Apple Watch για… extreme καταστάσεις φέρεται να ετοιμάζει η APPLE

1 έτος πριν
APPLE

Η APPLE ετοιμάζεται να ανακοινώσει αργότερα μέσα στη χρονιά πληθώρα νέων συσκευών, όπως έχει διαρρεύσει. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η νέα σειρά Apple Watch, μόνο που στα συνήθη μοντέλα έρχεται κατά τα φαινόμενα να προστεθεί ακόμα ένα. Όπως αναφέρουν οι φήμες, πρόκειται για μία εκδοχή του Apple Watch κατάλληλη για όσους ασχολούνται με τα extreme sports ή τέλος πάντων ακολουθούν έναν… extreme τρόπο ζωής ως προς τις δραστηριότητές τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, το εν λόγω ρολόι θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη (για την ακρίβεια θα έρχεται με τη μεγαλύτερη οθόνη που θα έχουμε δει ποτέ σε ρολόι της APPLE), μεταλλικό και ανθεκτικό σώμα, ενώ θα φέρει και μεγαλύτερης χωρητικότητας -και διάρκειας- μπαταρία. Αναλυτικότερα, η οθόνη του θα είναι περίπου δύο ιντσών (σε διαγώνιο) ενώ θα προσφέρει κατά 7% μεγαλύτερη επιφάνεια συγκριτικά με το μεγαλύτερο Apple Watch που διατίθεται αυτή τη στιγμή. Η δε ανάλυσή της αναμένεται να είναι 410x502 pixels -και μεταξύ μας, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εκμεταλλευτεί τον έξτρα χώρο η APPLE.

Το σώμα του ρολογιού θα είναι ανθεκτικότερο («rugged», για να είμαστε συγκεκριμένοι). Θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο ισχυρότερο του αλουμινίου ενώ η οθόνη του θα διαθέτει ακόμα πιο αποτελεσματική προστασία. Εξίσου ενισχυμένη θα είναι και η μπαταρία του, χωρίς όμως να γνωρίζουμε περαιτέρω στοιχεία γι’ αυτή (χωρητικότητα ή αυτονομία π.χ.). Η εν λόγω έκδοση του Apple Watch θα έρχεται και με περισσότερες δυνατότητες καταγραφής δεδομένων, τόσο σχετικά με την εκάστοτε άσκηση (φερ’ ειπείν την κλίση ή το υψόμετρο κατά την ποδηλασία) όσο και με τον ίδιο τον χρήστη (αν έχει λόγου χάρη πυρετό μετρώντας τη θερμοκρασία του).

Θυμίζουμε ότι η APPLE προβλέπεται να ανακοινώσει τη σειρά Apple Watch 8 αυτό το Φθινόπωρο, για την οποία ακόμη οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Υπομονή.