Η Marvel ελπίζει ότι ο Thor και ο Loki μπορούν να σε πείσουν να ασχοληθείς πιο ενεργά με το τρέξιμο

1 έτος πριν
Marvel Move

Η Marvel συνεργάζεται με την Six to Start, τη δημιουργό της δημοφιλούς εφαρμογής γυμναστικής Zombies, Run!, για να λανσάρει μια νέα εφαρμογή γυμναστικής με την ονομασία Marvel Move. Η εφαρμογή, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι, θα διαθέτει διάφορα προγράμματα προπόνησης με ήχο, στα οποία θα ακούγονται δημοφιλείς χαρακτήρες της Marvel, όπως ο Thor, ο Loki και οι X-Men. Η εφαρμογή θα κοστίζει 74,99 δολάρια ετησίως, με μια περιορισμένης διάρκειας προσφορά διετούς συνδρομής για 99 δολάρια.

Η ιδέα πίσω από το Marvel Move είναι παρόμοια με εκείνη του Zombies, Run!, όπου κάθε προπόνηση είναι ένα "κεφάλαιο" μέσα σε μια ιστορία. Οι χρήστες φοράνε τα ακουστικά τους και μπορούν να επιλέξουν από πέντε συγκεκριμένες ιστορίες κατά την έναρξη, συμπεριλαμβανομένων των Thor & Loki: Asgard 5K Training και X-Men: Age of ORCHIS. Οι ιστορίες ποικίλλουν σε διάρκεια και δυσκολία, με την ιστορία Thor να έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους αρχάριους.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο και συνιδρυτή του Six to Start, Adrian Hon, η πρόκληση ήταν να βρεθούν τρόποι ώστε οι χρήστες, οι οποίοι είναι κανονικοί άνθρωποι, να συμμετέχουν και να έχουν νόημα σε αυτές τις ιστορίες. «Στις περισσότερες από τις ιστορίες που κάνουμε, δεν είστε υπερήρωες. Δεν είσαι ο Quicksilver ή ο Tony Stark», λέει ο Hon. «Έπρεπε να βρούμε τρόπους με τους οποίους εσύ, ένας κανονικός άνθρωπος, μπορείς να συμμετέχεις και να έχεις νόημα σε αυτές τις ιστορίες. Ο τρόπος που το κάναμε στο Marvel Move είναι ότι είσαι κάποιος που βρίσκεται στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή ή στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή».

Ανάλογα με την ιστορία που θα επιλέξουν οι χρήστες, θα συναντήσουν ήρωες όπως ο Hulk, η Scarlet Witch και ο Doctor Strange, οι οποίοι θα τους παρασύρουν στις αποδράσεις τους. Κάθε προπόνηση είναι προσαρμόσιμη και μπορεί να γίνει σε εξωτερικό χώρο, σε διάδρομο ή με αναπηρικό καροτσάκι. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να περπατούν ή να τρέχουν και μπορούν να ενεργοποιήσουν τις "συναρπαστικές καταδιώξεις", όπου θα ενθαρρύνονται να επιταχύνουν το ρυθμό εξαιτίας κάποιου λόγου που βασίζεται στην ιστορία.

Ο στόχος για το Marvel Move είναι να κυκλοφορούν συνεχώς νέες ιστορίες και επεισόδια στο μέλλον. Ενώ τα κόμικς (και οι ταινίες MCU) είναι πασίγνωστα για τις περίπλοκες, αλληλένδετες ιστορίες, ο Hon λέει ότι οι ιστορίες του Marvel Move θα είναι ανεξάρτητες, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες δεν θα πρέπει να τις ολοκληρώσουν με συγκεκριμένη σειρά για να κατανοήσουν ή να απολαύσουν την πλοκή.

Το Marvel Move θα κυκλοφορήσει στην επερχόμενη εφαρμογή ZRX αυτό το καλοκαίρι και αν ενδιαφέρεσαι, μπορείς από σήμερα να προχωρήσεις σε προεγγραφή. Οι χρήστες που θα προχωρήσουν σε εγγραφή πριν από την επίσημη κυκλοφορία, μπορούν να γίνουν μέλη του Marvel Move Founders Club για 99 δολάρια, το οποίο περιλαμβάνει μια διετή συνδρομή στο Marvel Move, μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του Marvel Unlimited, έναν δωρεάν μήνα Zombies, Run! και προσκλήσεις σε ιδιωτικά livestream ερωταπαντήσεων.

Η νέα εφαρμογή γυμναστικής της Marvel και της Six to Start υπόσχεται να φέρει μια νέα συναρπαστική πινελιά στις παραδοσιακές εφαρμογές τρεξίματος, βυθίζοντας τους χρήστες στον κόσμο των αγαπημένων τους υπερηρώων.