Η HUAWEI παρουσιάζει στη Βαρκελώνη τα Watch GT5 Series, Watch D2 και Watch Ultimate Green Edition

14 ώρες πριν
huawei barcelona

Η HUAWEI παρουσίασε πριν λίγο στη Βαρκελώνη τη νέα σειρά smartwatch HUAWEI WATCH GT 5, καθώς και τα μοντέλα HUAWEI Watch Ultimate Green Edition και HUAWEI Watch D2, εισάγοντας σημαντικές καινοτομίες στην αγορά των wearables.

HUAWEI WATCH GT 5

Τα HUAWEI WATCH GT 5 Series διατίθενται σε εκδόσεις Pro και Standard, συνεχίζοντας την παράδοση της σειράς GT που συνδυάζει αισθητική και επιδόσεις. Ο σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από έντονες γωνίες, ενώ η χρήση προηγμένων υλικών όπως το κράμα τιτανίου αεροδιαστημικού επιπέδου και η νανοκρυσταλλική κεραμική ύλη προσφέρουν αυξημένη ανθεκτικότητα. 

Η οθόνη των ρολογιών έχει βελτιωθεί σημαντικά, προσφέροντας καλύτερη ορατότητα και ευελιξία στην προβολή πληροφοριών εξαιτίας της μεγαλύτερης φωτεινότητας. Η σειρά περιλαμβάνει μοντέλα με διαφορετικά μεγέθη οθόνης, καλύπτοντας τις προτιμήσεις διαφορετικών χρηστών.

Στην καρδιά των νέων smartwatch βρίσκεται το σύστημα HUAWEI TruSense, μια ολοκληρωμένη τεχνολογία παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης. Το σύστημα διαθέτει αναβαθμισμένους αισθητήρες και βελτιωμένους αλγόριθμους, παρέχοντας ταχύτερα, ακριβέστερα και πιο ολοκληρωμένα αποτελέσματα. Μετρά περισσότερους από 60 δείκτες υγείας και φυσικής κατάστασης, καλύπτοντας έξι βασικά συστήματα του σώματος.

Οι λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας περιλαμβάνουν συνεχή μέτρηση καρδιακού ρυθμού, επίπεδα οξυγόνου στο αίμα (SpO2), παρακολούθηση ύπνου και επίπεδα στρες. Τα μοντέλα Pro της σειράς GT 5 διαθέτουν επίσης λειτουργία ανάλυσης ΗΚΓ μέσω ενός ειδικού κουμπιού με ηλεκτρόδια.

Για τους λάτρεις των σπορ, τα ρολόγια ενσωματώνουν το σύστημα HUAWEI Sunflower Positioning, το οποίο προσφέρει βελτιωμένη ακρίβεια στην παρακολούθηση εξωτερικών δραστηριοτήτων. Η σειρά υποστηρίζει πάνω από 100 διαφορετικές λειτουργίες άθλησης, με ιδιαίτερη έμφαση στο τρέξιμο, την ποδηλασία και το γκολφ.

Η λειτουργία Running Form Analysis παρέχει συμβουλές για τη βελτίωση της τεχνικής τρεξίματος και την πρόληψη τραυματισμών. Για τους πιο απαιτητικούς δρομείς, τα μοντέλα Pro προσφέρουν επαγγελματικές λειτουργίες για τρέξιμο εκτός δρόμου, συμπεριλαμβανομένης της πλοήγησης ανά τμήμα, ειδοποιήσεων εκτός πορείας και ζουμαρόμενων χαρτών.

Οι λάτρεις του γκολφ θα εκτιμήσουν τις νέες λειτουργίες που περιλαμβάνουν τρισδιάστατους χάρτες γηπέδων γκολφ, με πρόσβαση σε πάνω από 15.000 γήπεδα παγκοσμίως. Οι χρήστες μπορούν να δουν λεπτομερείς απεικονίσεις των γηπέδων και να λάβουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τη βελτίωση του παιχνιδιού τους.

