαργυρώσεις σε εκπτωτικά κουπόνια, δώρα τεχνολογίας, webinars τεχνολογίας, διαγωνισμούς κ.ά.