Η νέα γενιά των smartwatch, η σειρά HUAWEI Watch 4 μόλις κυκλοφόρησε

10 μήνες πριν
HUAWEI Watch 4 series

Η νέα σειρά Watch 4 της HUAWEI έρχεται να επιβεβαιώσει ακόμη μια φορά τη θέση της εταιρείας ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των wearables και ειδικότερα στην κατηγορία των smartwatches

Με εκπληκτικό σχεδιασμό και ποιότητα κατασκευής, τα HUAWEI Watch 4 και Watch 4 Pro έρχονται να προσφέρουν μια σειρά από κορυφαία χαρακτηριστικά, με τις διαφορές να εστιάζονται κυρίως στη χρήση διαφορετικών υλικών. 

Κορυφαία πρόταση της σειράς είναι χωρίς αμφιβολία το HUAWEI Watch 4 Pro, το οποίο διαθέτει φινίρισμα τιτανίου, συνδυάζοντας τις λειτουργίες ενός ολοκληρωμένου έξυπνου ρολογιού, με την εμφάνιση ενός premium ρολογιού. Η κάσα τιτανίου, αεροδιαστημικής ποιότητας καθώς και το κυρτό κρύσταλλο ζαφειριού στο καντράν του ρολογιού, προσθέτει μια πινελιά κομψότητας, δείχνοντας μεγάλη ανθεκτικότητα στην καθημερινή φθορά. Αντίστοιχα το HUAWEI Watch 4 έρχεται με θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι 316L και το 3D κυρτό γυαλί, δίνοντας τη δυνατότητα να το συνδυάσεις με εκατοντάδες προσόψεις για όλα τα γούστα που προσφέρουν και δυναμική πληροφορία για την καθημερινότητά σου.

Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, με την οθόνη LTPO 1,5 ιντσών να διαθέτει λεπτό πλαίσιο μόλις 0,855 χιλιοστών για καλύτερη ορατότητα. Αν ασχολείσαι με την ελεύθερη κατάδυση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το HUAWEI Watch 4 Pro σε βάθος έως 30 μέτρα, αφού διαθέτει αντοχή στο νερό 5ATM και υποστηρίζει το πρότυπο αδιαβροχοποίησης IP68

Ακόμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε από τα δύο μοντέλα χωρίς να χρειάζεται να έχεις το smartphone μαζί σου, αφού υπάρχει υποστήριξη eSIM η οποία επιτρέπει ανεξάρτητες κλήσεις και μηνύματα. 

Η HUAWEI ενσωματώνει στη σειρά Watch 4 κορυφαίους αισθητήρες οι οποίοι παρακολουθούν συνολικά 7 διαφορετικούς δείκτες που αφορούν την υγεία σου και την πορεία της καθημερινής σου άσκησης. Αναμενόμενα αυτοί που αφορούν τον καρδιακό ρυθμό και το SpO2 έχουν παρουσία με μεγαλύτερη ακρίβεια από κάθε άλλη φορά ενώ βλέπουμε και αισθητήρα που αναλαμβάνει χρέη ηλεκτροκαρδιογραφήματος, προκειμένου να εντοπίσει μεταξύ άλλων αρρυθμίες και αρτηριακή δυσκαμψία. Το λογισμικό που συνοδεύει το HUAWEI Watch 4, είτε είσαι χρήστης iPhone είτε Android smartphone, παρέχει εύληπτες επισκοπήσεις συμπεριλαμβανομένου ενός διαισθητικού κυματογραφήματος.

Η σειρά Watch 4 της HUAWEI διαθέτει μια ολοκληρωμένη πρόταση για το πρόγραμμα γυμναστικής σου, με 100 διαφορετικές αθλητικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών δραστηριοτήτων όπως τρέξιμο, ποδηλασία και κολύμβηση. Επιπλέον, περιλαμβάνει παρακολούθηση θερμοκρασίας νερού και λειτουργίες πυξίδας για καταδύσεις, καθιστώντας το ιδανικό εργαλείο γυμναστικής για αθλητές και λάτρεις της υπαίθρου. Για πιο “ενεργούς” χρήστες, η λειτουργία Activity Rings σε κρατάει σε εγρήγορση, δίνοντας κατά τη διάρκεια της ημέρας μια σειρά από ειδοποιήσεις για την πρόοδό τους προκειμένου να υπερβούν τους προσωπικούς τους στόχους. 

Όσον αφορά την αυτονομία της νέας σειράς, αυτή είναι εξαιρετική. Υπολόγισε ότι για το HUAWEI Watch 4 η αυτονομία φτάνει τις 3 ημέρες σε τυπικά σενάρια χρήσης η οποία φτάνει τις 14 μέρες σε λειτουργία εξοικονόμησης. Αντίστοιχα, για το HUAWEI Watch 4 Pro η αυτονομία σε τυπική χρήση είναι στις 4,5 μέρες ενώ εκτοξεύεται στις 21 ημέρες μόλις ενεργοποιήσεις τη λειτουργία μακράς χρήσης, χωρίς να θυσιάζεται η εμπειρία χρήσης.

Μη χάσεις την ευκαιρία και έλα στο κοντινότερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να δεις από κοντά τα μοντέλα που απαρτίζουν τη νέα σειρά HUAWEI Watch 4 και να επιλέξεις αυτό που είναι πιο κοντά στις ανάγκες σου.