Apple Heart and Movement: Η νέα μελέτη της Apple

2 έτη πριν
Μελέτη Apple Heart and Movement

Ο Φεβρουάριος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με κόκκινες καρδιές, απόρροια της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου. Ακριβώς αυτή η συγκυρία ήταν που τον ανέδειξε στον μήνα της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τις παθήσεις της καρδιάς (ή εν συντομία, μήνα της καρδιάς) και η Apple τιμά την «ιδιότητά» του αυτή με διάφορες πρωτοβουλίες στις εφαρμογές, τις υπηρεσίες και τις συσκευές της.

Η εταιρεία από το Κουπερτίνο λοιπόν προσφέρει κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μήνα περιεχόμενο σχετικό με την υγεία της καρδιάς σε Apple Fitness+, App Store, Apple TV, Apple Podcasts και Apple Books, ενώ ρίχνει φως στο πώς ο τρόπος ζωής μας επηρεάζει την καρδιακή λειτουργία μέσω της μελέτης Apple Heart and Movement.

«Στην Apple πιστεύουμε πως αν δώσεις στον κόσμο πληροφορίες για την υγεία του, θα είσαι σε θέση να τον βοηθήσεις να αποκτήσει έναν καλύτερο τρόπο ζωής», ανέφερε ο Jeff Williams, COO της Apple. «Για μία υγιή καρδιακή λειτουργία απαιτείται ολιστική προσέγγιση, κάτι στο οποίο έχουμε εστιάσει από την πρώτη κιόλας γενιά του Apple Watch, με την προσθήκη εφαρμογών προπόνησης και δραστηριοτήτων, πέραν της παρακολούθησης του καρδιακού παλμού. Σήμερα πια, άνθρωποι όλων των ηλικιών χρησιμοποιούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας μαθαίνοντας πώς θα παραμείνουν υγιείς, θα πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους και θα περάσουν καλά», συνέχισε.

Η Apple ενσωμάτωσε μία νέα πρόκληση στο Apple Fitness προκειμένου να ενθαρρύνει τους κατόχους Apple Watch να προσέξουν λίγο παραπάνω την υγεία τους, καλώντας τους να συμπληρώσουν τουλάχιστον 30 λεπτά άσκησης στις 14 Φεβρουαρίου για να πάρουν το σχετικό βραβείο. Επιπλέον, οι συνδρομητές Fitness+ θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικά προγράμματα γυμναστικής διάρκειας 30 λεπτών για να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση μέσα στον μήνα.

Στο App Store έχει δημιουργηθεί μία συλλογή με εφαρμογές που βοηθούν τον χρήστη να παρακολουθήσει την καρδιακή του λειτουργία και την καθημερινή του δραστηριότητα (HeartWatch, Gentler Streak και Zones είναι μερικές από αυτές), ενώ στο Apple Books υπάρχουν βιβλία για κάθε γούστο και επίπεδο -πάντα σχετικά με την καρδιά. Εσύ μην ξεχνάς ότι στα καταστήματα του ΓΕΡΜΑΝΟΥ και στο germanos.gr θα βρεις όλα τα προϊόντα της Apple και μάλιστα διαθέσιμα για αγορές σε δόσεις χωρίς τόκους και με διπλούς πόντους στην εφαρμογή G App!