Η HUAWEI παρουσιάζει νέα εντυπωσιακά smartwatch σε ειδική εκδήλωση στο Ντουμπάι

2 μήνες πριν
huawei dubai

Την περασμένη εβδομάδα, η HUAWEI διοργάνωσε μια φαντασμαγορική παρουσίαση στο Ντουμπάι, παρουσιάζοντας μεταξύ άλλων δύο ειδικές εκδόσεις των κορυφαίων της smartwatch.

Αρχικά, το HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition αποτελεί ένα έξυπνο ρολόι εμπνευσμένο από τα θαύματα του διαστήματος, αντλώντας έμπνευση από τα καινοτόμα επιτεύγματα της ανθρωπότητας στην εξερεύνηση του. Κατασκευασμένο από ανθεκτικά και κομψά υλικά αεροδιαστημικής τεχνολογίας και ποιότητας DLC, η σπέσιαλ έκδοση του Watch 4 Pro εντυπωσιάζει όχι μόνο με την εμφάνισή του αλλά και το σύνολο των δυνατοτήτων του.

Το κύριο αισθητικό χαρακτηριστικό του HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition είναι η ιδέα LAVAL, εμπνευσμένη από το ομώνυμο ακροφύσιο που χρησιμοποιείται σε πυραύλους και διαστημόπλοια. Αποτελεί στην ουσία μια σχεδιαστική προσέγγιση η οποία αντικατοπτρίζεται στο νανοκρυσταλλικό κεραμικό πλαίσιο και στην αποκλειστική διαδραστική πρόσοψη ρολογιού που έρχεται με την ονομασία "LAVAL".

Πέρα από την εντυπωσιακή του εμφάνιση, το HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition σου προσφέρει μια σειρά από βελτιώσεις στα χαρακτηριστικά υγείας και φυσικής κατάστασης. Το HUAWEI TruSeenTM 5.5+ εξασφαλίζει παρακολούθηση της υγείας με υψηλότερη ακρίβεια, ενώ το Health Overview 2.0 αποτελεί μια βελτιωμένη λειτουργία αναφοράς υγείας, παρέχοντας έναν καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο έλεγχο υγείας μέσα σε ένα μόλις λεπτό.

Όπως δήλωσε και η εταιρεία κατά την παρουσία, με το Watch 4 Pro Space Edition, η HUAWEI «προσκαλεί τους χρήστες να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους, έχοντας στον καρπό τους ένα ρολόι που συνδυάζει την τεχνολογία αιχμής με την αισθητική του διαστήματος»

Επιπλέον η HUAWEI παρουσίασε και μια εκπληκτική νέα επιλογή χρώματος Green-Silver για το δημοφιλές wearable της, το HUAWEI Watch GT 4. Αποτελώντας μια κομψή προσθήκη στη σειρά, το νέο μοντέλο διαθέτει ένα λουράκι από φθοριοελαστομερές που κοσμείται με ένα λεπτό μοτίβο που μοιάζει με φύλλο, θυμίζοντας την ομορφιά της φύσης.

Το καντράν του smartwatch έχει στιλβωθεί επιδέξια με μια λαμπερή ασημένια επίστρωση, προσθέτοντας μια φρέσκια και εμφάνιση στο wearable. Με τη νέα χρωματική έκδοση, η κινεζική εταιρεία αποτίει φόρο τιμής στην ανθισμένη ανοιξιάτικη εποχή, προσφέροντας ένα προσεγμένο δώρο σε όσους εκτιμούν τα κομψά και λειτουργικά αξεσουάρ για τον καρπό τους.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το HUAWEI Watch GT 4 Green Strap διαθέτει καντράν μεγέθους 41 χιλιοστών με οθόνη 1,32 ιντσών, παρέχοντας εντυπωσιακή ανάλυση 466 x 466 pixels και 352 PPI. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη λειτουργία Always-On Display (AOD), επιτρέποντάς τους να ρίχνουν γρήγορα μια ματιά σε σημαντικές ειδήσεις και ειδοποιήσεις χωρίς να χρειάζεται καν να ανοίξουν το smartwatch.

Παράλληλα η HUAWEI προσθέτει μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη GNSS 5 συστημάτων για ακριβή εντοπισμό θέσης, πάνω από 100 λειτουργίες αθλητισμού για την κάλυψη διαφόρων ενδιαφερόντων γυμναστικής και καταγραφή δεδομένων υγείας σε πραγματικό χρόνο για να βοηθούν τους χρήστες να ενημερώνονται για την ευημερία τους.

Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το Watch GT 4 μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα για 1 εβδομάδα, όταν το AOD είναι απενεργοποιημένο. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από προηγμένα χαρακτηριστικά όπως το TruSleep 3.0 και το TruScreen 5.5+, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία του χρήστη.

Δες από σήμερα τα HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition καθώς και το HUAWEI Watch GT 4 Green Strap, στο κοντινότερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και online στο germanos.gr.