Η JBL φέρνει τα eco-friendly JBL GO3 Eco και JBL Clip 4 Eco

11 μήνες πριν
JBL Eco

Τα νέα -φιλικά προς το περιβάλλον- ηχεία της JBL, τα JBL GO3 Eco και JBL Clip 4 Eco, κυκλοφόρησαν και φυσικά θα τα βρεις που αλλού, στον ΓΕΡΜΑΝΟ! 

H JBL μας παροτρύνει να αγαπήσουμε τον ήχο... αλλά και τον πλανήτη μας ("Love your Sound, Love the planet!") για αυτό τα νέα ηχεία της, όπως υποδηλώνουν και τα ονόματά τους, JBL GO3 Eco και JBL Clip 4 Eco, είναι περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένες παραλλαγές των GO3 και Clip 4. Τα ηχεία Eco χρησιμοποιούν 90% πλαστικό PCR (Post-Consumer Recycled) για τη μηχανική κατασκευή και 100% ανακυκλωμένο ύφασμα για τις γρίλιες των ηχείων τους. Η συσκευασία τους ακόμα είναι περιβαλλοντικά ασφαλής, χρησιμοποιώντας χαρτί πιστοποιημένο από το FSC και μελάνι σόγιας.

Εκτός από την περιβαλλοντική τους εστίαση, είναι πανομοιότυπα με τα μη-eco ομώνυμα ηχεία τους από τα τέλη του 2020. Αρχικά το JBL Clip 4 Eco ξεχωρίζει με τη μοναδική του εμφάνιση, ενσωματώνοντας κρίκο που κάνει τη μεταφορά του πιο εύκολη και ασφαλή αφού μπορείς να το κρεμάσεις στη ζώνη ή στο σακίδιο σου χωρίς ν’ ανησυχείς για ενδεχόμενη πτώση. Υποστηρίζει το πρότυπο αδιαβροχοποίησης IP67 για προστασία ενάντια σε σκόνη και νερό για να το παίρνεις μαζί σου από την πισίνα έως το πάρκο δίχως κανένα άγχος. Περνώντας στις επιδόσεις, του, το Clip 4 Eco είναι σίγουρο ότι θα σε εντυπωσιάσει με την απόδοσή του με ήχο JBL Original Pro Sound για ενίσχυση των μπάσων που θα περάσει τη μουσική απόλαυση στο επόμενο επίπεδο. Η σύνδεση με το smartphone, τον υπολογιστή ή το tablet γίνεται ασύρματα μέσω Bluetooth 5.1 για ταχύτητα και αξιοπιστία, ενώ διαθέτει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας για έως 10 ώρες συνεχούς χρήσης, για διασκέδαση χωρίς συμβιβασμούς.

Εξίσου εντυπωσιακό και σε εμφάνιση και σε δυνατότητες, το JBL GO3 Eco διατηρεί τις οικολογικές ανησυχίες του Clip 4 Eco, κατασκευασμένο και αυτό από ανακυκλωμένο πλαστικό και ύφασμα αλλά και με την μοναδική περιβαλλοντική παλέτα χρωμάτων που διαθέτει. Η JBL ενσωματώνει και εδώ ένα υφασμάτινο λουράκι το οποίο κάνει εύκολη τη μεταφορά του, διατηρώντας πάντα ένα μοναδικό στυλ, ως ένα από τα πιο μοντέρνα Bluetooth ηχεία της αγοράς.

Και το JBL GO3 Eco μπορεί να χρησιμοποιηθεί κοντά σε νερό χωρίς φόβο αφού διαθέτει την πιστοποίηση IP67 για προστασία από σκόνη και νερό, ενώ μπορείς να είσαι σίγουρος για την εξαιρετική ποιότητα αναπαραγωγής της αγαπημένης σου μουσικής, με υποστήριξη JBL Original Pro Sound. Με ενισχυμένα μπάσα και καθαρά φωνητικά, η ακρόαση μουσικής από την αγαπημένη σου πηγή είναι μια ξεχωριστή εμπριαία ενώ το GO3 Eco μπορεί να συνδεθεί με την αγαπημένη σου φορητή συσκευή μέσω Bluetooth 5.1.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η αυτονομία του η οποία φτάνει τις 5 ώρες συνεχούς χρήσης για απόλαυση χωρίς όρια.

Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα και κάνε δικό σου ένα από τα νέα οικολογικά ηχεία της JBL με μια επίσκεψή σου σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή στο germanos.gr.