Η αυτονομία των smartwatch είναι ένα από τα δυνατά τους σημεία, με διάρκεια μπαταρίας έως και 14 ημέρες για τα μεγαλύτερα μοντέλα και 7 ημέρες για τα μικρότερα, ανάλογα με τη χρήση. Η συμβατότητα με συσκευές Android και iOS διευρύνει το κοινό που μπορεί να απολαύσει τις δυνατότητές τους. Απόκτησέ το και πάρε ΔΩΡΟ τα ακουστικά HUAWEI FREEBUDS 5i αξίας 69€!

HUAWEI Watch Ultimate Green Edition

Το HUAWEI Watch Ultimate Green Edition εισάγει μια νέα πράσινη απόχρωση στη σειρά, με διχρωμική στεφάνη από νανοτεχνολογική κεραμική ύλη. Το ρολόι διατηρεί τα premium υλικά της σειράς, όπως το κράμα ζιρκονίου και το κρύσταλλο ζαφειριού. Προσφέρει επίσης αναβαθμισμένες λειτουργίες για γκολφ και εξερεύνηση, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας Advanced Golf Course Mode και βελτιωμένης λειτουργίας Expedition. Προπαράγγειλέ το και πάρε ΔΩΡΟ τα HUAWEI FreeBuds Pro 3 αξίας 179€!

HUAWEI Watch D2

Το HUAWEI Watch D2 φέρνει μια σημαντική καινοτομία στην παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης. Ως η πρώτη συσκευή παρακολούθησης αρτηριακής πίεσης που φοριέται στον καρπό και έχει εγκριθεί από τους οργανισμούς NMPA και MDR, προσφέρει 24ωρη παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης. Το ρολόι χρησιμοποιεί ένα φυσικό αερόσακο για να μετρά την πίεση σε διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Όλα τα νέα μοντέλα είναι συμβατά με την υπηρεσία HUAWEI Health+, η οποία θα είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα. Η υπηρεσία προσφέρει πρόσθετα οφέλη όπως εξειδικευμένες συνεδρίες άσκησης, μαθήματα διαλογισμού και προγράμματα διαχείρισης βάρους. Οι αγοραστές των νέων ρολογιών της σειράς GT 5 δικαιούνται τρεις μήνες δωρεάν συνδρομή στην υπηρεσία.

Η HUAWEI έχει επενδύσει σημαντικά στην έρευνα και ανάπτυξη για να αντιμετωπίσει προκλήσεις όπως η ακρίβεια μετρήσεων σε διαφορετικούς τύπους δέρματος, μεγέθη καρπού και καιρικές συνθήκες. Η ακρίβεια βασικών δεικτών όπως ο καρδιακός ρυθμός, το SpO2 και η αρτηριακή πίεση έχει πιστοποιηθεί από έγκυρους φορείς του κλάδου.

Η εταιρεία στοχεύει στη συνεχή βελτίωση και εμπλουτισμό των λειτουργιών των smartwatch της, με σκοπό να παραμείνει στην αιχμή της τεχνολογίας υγείας και φυσικής κατάστασης. Η συνεργασία με περισσότερους από 150 εταίρους σε τομείς όπως η απομακρυσμένη υγειονομική περίθαλψη και η διαχείριση της οικογενειακής υγείας δείχνει τη δέσμευση της HUAWEI στην καινοτομία και την ανάπτυξη του ψηφιακού οικοσυστήματος υγείας. Προπαράγγειλε το νέο HUAWEI Watch D2 και πάρε ΔΩΡΟ τα ακουστικά HUAWEI FREEBUDS 5i αξίας 69€!

Όλα τα νέα smartwatch της HUAWEI είναι ήδη διαθέσιμα στον ΓΕΡΜΑΝΟ είτε για προπαραγγελία είτε για αγορά και έρχονται με εκπλήξεις!