COSMOPOP: Κάθε χρόνο και μια όμορφη εμπειρία

1 έτος πριν
COSMOPOP

Η ετήσια team building διοργάνωση των εργαζομένων των καταστημάτων COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, το COSMOPOP, διοργανώθηκε και φέτος με απόλυτη επιτυχία!

Αποτελώντας τον αγαπημένο θεσμό των εργαζομένων των δύο εταιρειών, το COSMOPOP έδωσε και φέτος την ευκαιρία στους εργαζομένους να γνωριστούν μεταξύ τους, να παίξουν, να διασκεδάσουν αλλά και να κερδίσουν μοναδικά δώρα. Το COSMOPOP επισκέφτηκε ξεχωριστά μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, χτίζοντας την ομαδικότητα και τη συνεργασία 3.000 πωλητών μέσα από μια σειρά διαδραστικών παιχνιδιών και δραστηριοτήτων. Σε κάθε πόλη κυριαρχούσε η ομαδική προσπάθεια, τα γέλια και οι όμορφες παρέες.

Η δράση κορυφώνεται με τον τριήμερο τελικό, όπου οι καλύτεροι παίκτες  βάζουν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν δώρα τεχνολογίας ενώ στόχος του COSMOPOP είναι η ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων και η καλύτερη γνωριμία, χωρίς να μένουν στην άκρη η διασκέδαση και οι στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.

Φτάνοντας στον τελικό, πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από διαδραστικά παιχνίδια που ισοδυναμούν με ατελείωτες ώρες διασκέδασης! Αυτό που έκανε όμως το φετινό αλλά και όλα τα προηγούμενα COSMOPOP μια μοναδική εμπειρία είναι οι ίδιοι οι συμμετέχοντες του οι οποίοι μέσα από τις προσωπικότητές τους, συμβάλλουν στο να κάνουν το συγκεκριμένο θεσμό να ξεχωρίζει. Απόδειξη οι παρακάτω φωτογραφίες!