Το Galaxy Fit3, η νέα πρόταση στα wearable της SAMSUNG, είναι εδώ!

1 μήνας πριν
SAMSUNG Galaxy Fit3 screen

Το SAMSUNG Galaxy Fit3 είναι εδώ, ένας προηγμένος fitness tracker που σκοπό έχει να κάνει πιο προσιτή την τεχνολογία παρακολούθησης της ευεξίας. Με το νέο της wearable, η εταιρεία επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην παροχή προηγμένων και προσιτών εργαλείων παρακολούθησης που ενθαρρύνουν την καθημερινή ευεξία και την καλή φυσική κατάσταση.

Με σώμα από αλουμίνιο και μεγαλύτερη οθόνη σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, το Galaxy Fit3 επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν εύκολα τα δεδομένα της φυσικής τους κατάστασης και της ευεξίας τους.

Το SAMSUNG Galaxy Fit3 διακρίνεται για το ανθεκτικό και συμπαγές σχεδιασμό του, με μια μεγάλη και κομψή οθόνη 1,6 ιντσών, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να ελέγχουν λεπτομερείς πληροφορίες με ένα γρήγορο βλέμμα. Η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η οποία φτάνει έως και τις 13 ημέρες, εξασφαλίζει στους χρήστες μεγάλα διαστήματα χρήσης μεταξύ των φορτίσεων.

Σε ό,τι αφορά την παρακολούθηση της ευεξίας, το SAMSUNG Galaxy Fit3 προσφέρει προηγμένες δυνατότητες. Παρέχει εργαλεία παρακολούθησης του ύπνου, ανιχνεύοντας τα μοτίβα ύπνου, το ροχαλητό και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα. Επιπλέον, προσφέρει εξατομικευμένο Sleep Coaching, βοηθώντας τους χρήστες να βελτιώσουν την ποιότητα του ύπνου τους.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το Galaxy Fit3 επιτρέπει την παρακολούθηση πάνω από 100 διαφορετικών τύπων προπονήσεων, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να παραμένουν ενεργοί και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Η αντοχή του στο νερό και τη σκόνη, με αξιολόγηση 5ATM και IP68, επιτρέπει στους χρήστες να ασκούνται σε διάφορα περιβάλλοντα χωρίς ανησυχίες.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το Galaxy Fit3 περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως η ανίχνευση πτώσης και το Emergency SOS, παρέχοντας στους χρήστες ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας. Επιπλέον, η ενσωμάτωση στο οικοσύστημα Galaxy επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν το Galaxy Fit3 ως χειριστήριο για την κάμερα του smartphone τους ή για τον έλεγχο των media στις συνδεδεμένες συσκευές τους, προσφέροντας μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης.

Το SAMSUNG Galaxy Fit3 είναι ήδη διαθέσιμο για αγορά σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και στο germanos.gr, σε τρεις χρωματικές επιλογές: ροζ χρυσαφί, γκρι και ασημί.